Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metaloowaa

Jak bede rządziła światem to zakaże hiphopu i techno pod karą smierci

Polecane posty

Gość fanka tłajlajt
nie lubię tego, chyba dlatego że pierwszy raz usłyszałam to w esce :o to radio potrafi skutecznie obrzydzić mi każdą piosenkę:o:(

Gość a ramsteina albo
laibacha słuchacie?

niestety nie moge odtwarzać piosenek bo net mi nawala i ciezko chodzi wiec dopoki sie zaladuje i zacznie z urywkami odtwarzac to sporo czasu minie a ile sie nerwowo przez to zje? szkoda gadac :/

Gość fanka tłajlajt
zgadzam się, "pod publiczkę" to idealne określenie dla tej piosenki...

Gość fanka tłajlajt
tak samo jak wszystkie piosenki Feel, jak ja nie znoszę tego zespołu:o i zmutowanego głosu Kupichy :o

laba cos tam hehe nie slyszalam A Feela nie znoszę i nie trawie a jak slysze w radiu JEgo glos to od razu zmieniam kanał :O

Gość
Kupicha jest daremny - i jeszcze te reklamy w tvp 2 - całkowicie się pogrążył :) teraz jest fajna seria reklam na dwójce z Iwonką Węgrowską i jej hitem "cztery lata", który okazał się być plagiatem starej piosenki disco polo... szlag mnie trafia jak słyszę: "po ilu nutkach zgadłaś? po jednej"

Gość fanka tłajlajt
ramstein słuchałam swego czasu, ale teraz jakoś tak...przestał mi się podobac j. niemiecki i już nie lubię :o SOAD tez dobre jest :D szczególnie lubię "Cigaro" i "Dreaming" :D 4lyn jest fajne tez :D http://www.youtube.com/watch?v=s4cR-P-D2Zo i guano apes!❤️:D

Ta piosenke akurat lubie , wogole ostatnio slucham jakis zamulaczy chyba zeby sie dołować bardziej hehe :O A lubicie Dode? ja na nia mam uczulenie :O

Gość no ja tego nie znam
ale ze wstydem przyznam ze paulla mi sie podoba i kasia leasing :9 ale to wpływ zacmienia zwanego zakochaniem

Gość fanka tłajlajt
Iwona Węgrowska 😭 moje serce krwawi 😭 a raczej moje uszy :D dobra też jest Sylwusia Grzeszczak i jej "a kiedy spotkamy się na zakręcie " :o:D

Gość nie mow mi o dodzie
bo zaczynam bluznic

Gość no sylwia i liber jada niezle

Gość fanka tłajlajt
tylko nie doda! nie pisac i nie mówić o niej w mojej obecności, bo w szał wpadam :D:| :)

fakt kiedy jest sie zakochanym to nawet najgorszy chłam wydaje sie byc calkiem ok ale jak to napisalas to zaćmienie umysłu :D

Ok nie bede wspominala o D... bo rowniez nerw mnie rusza jak ktos o niej wspomina , chcialam jedynie o nia zapytac :) Nie bede mowila ze faszystowkie bo nawet nie wiem czy rzeczywiscie takie jest hehe nie mam jak posluchac a szkoda :(

Gość kóle
"tak, to dla ciebie są te włosy na żelu" młahahahha dobre to... :D miazga :D:D nieźle im pojechał :D🖐️

Gość fanka tłajlajt
teksty ma koleś po prostu świetne :D

Gość fanka tłajlajt
przecież dobrze mówi, piwa mu nalać :classic_cool::D:D i śpiewa jak ich troje...😭

Gość fanka tłajlajt
dobra, nie ma co, ja idę w końcu spać:D, bo już leżę prawie na tym fotelu:D część ludzie🖐️:D

Gość pappa ja tez
zasypiam dobranoc ogolne