Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metaloowaa

Jak bede rządziła światem to zakaże hiphopu i techno pod karą smierci

Polecane posty

A moze sobie tylko wmawiasz ze do takiej nie pasujesz? Co zrobisz jak się zakochasz, a sie okaze ze dziewczyna miala tych 3 partnerow?

Zresztą dobranoc, padam z nóg, a trzeba się wyspać na zapas przed weekendem ;)

Gość ulka86.
dobrze ze napisałeś to w taki sposób bo już bym cię zjechała. to ty masz problem, a nie dziewczyny , ktore w wieku powiedzmy 25-u at miały 3 partnerów seksualnych albo takie, które spotykają się ze starszymi. to tez jest normalne. Ja miałam 12 lat starszego faceta , ale nikt nie wmówi mi, ze leciałam na jego kasę, bo akurat jestem od niego zamożniejsza;]

Gość Techno proszę bardzo
, ale od house, trance, minimal'u i electro z daleka. Techno może zniknąć to typowa rąbanka technomłotów. Muza klubowa zostaje! :D

prawiczek i kropka 1987 antianti, nawet jak trafie na niedziewice, to jakos to przeboleje. w koncu takie dziewczyny tez moga byc bardzo wartosciowe, gdyz nie dziewictwo swiadczy o wartosci czlowieka. tak na dobra sprawe to czym sie rozni niedziewica od niedziwicy? i jedna i druga to dziewczyna jak kazda inna Dziecko, jesteś jak chorągiewka. jeszcze niedawno pisałeś coś odwrotnego. Sam nie wiesz czego chcesz. masz problemy ze sobą i dlatego jesteś samotnym prawiczkiem.

Techno proszę bardzo , ale od house, trance, minimal'u i electro z daleka. Techno może zniknąć to typowa rąbanka technomłotów. Muza klubowa zostaje! :O trance, minimal i elektro to jest techno dzieciaku.

Gość ulka86.
dziwię się że techno jest tak popularne...mnie głowa boli jak słucham tego czegoś... zresztą z metalem mam to samo:P taka muzyka mogłaby dla mnie nie istniec:)

Gość Techno proszę bardzo
Techno to taka sama odmiana jak electro, house i trance w muzyce klubowej. Jak się nie znasz, to siedź cicho i się nie odzywaj. Wielki znawca się znalazł. A sam pewnie metalu słuchasz i palisz koty po cmentarzach, po czym zjadasz je na obiad. Mylę się?

Gość ulka86.
fuuuj:D koty to zostawcie mi w spokoju!:P

Gość ulka86.
No i chłopie. brawo. moze zbyt szybko to do ciebie nie dotarło, ale w koncu dotarło. Tak miałeś pisać od razu - że takie dziewczyny nic by w Tobie nie widziały. Po co było wyzywac je od najgorszych?

Gość ulka86.
przeżyłes tę pozytywną przemianę przez te 24h? :D

Techno proszę bardzo Techno to taka sama odmiana jak electro, house i trance w muzyce klubowej. Jak się nie znasz, to siedź cicho i się nie odzywaj. Wielki znawca się znalazł. A sam pewnie metalu słuchasz i palisz koty po cmentarzach, po czym zjadasz je na obiad. Mylę się? Dziecko, siedziałem w tej muzyce od poczatku jej istnienia - od 1989 roku. Wielu DJ było moimi kolegami i kolezankami. Organizowałem w klubach imprezy i mam na swoim koncie 1 wydaną Raveowa płytę. Techno to muzyka tworzona za pomocą komputera, sekwenserów, automatow perkusyjnych, syntezatorów itd. bez instrumentów klasycznych, choć może zawierać wstawki z innych utworów. Trance, minimal są odmianami techno, takimi podgatunkami. Zjadłem na tym ponad 10 lat zycia. Najgorzej jak dzieci się wymądrzają.

Gość chodzi o to ze jestesPrawikiem
a wypowiadasz sie o kobietach jakbys był wielce doświadczony :D ale to jest całkiem zabawne:D

Gość prawik myslenie nie boli
jak chcesz dziewicy sugeruje szukanie jej w owds albo oazie i tyle

Gość pomawiacz a pamietasz
parady techno w Łodzi :)?

Gość ulka86.
ok rozumiem prawiczku :) ja takze się żegnam, dobranoc:)

Gość ulka86.
noo...bezbożnikiem jestes - czyli jednak jakieś tam zalety masz:D🖐️

Gość jesli nie jestes katolikiem
to dlaczego reprazentujesz tak radykalne poglady?

Gość no nie takich poznych
około 95 sie zaczęły jakoś takos no nic ja poszłam w hh ale pozdrawiam :)

Gość no ja tez ale hh najwiecej
ostr pezet :0)

Gość no odpaliłam dobranoc
:)))))))

Gość biedna ja........
człowieku co ty tutaj zapodajesz:o taka 'muzyka" to istne tortury dla moich uszu :o wyłączyłam po 2 sekundach gdy uslyszałam tą rąbankę:o

biedna ja........ człowieku co ty tutaj zapodajesz taka \'muzyka\" to istne tortury dla moich uszu wyłączyłam po 2 sekundach gdy uslyszałam tą rąbankę Bo to był właśnie przykład paradowej muzyki z którą laicy utożsamiają techno. Poniżej masz Blumchen, również tachno - rave, ale już bardziej melodyczne. Pomijam jej ballady. http://www.youtube.com/watch?v=JxV9ASsTxSE&feature=related

Gość Wulgarna_Bicz_2O_
Hip Hop może zniknąć jak dla mnie. Techno też ,teraz na świecie jest pełno technozjebów którzy się podniecają jak założą białe rękawiczki i mają gwizdek :D Ehh wixa jest wśród nas... Nie ma to jak progressive oraz trance :)

Gość biedna ja........
to jeszcze można jakoś znieść, ale też okropne :D:o jak komukolwiek może podobac się coś takiego? toż to wszystko na jedno kopyto, cały czas ta sama melodia się powtarza...nędza:o

Gość
aby oddać wszystkim sprawiedliwość to samo można powiedzieć o metalach, którzy podniecają się gdy założą glany i obrożę na szyję :p

Gość białe rekawiczki
i gwizdek to były 10 lat temu i nie myl hh z techno ,blUmchen jest takie scooterowate bardziej,omg baile rekawiczki kobieto o dekade sie rabnełas

Gość hahahahahahahahaha
gardzę wszystkimi technomułami... to są dla mnie podludzie. ps nie, nie słucham metalu i nie jem kotów. słucham ambitnej muzyki. ani techno ani metalu zaliczyć do muzyki ambitnej nie mozna. (a techno w ogóle nie mozna zaliczyc do muzyki - to tylko sample )