Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ankesenamon

Kwiat wanilii, jedwab arabii Safira, używała któraś z Was?

Polecane posty

Mam pytanko, czy któraś z Was nakładała któryś z tych kolorków na włosy? Mam teraz bardzo jasne, rozjaśnione, na taki b. jasny beżowy blond, z lekkim odrostem, ale mój natoralny to mysi, który łatwo się rozjasnia - farba starczy, nie trzeba rozjaśniacza. Słyszałam, że te kolorki ładnie wychodzą, może wiecie jakie mają odcienie, i jak mniej więcej wyjdą? Nie na żółto? Jak pisałam, mój wyjściowy jest raczej BEZPROBLEMOWY, dla blodnów hehe, z góry dzięki

Gość gwiazdeczka 555
safira ma tyle kolorow blondu, a Ty niestety wybrałaś te, które wychodza z żółtawym odcieniem...Ja osobiscie farbowałam kiedyś kwiatem wanilii i wyszly mi blond, ale wpadajace w kolor zolty jak kurczaczek wielkanocny. bardzo ładnie wychodzi nektar ksieżycowy tez ze Safiry, uzywam go od roku i jestem zadowolona.Jest to blond, ale nie taki suuper jasny,a jasny z odcieniem platynki. Fajny kolorek, duzo ludzi zaczepialo mnie w sklepie,bo pracuje w drogerii i pytalo mi sie co mam za ciekawy kolorek na wlosach?

Gwiazdeczka dziękuję, właśnie tak teraz obserwuję, i kwiat wanilii wydaje się totalnie żółty, i z niego rezygnuję na 100%, natomiast jedwab arabii też nie ma platynowego odcienia, ale wydaje się być dość nietypowy...Farbowałam kiedyś Blaskiem księżyca, byłam zadowolona, ale uważam, ze był za jasny, miałamżałosną biel na włosach....Czy nektar księżycowy jest ciemniejszy? I jeszcze jedno..czy nie wychodzi na włosach SZARO? Dzięki

Gość gwiazdeczka 555
Wiesz, ja mam wlosy po pasemkach, takze tam gdzie kiedys byly pasemka ten nektar wyszedl mi jasniutki, a tam, gdzie mialam swoj naturalny kolor, czyli ciemnyblond, wyszedl mi ciemniejszy, wyglada to tak jakbym miala rozne odcienie blondu, szarego, popielu itd, ale masz racje, tam gdzie wlosy mialam ciemniejsze, wyszedl jak szary, a jezeli ty masz blond jasniutenki, to wyjdzie tobie jasny. Ale wiesz co,jakbys zmieszala dwa kolorki, moze wyszedlby jakis nowy fajniusi oscien?????????????????

Acha, chyba coś pokombinuję, bo przeraża mnie wizja szarości i popielu na włosach, kojarzy mi się z to z moim naturalnym mysim kolorem...o ile platynka ok, to z szarym wygladam, jakbym miala brudne wlosy;) Ale dzięki bardzo:)

Gość gwiazdeczka 555
Sluchaj nie wiem czy robilas sobie kiedykolwiek wloski Castingiem z Loreala, sa to kremy koloryzujace bez amoniaku, nie niszcza wlosow, a trzymaja jak farby z tej firmy. Fajny jest kolor Swietlisty blond, jak bedziesz w sklepie kosm, to popros o palete kolorow. Jest naprawde fajny, i wlasnie fajnie wychodzi na wlosach uprzednio rozswietlonych.

Gość gwiazdeczka 555
poprawka na wlosach poprzednio rozjasnionych.

Gość gwiazdeczka 555
Generalnie jest to krem koloryzujacy bez amoniaku, ale niektorzy mowia, ze to szampony. W kazdym razie szampony zmywaja sie szybko, a ja z mama robimy castingiem od czasu do czasu i jestesmy zadowolone, bo nie splukuje sie tak szybko mjak np. farby z pallette.

ooo, skoro niezle sie utrzymuje, to może zaryzykuje, jeśli oczywiście spodoba mi się kolor (nazwa brzmi niezle)...dziękuję Ci:)

Gość gwiazdeczka 555
nie ma za co......powodzenia w wyborze koloru.....

Gość podbijammmji
up up

Gość Madelaine KWIAT WANILII
Dziewczyny wczoraj farbowałam włosy farbą Safira (odcień Kwiat Wanilii) i niestety nie jestem zadowolona. Wyglądam jak kurczak, pomimo, że moje włosy były dosyć jasne i chciałam im tylko nadać głębię koloru. Niestety odczekam troszkę, aż włosy się choć trochę zregenerują i będę musiała powtórzyć farbowanie, jednak zdecydowanie nigdy już nie sięgnę po safirę. Sądzę, że nawet dużo tańsza farba typu Pallette nie zrobiłaby mi takiego kuku na głowie. Nie chcę się wypowiadać czy farba jest zła czy dobra - wiele zależy od struktury włosa,może u Was efekt będzie lepszy, jednak jako posiadaczka naturalnych dosyć jasnych włosów spodziewałam się czegoś lepszego. Farba nie jest tania jak na produkt drogeryjny, a efekt w moim przypadku niestety mizerny. Minusem jest mała wydajność. Żadna z dotychczasowych farb, których używałam nie była tak mało wydajna jak ta. Takie jest moje zdanie. Jedynym plusem jest buteleczka z pięknie pachnącym odświeżaczem koloru. Tylko co tu odświeżać skoro jestem żółta jak kurczak. Masakrycznie żółta.