Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diamondss

czy wypada zadzwonic do bylej klientki makijazystki i zapytac o jje wrazenia?

Polecane posty

Gość diamondss

super makijazystka polecila mi inna super z braku terminu. niestety i tutaj wyniknal problem. wiec dostalam namiar na asystentke tejze makijazystki ktora ukonczyla te same szkoly uczy sie stale od tej pani wiele razy malowala juz dziewczyny do slubu, pracuje na prpfesjonalnych kosmetykach ale... nie ma zadnej opino i niej w necie poniewaz sie nie oglasza i nie ma swojej strony. jednak Pani Basia zachwalala ja i mowila ze nikogo zlego by nie polecala i z czystym sueminiem przekazuje mnie w jej rece.mowila z emoge zadzwonic do ktorejs z klientek i zapytac czy im sie podobal efekt makijazu ale czy wypada?

a dlaczego mialoby nie wypadac? placisz za usluge i jak najbardziej powinnas wiedziec "w co sie pakujesz" TYM BARDZIEJ W DNIU SLUBU! Innymi slowy bardzo dobrze zrobisz, jesli popytasz klientki. W takim dniu nie ma czasu na eksperymenty

Gość jacobs
Pani Basia powinna najpierw zapytac klientkę czy wyraza zgodę na podanie jej nazwiska komus i czy obca osoba moze do niej zadzwonic i wypytac o wrazenia,To taki dobry obyczaj