Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Depilantka

depilowanie miejsc intymnych-sexi?

Polecane posty

Gość o katar
depilantka - do wszystkiego można się przyzwyczaić, szczególnie jak daje dużo przyjemności. Kobietom ze względu na delikatność skóry lepiej depilować niż golić. Po depilowaniu włoski są coraz rzadsze i słabsze, przy goleniu raczej odwrotnie co bardziej odpowiada facetom. To zresztą sprawa indywidualna i dobrze jest wynaleźć najlepszą dla siebie metodę. Na specjalne okazje i od czasu do czasu dobrze zrobić fachową depilację u kosmetyczki.

Gość tomi19780
ja tam się depiluje prawie wszędzie pod pachami i w miejscach intymnych moim zdaniem jest to super sprawa czysto gładko i estetycznie a jak mam z moją partnerką ochotę na małe kizi mizi to przynajmniej ona i ja nie czyścimy sobie ust z zbędnego owłosienie po pieszczotach francuskich a i dodam że nosze jeszcze stringi i nie ma wygodniejszej rzeczy a tym bardziej w lato

Gość harpiazlira
Wlosy na wargach sromowych? To chyba jakis zart, ze cos takiego ma odpowiadac facetowi:O Ja preferuje pasek jedynie waski. Mojemu partnerowi to odpowiada. A on sam tez sie goli. Tak wiec jaderka, a raczej moszna jest gladziutka; natomiast nad penisem przycina wlosy tak, ze jest ich moze na 2mm. On ma troche wlosow na brzuchu, wiec ewentualnie musialby sie depilowac caly, bo inaczej to dziwnie wyglada (juz probowal)

Gość rece opadaja naprawde
w latach 60, 70, 80, 90 .... nikt nie uważał, ze depilacja na zero jest absolutnie konieczna .... a ludzie i tak sie kochali, uprawiali seks, były lody, minety i wszystko inne ... ludzie kiedy do was dotrze, że jak ktos kogos kocha to nie ma znaczenia czy ma włosy na cipce czy na jajkach , czy nie ma .. jeżeli dla kogos jest to warunek żeby sie z kims kochac i okazywac mu miłośc, to znaczy , ze jest zwyczajnie pustostanem

Gość harpiazlira
Ja sie gole nie wzgledu na faceta, tylko dla wygody i higieny.

Gość rece opadaja naprawde
w starozytnym Egipcie dla wygody i higieny golono głowy na zero i noszono peruki , tez uwazano, ze ci którzy tego nie robia to plebs i brudasy jakby w latach 80 ktos wyszedł na ulice w dzwonach , to uznano by go za kretyna itd mozna podawac wiele przykladów cos sie lansuje, cos jest modne, na topie teraz jest moda na golenie cipek i jaj trzeba w tym wszystkim zachowac zdrowy rozsadek i uzywac własnego rozumu, co niektórym niestety przychodzi z trudem

Gość Lipstick555555
Jestem kobieta i depiluję się już z przyzwyczajenia, mój chłopak również, uważam, że jest to po prostu estetyczne, a jeśli chodzi o seks oralny to już obowiązkowo, nie chcę trafiać na jakieś wstrętne włosy, jak i on zresztą. Oczywiście nie jesteśmy zawsze całkiem na zero, jak odrośnie trochę to też się kochamy, ale już nie oralnie, ale nie przeszkadza nam to zupełnie. Byle by wielkiego bobra nie było ;P

Gość karoleklolek
" jak odrośnie trochę to też się kochamy, ale już nie oralnie " jeżeli teraz przeszkadzaja wam lekko odrosniete włosy ... to strach pomyslec co bedzie jak ty urodzisz dziecko i bedziesz miała rozstepy i troche wiecej skóry na brzuchu , a on wyłysieje ... i tez wam to bedzie przeszkadzac :) a jak bedzie mega kryzys i braknie środków do depilacji to o miłosci oralnej pozostanie wam poczytac w ksiazkach faktycznie , ze rece opadają :)

Gość szczęśliwego nowego
roku

Gość szczęśliwego nowego
roku