Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie mam silyyyyyyyyyyyy

maz wogole nie pomaga mi przy dziecku

Polecane posty

Gość fvbgnr
nie mam, to tylko taka hipoteza, wy tu wysnuwacie swoje to ja dolaczam taka ze on dziecka nie chcial

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
codziennie sprzata?dziwne!u mnie w domu sprzata sie raz w tygodniu!gotowac moze na 2 dni a zarcie zamrozic!jest leniem i juz!

to jest chore!!! ok - laska się żali - po to jest kafe - ale wam dziewczyny po prostu się dziwię - po jaka cholerę wpierdalacie sie dziewczynie z buciorami w jej prywatne sprawy?? " nie jego dziecko"? która to wymysliła? na jakiej podstawie pytam sie? bo nie pomaga? - prawda jest taka , ze mało jest facetów , nadajacych się do roli ojca i męza.. znowu mam wrazenie , ze jestem na jakims jebanym żerowisku pełnym sępów - takie kurde madre wszystkie jestescie? hehe cos mi sie wydaje , ze wyładowujecie na niej wszystkie swoje żale i pretensje Żałosne a ty autorko - 3 razy się zastanów zanim napiszesz coś , co zwabi te hieny i zanim cie zagryzą nosz kurwa tylko tu to jest mozliwe

Gość tak to juz jest..
moze i "chcieliscie" miec dziecko ale sami nie wiedzieliscie co czynicie tym chceniem:o bo moze sie nie przyznacie ale cos czuje ze gdyby sie tak dalo to najchetniej cofnelibyscie czas i sie lepiej zastanowili:o nie ma sensu porownywac pracy zawodowej z zajmowaniem sie dzieckiem:o i tak kazdy powie ze jego zajecie jest cieższe i bardziej wykańczające;)

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
tak to juz jest.. moze i "chcieliscie" miec dziecko ale sami nie wiedzieliscie co czynicie tym chceniem bo moze sie nie przyznacie ale cos czuje ze gdyby sie tak dalo to najchetniej cofnelibyscie czas i sie lepiej zastanowili nie ma sensu porownywac pracy zawodowej z zajmowaniem sie dzieckiem i tak kazdy powie ze jego zajecie jest cieższe i bardziej wykańczające bez sensu jest porownywanie pracy na kopalni ze sprzataniem!glupoty!a autorka niech sobie gosposie wynajmie jak taka strasznie zapracowana hehehehehe!