Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wpadka na całe życie

Wpadka na całe życie

Polecane posty

Ależ skąd :D Tak się tylko głośno zastanawiam co się będzie działo :D przy tym przygotowywaniu jedzonka :D Zapewne jesteś świetną kucharką :D

:D:D:D:D:D:D:D:D i tu Cię zaskoczę - jestem BEZNADZIEJNĄ kucharą :D:D nigdy się do tego nie paliłam :D:D:D ale... pomagać lubię... jeśli facet przyrządza coś :D a jeszcze jak jest w sexy fartuszku... i tylko fartuszku ... :D:D:D

To pięknie :D Ja uwielbiam i lubię gotować. I jestem zdania, że fartuszek to jedyne odzienie niezbędne facetowi, który pichci :D w kuchni dobre jedzonko :D Przynajmniej ja tak praktykuję :D

No przecież od początku Ci powtarzam że to przeznaczenie... :D:D:D A mama mi nie wierzyła jak jej kiedyś mówiłam że znajdę faceta który będzie mi gotował :D:D:D

Widzisz :D wystarczy wierzyć :D A powiedz mi jakie dania lubisz? To chętnie będę CI gotował :D Z przyjemnością :D

:D wiesz... ja to proste rzeczy lubię, zreszta... nie chcę żebyśmy cały wieczór przy garach spędzili :D:D jednego nie zdzierże - owoców morza i wszelkich podbnych robaczków tej maści :D:D

Nie no cały wieczór to nie zejdzie nam przy pichceniu :D Ma być przecież romantycznie prawda? :D Ja się zajmę przygotowaniem jedzonka wcześniej :D Tobie zostanie konsumpcja :D

Gość sarna10
Ludzie - umówcie się w końcu - w fartuszku czy bez :-) Przecież tego się już czytac nie da ... Pozdrawiam 🌼

A co będziemy się krygować :D Od rana poszaleć trzeba ;) Ejjj L_OLECZKU - kiedy będzie pifeczko? :D Musisz mieć okazję żeby... mi się okazać... w/bez fartuszka :D

w sumie to masz rację :D lepiej bez fartuszka na pierwszym spotkaniu. Najlepiej w garniak się wbić :D A kiedy na piweczko? No ja czekam na jakiś termin konkretny :D nie chcę swojego narzucać :D

:D:D błagam tylko nie garniak :D:D Ty chcesz żebym przy Tobie jak uboga krewna wyglądała?????????? :D:D:D Mmmmm..... bardzo bym chciała żebyś mnie zaskoczył..... terminem spotkania :D:D To będzie pierwsza niespodzianka jaką mi zrobisz :D

Ojj Awe .. :D ;) L_OLEK pytasz mnie o lokalizację?? :D Z L_OLKIEM tylko do LOLKA... :D

A może gdzieś indziej? Spokojne miejsce na spotkanie przy kawie. Jakaś fajna lokalizacja - podaj co w jakim mieście a się zobaczy-my :D

Hmm... :D:D no fakt - zapomniałam że Wa-wa nie musi być aż tak oczywistym miejscem spotkania :D Więc - Wa-wa, Arkadia - spokojne miejsce... kilkaset osób krążących po sklepach... very romantic ;) :D

OK. W godzinach przedpołudniowych? Czy po południowych ? :D w zależności od tego czy to piffko czy Kawa ma być? :D I oczywiście jakiś romantyczny pokoik w romantycznym hoteliku trzeba wynająć :D:D:D ale to juz na miejscu :D

Ha!!!! Bardzo ciekawe :D to zamierzasz w hotelowym pokoiku mi coś ugotować??? i w fartuszku paradować??? i to wszystko w hotelowym pokoiku???? :D:D:D

No to może... u Ciebie?? :D:D Tylko... dokąd musiałabym się udać? :)

Jak to gdzie? Do mnie:D Tylko ja mam małą kuchnię i mieszkanie, które dziele z współlokatorami :( Nici z romantyzmu wtedy :D

Hmm... no to nie ma wyjścia.. :) Hotelowy pokoik pozostaje :D:D A tak poważnie - Wa-wa czy inna mieścina?? :) Oczywiście pytam skąd jesteś :D

Z najpiękniejszego i Jednego z najstarszych miast w Polsce. Bardzo piękne i moje ukochane miasto Kraka :D