Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wpadka na całe życie

Wpadka na całe życie

Polecane posty

A ten język wystawiony to za co...? :( ... że ja BARDZO LUBIE CIE :D a jak Ty byś to dokończyła? :D

Gość taka jedna żona
No jak to, dorośli ludzie, a nie wiedzą do czego służy język w sprawach damsko męskich :-) Jak się was czyta, to chyba .......... z tej mąki będzie chleb. Pozdro 🌼

taka żona Wiedzieć wiemy tylko przeczytaj kilka postów wyżej ani i będziesz wiedzieć o co mi biega :D a z tej mąki czy będzie chleb? :D trzeba młynarza zapytać - znaczy ANI :D

Gość taka jedna żona
Ania - młynarz? Chyba nie, raczej córka młynarza :-) No to działajcie moi drodzy, bo młynów coraz mniej :-)

:D:D Daliście do pieca więc będzie chleb :D:D A po co język?? :D No błagam Cię... L_OLKU - użyj wyobraźni.. ;) :D

młynów wcale nie mniej tylko mąki nikt już nie chce na chleb przerabiać :D Aniu już niedługo i będziemy razem już się nie mogę doczekać :D PS. Wyobraźni użyłem już dawno wobec Ciebie :D By sobie wyobrazić jak jesteś piękna czarująca i pociągająca :D

:D Już niedługo...juuuuż niedługo :D Możesz być spokojny i nie musisz już szukać szczęścia, bo oto nadciagam JA - TWOJE PRZEZNACZENIE :D

WOW Aż mnie zatkało powiem szczerze :D z wrażenia :D Nie szukam szczęścia od kiedy dane mi było poznać Ciebie :D

No... ja twierdziłam od początku że jesteś moim Aniołem :D ale teraz to już nie wiem kto jest czyim - Ty moim czy ja Twoim :D

Gość ania wawa 24
ej no gdzie znikliscie? piszcie dalej :)

ania wawa 24 nie wiesz że Ania i LOLEK piszą z sobą od 8 do 16 w dni powszednie?:D i nie wolno im zaśmiecać i zakłócać dialogu? :D Żeby mi to było ostatni raz (joke) :D

Ania jak to przecież jesteśmy wzajemnie swoimi Aniołami Stróżami :D Ty w dodatku jesteś tym piękniejszym Aniołem :D

Witaj Aniołku :D Dzisiaj piatek - cieszę się i smucę zarazem... :) Cieszę się bo dwa dni wolnego przede mną, ale.... co to za radość jak Ciebie nie będzie :O Będę tęsknić okrutnie :( :D:D:D

Aneczka a może przyjedziesz do Krakowa? :D Wtedy te dwa dni spędzimy razem :D jak sądzisz?

Gdyby to nie było przed świętami a po... popędziłabym dziś do Ciebie na skrzydłach miłości :D:D a tak... będę tęsknić.. :O :D

Gość Aniu no jedź
do niego. Szkoda żeby takie dwa aniołki tęskniły za sobą :-) A potem zdaj relację jak było. Okey? Chyba że L_Lolek zabroni )-: Pozdrawiam.

Będzie tak cudownie, że napiszemy o tym książkę :D Będziemy w niebo wzięci jak na Aniołki przystało :D

Gość Aniu no jedź
i pisz z L_Lolkiem książkę - najlepiej bez fartuszków :-)

Gość pati215
oczywiscie ze tak....

No dobrze :D przy takim dopingu jak mogłabym odmówić :D Zatem Loluś spodziewaj się mnie w sobotę rano 👄 :D:D

Gość Aniu no jedź
No widzisz - jak fajnie wspomóc koleżankę dopingiem, to i Lolus się ucieszy, chociaż narazie chyba zamarł z wrażenia :-) A powiedzcie, czy przypadkiem nie przydałby się Wam - Anioł Stróż do towarzystwa :-)

Nie zamarł tylko ciężko pracuje na utrzymanie Ani :D Ania a o której rano odebrać CIę z PKP ? mam czekać od 6 rano ?:D

Czekaj na mnie od rana - to poświęcenie będzie zapewnieniem o głebokości i szczerości Twego uczucia do mnie :D:D

Gość Aniu no jedź
A my - sympatycy topiku - Tobie i L_lolkowi przygotujemy gorące przyjęcie na dworcu :-) Tylko napisz o której będziesz? Prawda ludziska? :-) :-) :-) :-)