Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wpadka na całe życie

Wpadka na całe życie

Polecane posty

Ja czekam od 6 a że cierpliwy bardzo jestem to poczekam tylko podaj prosze Aniu nr komórki na mojego maila, żebym w razie draki smska podesłał :D

Dobrze moje Słońce najjaśniejsze :D teraz widzę że naprawdę Ci na mnie zalezy 👄 :D:D

Nie łap mnie za słowa :D wyślij mi nr tel na adres mailowy :D

Wreszcie moja najukochańsza napisała do mnie maial :D Ale kurde ne komórki nie podała :( jak ja mam się z Tobą Słonko kontaktować jutro? :D

Jesteś? Moja najcudowniejsza? Wiem że nie zadziałała. Dlatego przez cztery dni nie mogłem się otrząsnąć. Nie chodziłem do pracy tylko w domy z tęsknoty umierałem :(

Jestem o radości życia mojego :D 👄 Też tęskniłam niemożebnie i cieszę się że wróciłeś - aczkolwiek takie porzucenie mnie bez ostrzeżenia.... zasługuje na karę :( :D

Jak miło Was znów widzieć :) L_olek --------wiem , wiem -----mam nie zaśmiecać tego topiku ;) Już znikam

Tak sie nnie mogłem pozbierać bez Ciebie :) Chciałem rzucić się w wir pracy ale siły witalne odmawiały posłuszeństwa a i serce zniechęcało mówiąc \"po co to wszystko skoro jej nie ma przy Tobie \" ...

:D No jesteś coraz lepszy - Kochany 👄 :D A ja czekałam na maila i czekałam.... i czekałam.... i czekałam.... i.... sie nie doczekałam :D No ale przeciez Ty tęskniłeś taaaak bardzo :D

Wysyłałem do Ciebie maila na adres, z którego dostałem od Ciebie skarbie wiadomość czekając że odpiszesz. Ale nie wiem Jaki był powód tego że mail nie doszedł :( Aniu a co ze Świętami?

Co ze Świętami?? U mnie czy u Ciebie? :D Będziesz za mną tęsknił już od czwartku aż do środy przyszłego tygodnia :) Czyli cały tydzień ;) A Ty Święta pewnie u rodziców? :)

Acha - jednego maila dostałam i na niego odpisałam, ale odpowiedzi się nie doczekałam ;) Ale rozumiem... my wolimy tak exhibicjonistycznie - na forum celebrować naszą miłość :D

Nieprawda :( Napisz do mnie teraz a sie przekonasz :) Poza tym tak jak pisałem wcześniej spotkanie na żywo z Tobą będzie zapewne bardziej ekscytujące niż rozmowa za pośrednictwem forum. :) Na forum mam z Tobą kontakt wtedy gdy jestem w pracy a na żywo mogę mieć (oboje będziemy mieć) poza pracą:) gdy się wreszcie przeprowadzisz do Krakowa :)

\"Bo o mnie też cosik zapomniał\" - Nie do końca tak jest Aniu Nie zapomniałem :)

A ja odpisałem :) Nie pogorszył się nastrój tylko troszkę energia nie bardzo ale o tym w mailu przeczytasz :)

Przekazuje Ci Ukochany całą energię -jaką mam na zbyciu oczywiście To napisałaś bardzo optymistycznie :) :):) Bardzo dziękuję za \"PAŁERA\" :) Niezły ten mail w Twoim wykonaniu Kwiatuszku :)