Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wpadka na całe życie

Wpadka na całe życie

Polecane posty

Gość dzieciaki
Czemu spamujecie piszac jak dzieci nie na temat>??? Zalozcie sobie inny topic, tu ludzie chca czytac jak w temacie

dorosły się znalazł :) Nie pasuje to nie trzeba czytać :) innym jakoś to nie przeszkadza a wręcz przeciwnie :) (pozdro dla awe1) :)

Gość dzieciaki
jesus, idzcie sobie stad, albo piszcie na temat"!!!!

Jeśli Panu dorosłemu nie odpowiada czytanie to tak jak była mowa. Niech nie czyta albo założy własny topic :) Aleś chopie jes sparty jak jasny gwint :) :) Straśnie sie sarpies a ni ma ło co :)

L_oleczku kochany ;) Napisałam Ci mailika - zawarłam informacji troszkę o jakie prosiłeś ;) Ale do publikacji się to nie nadaje, więc proszę.. nie przenoś nic na forum ;)

Zrobię wedle życzenia Twojego moja Pieszczoszko :) Przeczytam :) i odpisze i tu i tam :)

Gość Mnie też nikt
tak nie nazywał :-) A szkoda...., bo jestem pieszczoszka jak się patrzy :-) No ale nie będę tutaj się wam wtrącać, bo to forum chyba tylko dla dwojga. A wracjąc do tytyłu tego topiku, to może i wam się przydarzy jakaś wpadka, bo miłość między wami kwitnie tej wiosny 🌼 🌼 🌼 🌼

Tak tylko nam się jakieś \"dzieci\" wtrącają i mówią, że my nie piszemy na temat. Jak to nie na temat:) Na temat miłości piszemy :) Prawda Aniu mój Kwiatuszku :)

Tak moje Słonko najjaśniejsze ;) Na temat miłości piszemy :) Przesłałam Ci maila - wiesz teraz o mnie duuużo więcej :)

Zgadza się :) i odpowiem na Twoje pytanie, które mi zadałaś :) \"Tak napiszę a dlaczego miałbym tego nie zrobić?\":) Wtajemniczenie wiedzą o co chodzi :)

No to wysmarowałam długaśnego maila :) Mam nadzieję, że nie uśniesz w połowie czytania :D

Poczytamy zobaczymy :) Jesteś tak fascynującą mnie osobą, że zapewne nie usnę :)

Niebawem kończę pracę i będziemy musieli przerwać nasż konwersację :( ... ale :) Jutro powracamy na forum na NASZ TOPIC :)

Szkoda że nie chce Ci sie drapnąć wieczorem jakiegoś maila :) Może... nasz cudny kontakt od 8 do 16 już mi nie wystarcza....? ;) :D

No pierwszy raz mogę to Awe powiedzieć - możesz mi pozazdrościć takiego faceta :D