Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tymbarkowa

KTG - jak to jest?

Polecane posty

duzo czytam ze kobiety w ciazy jezdza do szpitali na ktg;-) kiedy sie je robi i czy kieruje na nie lekarz gineklog? jezeli chodze prywatnie to czy na takie ktg moge isc do szpitala czy musze tez prywatnie? jestem w pierwszej ciazy i nie wiem jak to jest, wiec prosze bez zadnych uszczypliowsci o porade;-)

najczesciej robi sie je po terminie porodu. no chyba ze sa jakies inne wskazania zeby robic czesciej (ja mialam od 34tc). ja chodzilam prywatnie do lekarza a skierowanie dostalam do szpitala w ktorym moj lekarz pracowal i ktg robilam na nfz.

moj lekarz nie pracuje w szpitalu, prowadzi prywatny gabinet, czy jezeli dostane skierowanie moge isc do szpitala i zribic je na nfz?

z tego co sie orientuje to chyba na ktg wogole nie trzeba miec skierowania tylko sie idzie do szpitala mowi sie ze sie jest po terminie i sie zapisuje i tyle... ja dostalam skierowanie bo szpital w ktorym chcialam robic ktg jest dosc oblegany i zeby mnie napewno przyjeli to lekarz dal mi skierowanie zeby tam na ktg wiedzieli ze jestem od niego... poza tym ja mialam zalecenie o wczesniejszym ktg wiec musialam miec skierowanie.