Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośkaggdddg

jak wam podoba sie ten wiersz?czy zrobi na nim wrażenie?

Polecane posty

Gość gośkaggdddg

roztałam sie z facetem z włąsnej głupoty chce go odzyskac ,napisałam taki głupi wierszyk.jak wam sie podoba? jestem mala czescia tego swiata,bezradna i czasem gapowata, jestem tylko czlowiekiem ktory popelnia bledy, ale mysle o tobie zawsze nawet jak wracam z gieldy, kiedy bylismy razem swiat byl piekniejszy i to od tej nocy w panoramie gdzie cie zobaczylam po raz pierwszy podszedl do mnie mlody bog,az mnie scielo z nog od tej nocy stalismy sie nierozlaczni,ja pokochalam calym sercem i cialem, cala plonelam jak mnie dotykales, tak przez trzy lata bylo piknie do momentu gdy to glupota mi do glowy nie wejdzie wzielam twoja rzecz,wiem to moj blad i dlatego jestes teraz tak daleko odde mnie stad przepraszam za zlamane zaufanie, jak moglam cie stracic kochanie, nic nie jest juz takie samo, bo moje serce bedzie takie jakby codzien mi noze w nie wbijano......kocham.....

Gość gośkaggdddg
wiem ze moze brzmi jak rymy czestochowskie.. ale nie jestem poetka a chcialam cos dla niego napisac

Gość gośkaggdddg
ale co mam mu zrobic np? on tez przesyłał mi rózne wierszyki..raczej takie gotowe.ale przesyłał dlatego ja tez chciałąm mu przesłąc cos

Gość gośkaggdddg
napewno od serca. on napisał sam wczoraj ze jest mu ciężko i ze bedziemy cierpiec osobno,a ja nie chce cierpiec

wczoraj tak Ci pisał? ruszy Go jestem tego pewna popraw błedy podpisz tylko Twoja i wysyłaj

Gość gośkaggdddg
może byc i rymowanka

Gość gośkaggdddg
zastanawiam sie czy ruszy to faceta..moze nich jakis facet napisze co o tym sadzi

Gość gośkaggdddg
poczucie humoru ma napewno ale jest zły na mnie.. napisał ze teraz przeznaczenie zadziala i na nie sie zdaje..

Gość Miziurski
DNO to jedno co określa tę radosną twórczość.

Gość gośkaggdddg
dziekuje.. krytyki sie nie boje,mysle ze tutaj bardziej chodzi o to ze z serca i samemu wymyslone niz o forme..

Gość
Dobre ciągnięcie lepiej działa, niż jakieś tam wierszoklecenie. Idzie Mięcki. W ręku oda - dla Chrystusa, dla Heroda! A w kajecie wierszy trzysta dla przyszłego Antychrysta. ;)

Gość frufru
a znasz faceta na którym wiersze robia wrażenie?...

Gość w połowie zrobiło
mi sie niedobrze i nie czytałam dalej :(ohyda Zrób mu laske i bedzie git

Ojej, spal to dziewczyno...jeśli jest logiczny, to jak to przeczyta, to padnie ze śmiechu..chociaż..może go weźmiesz na to, że mu się wesoło zrobi. Bo wzruszyć, to tym faceta nie wzruszysz...

Gość fajno się czyta
ten mu wyślij Już nie będę leżeć jak kłoda co dzień będę robić Ci loda i rowa Nestle wyliżę by tylko mieć Cię bliżej jeszcze lepiej jak najgłębiej będziesz mógł się spuszczać na mą gębę tylko wróć, bo nie wytrzymam bez Twych dwuminutowych dymań padła mi bateria od wibratora a tak mis się chce i swędzi mnie nora wróć wróć kochanie jak nie to będziesz miał przesrane

Gość gośkaggdddg
to to mu napisze jak juz bedziemy razem ;PPPPPPPPPP