Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfbngfbngf

lece do Tunezji-reczniki ze soba brac???????

Polecane posty

Gość gfbngfbngf

serio pytam...hotel 4 gwiazdk wycieczka objazdowa.jak widac lece pierwszy raz:) i nie wiem co z tymi recznikami,mydlami itp:( poradzcie tepakowi ograniczonemu:(

Gość mam27
boze jaki tepak, wez ze soba lozko polowe, chcesz na ziemi spac???

Gość malinooka z rynsztoka
skoro hotel 4*, to w sumie nie musisz brac,ale jesli ma byc jeszcze objazdowka, to radze wziac na wszelki wypadek 1 maly i duzy

Gość powiemcijednoglupiababako
do tunezji biedaki jezdza ,nie beirz dostaniesz i reczniki i mydla a w tunezji zimno teraz ,nie oplaca sie

Gość gfbngfbngf
nie wiem czy biedaki,ale od osoby 6000 wychodzi ta wycieczka. mnie nie stac,na szczescie Ktos mi te wycieczke funduje:) a co do pogody...mam chore oczy:(i slonca palacego nie trawie:(a chcialabym....

Gość gfbngfbngf
no ale dalej nie wiem...brac w koncu czy nie?glupio mi sie pytac swojego towarzysza:(na szczescie tutaj czlowiek anonimowy wiec pytac mozna;)(a i tak obrazony zostaje...)

Gość powiemcijednoglupiababako
6tys od osoby dziewczyno nie osmieszja ise tunezja jest tansza od egiptu a do egiptu pojedziesz do dobrego hotelu juz za 2,5 ty na osobe :D:D:Dza 6 tys to na dominikane juz bys pojechala hahahaha bo padne

Gość Amira Amira
Nie bierz. W każdym hotelu na objazdówce sa ręczniki. Nie ma co taszczyć i robić sobie nadbagażu.

Gość gfbngfbngf
ale moim marzeniem wcale nie jest bys uwierzyla:)do czego to mi w zyciu potrzebne?:):):)

Gość fsdhjf
do arabii du.. się nie wystawia bo łatwo można ją stracić

tunezja jest drozsza od egiptu, w egipcie w ofercie all inclusive masz wszystko, a w tunezji niby taniej w all inclusive a pozniej wychodzi ze codziennie trzeba placic dolara za lezak na plazy, dolara codziennie za cos tam innego itd i wychodzi drozej niz egipt