Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katja-z-niewi

seks oralny - z kondomem?

Polecane posty

Gość katja-z-niewi

Seks oralny bez kondomu (fellatio) bądź specjalnej chustki (cunninlingus) jest związany z ryzykiem zakażenia HIV. W związku z tym moje pytanie: Panie: wymagacie od partnera aby zakładał kondom, gdy mu obciągacie? Panowie: czy kondom obniża znacznie Wasze doznania seksualne, gdy dziewczyna robi wam loda?

Gość khhj
kobieto , z kondomem to sie robi z przypadkowym partnerem . JAk masz stałego partnera to i tak sie zarazisz wczesniej czy pozniej gdy on ma Hiv ..

Gość katja-z-niewi
tak, chodzi mi dokładnie o przypadkowego partnera

Gość selllen
katja-z-niewi----------------jestes prostytutk a??

Gość selllen
jestes dziwką, tak??

Gość khhj
Panowie: czy kondom obniża znacznie Wasze doznania seksualne, gdy dziewczyna robi wam loda? a ty wolisz seks z gumka czy bez?

Gość katja-z-niewi
Uważam, że sex jest jedną z przyjemniejszych rzeczy, jakich doświadzamy w życiu. Dobry sex z przygodnym facetem - dlaczego nie? Tak, obciągam przygodnym facetom. I tegoż samego oczekuję w zamian. Miłość francuska jest świetnym elementem gry wstępnej. Natomiast staram się zabezpeczyć maksymalnie przed ryzykiem zakażenia HIV.

Gość Fajnie jest być głupim
dobrze napisał. połóż sobie warstwę lateksu na cipke i niech facet ci robi minetkę.

Gość khhj
Natomiast staram się zabezpeczyć maksymalnie przed ryzykiem zakażenia HIV. to zrób mu ręką dobrze . To lepsze niż w prezerwatywie

Gość katja-z-niewi
khhj 1) jesteś facetem czy dziewczyną? 2) wolę bez kondomu niż z kondomem, naturalnie. No coż, wolę też bez stresu o ewnetualne zakażenie. 3) mineta: tak, są specjalne chusteczki do robienia mineta, które obniżają ryzyko zakażenia HIV-em Lusesita de Milagros Dolores Dobry punkt z kondomami smakowymi. Muszę wybadać ten temat.

Gość a jeśli nie mam aparatu
http://www.durex.pl/a3.html Ryzyko zawsze jakieś jest ciekawe jakie są statystki np w agencjach towarzyskich.

Gość katja-z-niewi
z Twojego linku wnioski: czyli zrezygnować z kondomu, natomiast przed seksem oralnym jasno i dobitnie powiedzieć partnerowi, aby się nie ważył kończyć w ustach

Gość śmiejesz się a może
tak a facet się posłucha ;) i tak tryśnie . Zastanawia mnie dalej jak wygląda sytuacja w domach publicznych , możliwe że te panie mają różne choroby ale chodzi mi bardziej o panów czy nakłaniają na kontakt oralny bez prezerwatywy czy odwrotnie .

Ja gdybym miał się seksić z przypadkowo poznaną dziewczyną, to napewno założył bym prezerwatywę.

Agent 123, Ten \'aktywny\" partner jest zagrożony, więc uważaj zwłaszcza przy minetce.

Gość internet to kupa
jeśli nawet nie będzie to HIV to może okazać się że zarazimy się opryszczką czy czymś innym więc warto uważać. Wydaje mi się że testy na Hiv powinny być rozpropagowane tak aby nie zarazić się od "dzewczyny z dobrego domu" która miała tylko dwóch partnerów z tym że pierwszym był Simon Mol.

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin