Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nemezis1111

Czy ktoś tak ma??? Zero pieszczot !!!!!!!!!

Polecane posty

a nie pomyslałas,ze moze kogos mieć,a z toba robi to z obowiazku.

Gość nemezis1111
A jest taka szansa że ma poprostu obseje na punkcie Analu i nic go nie interesuje??????Nic innego nie podnieca???

Gość nemezis1111
wiem ze nie ma nikogo, to akurat na 100%

Gość Ciekawa_calego_swiata
Coś jest nie tak!!!! "mój mąż doprowadził mnie do takiej samokrytyki przez ten brak zainteresowania moim ciałam" "Po jakim czasie od urodzenia dziecka znów zaczeliście sie "kochać" ?" -> "W pupe już po 2 tyg, a normalnie około 2 miesięcy ,bo się bałam" "Co do przerw dłuzszych nie mamy, bo jak już pisałam on uwielba Anal" "jak mam okres (tampon) to on chxce w tyłek;/ " "on CZEKA AZ BEDZIE 1 W NOCY I JA JUZ USYPIAM I WTEDY " Czyli CHCE i CZEKA aż będzie mogl to zrobić (może nie chce przy dziecku). Musisz kierować jego energią. Jak mu dajesz kiedy tylko chce to tak to wygląda. Mały okres wstrzemiezliwosc a inaczej będzie Cię traktować. ALE OBOJE musicie się na to zgodzić.

Gość fvbgnr
no tak, ja tez bym tak pewnie myslala, tylko ze tak naprawde to o niczym nie swiadczy, faceci ktorzy sami przed soba nie chca sie przyznac do sklonnosci homoseksualnych maja czesto wlasnie duzo dziewczyn, moze po to by sobie udowodnic jacy sa "mescy" ? a co on sadzi o gejach? nienawidzi ich, jest agresywny gdy sie o nich mowi? bo tacy wlasnie czesto sa najbardziej agresywni dziwne to ze sie podnieca tylko tylkiem, bardzo dziwne a moze po prostu trafilas na taki dziwny egzemplarz, moze pownnas pojsc do lekarza bo on to pewnie nie zechce albo znajdz sobie po prostu kochanka :P :P taka sytuacja w pelni cie usprawiedliwia :P

Gość nemezis1111
Hmm, no tak no niby czeka, ale robi to po swojemu, nie przejmuje sie mojimi potzrebami, a najgorsze jest to ze jego to nie interesuje,jak mu mówię co chce: jak mówie zeby zmienił pozycje to nie zmienia, wie ze llubie w pozycji na "pieska" ale on mówi ze nie lubi i sie kochamy...

Gość nemezis1111
No być może taki egzemlarz, dlatego włąsnie tu piszę bo moze ktoś coś na ten temat wie... bo już niewiem jak mam to tłumaczyc, bo jescze gdyby ze mną było coś nie tak to byz zrozumiała ale dbam o siebie itd itd, co do stosunku z gejami to raczej ich nie toleruje, ale nie jest tez agresywny bo nie rozmawiamy na temat gejów

Gość nemezis1111
i myslaałam o pujsciu do lekarza ale co to zmieni????

Gość fvbgnr
to moze wez zapytaj seksuologa co o tym sadzi, on na pewno bedzie wiedzial lepiej niz kafe

Gość nemezis1111
no niewiem moze..

Gość nemezis1111
Ale wiesz , pewnie powi mi zebym porozmawiała z męzem, a co ja mu powiem , mają Ci sie podobac moje piersi...???

Gość Anitkaaa
nemezis1111 -> Wy tak za kazdym razem uprawiacie anal? Nie przeszkadza Ci to? Ja nie mam nic przeciwko od czasu do czasu (tak raz w tygodniu czy cos) ale codziennie to bym nie wyrobila, czulabym sie z tym co najmniej dziwnie. Nie mam pojecia czy Twoj facet jest gejem czy nie, ale normalne to nie jest. Facetow kreci anal dlatego ze jest to jakas odmiana, a do tego taka "niegrzeczna". W Waszym przypadku widac ze to glowna forma sexu a nie zadne urozmaicenie. A nie boisz sie, ze to sie odbije na Twoim zdrowiu? I ten anal 2 tygodnie po porodzie, masakra... sorry ale facet traktuje Cie jak zabawke, ja bym mu kupila lalke z sex shopu, moze byc tanszy model, tylko z ustami i tylna dziurka, bo ta pierwsza i tak mu niepotrzebna:/

Gość fvbgnr
nie sadze by dobry seksuolog ci powiedzial zebys porozmawiala z mezem tylko, na pewno zetknal sie z takimi przypadkami i jakas hipoteze bedzie mial ja cie podziwiam ze sie tak poswiecasz bo sama bym nie potrafila, po paru miesiacach takiego seksu powiedzialabym ze albo idzie do lekarza albo odchodze albo niech sobie ewentualnie znajdzie faceta.....

"ale robi to po swojemu, nie przejmuje sie mojimi potzrebami" To naucz Go szacunku do swoich potrzeb. Seks zawsze i wszędzie (cipka, tyłek) nie prowadzi do tego o czym marzysz. Pogadaj z Nim o tym. Zaproponuj wstrzemiezliwosc, musisz mu to dobrze przedstawić, nie może być to jakaś kara. Jak zgłodnieje bedzie się bardziej starał. Razem pilnujce dni płodnych i niepłodnych, nech to będzie wasza wspólna praca. Czy używasz środków antykoncepcyjnych? Anal jest tylko w czasie miesiączki? Nie zastępuj cipki tylkiem bo masz okres. W czasie koresu nie kochajce się. Chce w tylek to mu daj ale po okresie. To samo z dniami płodnymi nie zastępuj cipki tyłkiem. Chce w tylek to mu daj ale w dni niepłodne. RAZEM pracujce nad szacunkiem do siebie. (jak lubisz dawać mu tyłek) I jeszcze mów mu czego pragniesz i jak mocno pragniesz. Rozmawiajcie, chodźcie na spacery RAZEM. Gdy zobaczy twone wnętrze pokocha je, a seks będzie uwienczeniem długich pieszczot.

A po Ci lekarz,po prostu podnieca Cie inny rodzaj pieszczot,lubisz jak piesczone sa piersi i ty cała a nie tylko tyłeczek.W tej chwili bys chciala by ktos cie tak piescił,marzysz o tym,a twój mąż nic tylko pupa i pupa.

Gość nemezis1111
Do Anitka- Nie zawsze jest w pupe, bo nie chce zawsze, ale gdybym nie protestowała to pewnie by było zawsze w pupe, zauważyłam ze mąz nie potrafi ostatnio skończyć dopóki nie dotnie mnie w odbyt nawet jak kochamy normalnie. To prawda u nast to nie jest odmianą, na samą myśl anal chce się schować zeby mnie nie znalazł:( Do fvbgnr- niewiem, moze masz racje z tym seksuologiem Ciekawa_calego_swiata- Ale on o tym wie, mówie mu zeby mnie dotykał to mi coś tam robi w szyje, o piersiach mu nie chce mówic zeby dotykał bo co mi z tego ze bedzie je dotykał bez uczucia.. to juz jest takie wszystkie głupie, coś sie we mnie złamało, pozatym głupio mi się prosić o pieszczoty jak to powinno byc normalne... Tak już zazywam tabletyki , kiedys nie zazywałam i mam dzidziusia(niestety nie moge ufac męzowi, bo ja nie chciałam dziecka a on zrobił co chciał, miał skończyc na zewnątrz ale skonczył w srodku ;/ )

nemezis1111,tak czytam twoje posty i zastanawiam sie po co ty wogóle wyszlas za mąż.

Gość fvbgnr
warto pojsc do lekarza, naprawde powie ci ze albo on jest normlany i tak juz ma, a wtedy wybor prosty, zostajesz i nadal masz taki seks albo cos z tym robisz albo jak powie ze maz ma jakies zaburzenia to tez bedziesz wiedziec przynajmniej na czym stoisz ja mam powazne podejrzenia ze on jest ukrytym gejem, ale wiadomo to tylko takie przypuzczenia osoby ktora nie wie nic wiecej do ciebie :) po prostu nie miesci mi sie w glowie jak faceta hetero moga nie podniecac kobiece piersi zwlaszcza jak pisalas ze masz ladne , i jak moga nie podniecasz nogi, posladki itp wszystkie atrybuty kobiecosci

Gość nemezis1111
Wyszłam za mąż jak znaliśmy się 13 miesięcy, wtedy było super jak już pisałam dużo się kochaliśy na rózne sposby, co prawda nigdy nie piescił moich piersi ale wtedy mi to jakoś specjalnie nie przeszkadzało, nadrabiał czym innym, pozatym liczyłam ze to się zmieni...Jak widać się nie zmieniło a i mi tez zaczeło brakować tej piesczoty, już się nie kochamy tak jak kiedyś nie ma tyle fantazji w tym wszystkim no bo on nie robi ze mną nic, ja tez przestałam ... wszystko zaczeło sie pieprzyć po ślubie...

brakuje mi namiętnego seksu, szybkiego oddechu, delikatnego pieszczenia mojej myszki,zwykłego dotyku, pieszczot mojej szyjki..

Gość nemezis1111
Właściwie to nigdy nie piescił mojego ciała, nadrabialiśmy seksem, różnorodnością ...ale nie czułośćią

Pisałaś na moje pytanie czy jesteście otwarci na dzieci, że nie jest to wasz problem. Teraz piszesz, że "bo ja nie chciałam dziecka a on zrobił co chciał, miał skończyc na zewnątrz ale skonczył w srodku" Zażywasz tabletki bo nie ufasz mężowi ale mu dajesz kiedy chce i w co chce. FAKTYCZNIE musicie iść do poradni malzenskiej. Zdrada nie jest rozwiązaniem. Przy Twoim podejściu inny facet zrobi z Tobą to samo. JESZCZE RAZ zastanów się nad wstrzemiezliwoscią ona uczy szacunku i zaufania, ale OBOJE musicie nad tym pracować i tu jest WAM potrzebna poradnia. Ale WAM nie tylko Tobie czy jemu.

Gość nemezis1111
on nigdzie nie pojdzie, ON NIE WIDZI w niczym problemu...

Gość nemezis1111
Jak mu mówie ze nie chce w pupe to mówi ze chce , jak sie kochamy i mimo braku tych wszystkich pieszczot prawe dochodze nagle on zaczyna wyciagac i proboje przełozyc do tyłka, na co ja sie ciskam, mowie ze nie zasłaniam rekaitd to i tak robi ze wsadzi go tam i zarz sie spuszcza a ja co ?? nic

Gość nemezis1111
:(:(:(

"Właściwie to nigdy nie piescił mojego ciała, nadrabialiśmy seksem, różnorodnością ...ale nie czułośćią" Teraz sama widzisz do czego prowadzi współżycie przed slubem. "co prawda nigdy nie piescił moich piersi "..."pozatym liczyłam ze to się zmieni." Nigdy nie pozwolilas mu na wykazanie się nie musial o Ciebie zabiegac dawalas mu czego chcial. Na początku bylo lepiej bo jeszcze kierowal nim instynkt zdobywcy. Teraz jak domowy kot co dostaje jedzenie w misce nie chce polowac na myszy. Idxcie do poradni nauczcie się wstrzemiezliwosci (jak domowy kot zglodnieje to zacznie sam polowac). Wstrzemiezliwosc nie jest straszna. Przypomnij sobie jak było przed poznaniem męza. Wlasnie jak bylo przed poznaniem męża?

Czy czujesz się gwałcona analnie?

Gość nemezis1111
Do Ciekawa_calego_swiata-"Teraz sama widzisz do czego prowadzi współżycie przed slubem." Czyli co nawet jak by nasz pierwszy raz był po ślubie to było by fajnie prze rok, patrząc na cały schemat, czyli za rok pisałabym o tym samym, Nie wyznajje zasady po ślubie, człowieka trzeba poznać wczesniej, dopasować sie seksualnie, ja sie chyba nie dopasowałam i dopiero teraz sobie to uswiadamiam...