Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

violina

Tylko CHUDE NOGI są sexy???

Polecane posty

Ostatnio coraz częściej spotykam się z opiniami na różnych portalach czy w magazynach o modzie, że wychudzone nogi modelek są uznawane za bardzo zgrabne i seksowne. Dlaczego? Bo długie i chude... Nie mam tu na myśli nóg a\'la Gisele Bundchen, które są cudowne, ale np nogi tego typu: http://cm1.theinsider.com/media/0/82/18/nicky-hilton-skinny-legs-picture-1.0.0.0x0.550x868.jpeg Pytanie do facetów: Czy naprawdę wolicie takie nogi jak na zdjeciu od takich z okrąglejszymi biodrami?

Gość gienowefa
moim ideale odnosnie figury i min nog jest beyonce. Ona ma grube uda a wyglada przepieknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! patyki odeszly do lamusa...

Gość gienowefa
a to zdjecie jest fatalnie oblesne dam glowe ze zadnemu facetowi sie to nie podoba chybaz e ma takie zboczenie bo to juz choroba a nie p[iekny wyglad

Gość tereczkkaaaa
chyba jesteście zazdrosne ;P ja jestem posiadaczką nog wlasnie takich jak na tym zdjeciu... i co?? mam duuuuzo wieksze powodzenie od moich kolezanek o figurze klepsydry, jak ide ulicą w rurkach to faceci nie moga oderwac ode mnie wzroku!!! oczywiscie ze dlugie i szczuple nogi zawsze beda wzbudzaly wieksze pozadanie od baleronow:O

Gość Ponki Japonki
Nie. To ze nogi chude sa ladne, jest to wykreowane przez media. Faceciwola kobiety troszke z cialkiem. Cos jak Zielinska czy Kate Winslet.

Gość ilysowmasiezrobilo
a najlepsze to mam kapcie ,babcia mi zrobila

Gość gienowefa
zazdroscic kosci i dwoch patykow wystajacych z tulowia???? facet sie poobija wbijajac sie miedzy nie.........

Gość ilysowmasiezrobilo
gienowwefa uciekaj ze sowim cellulitem do domu akysz

Gość gienowefa
ilysowmasiezrobilo haha tos strzelila haha jak gowno do geby................ jak sie dba tak sie ma....patyczaki tez miewaja celulitis ....ja mam uda zajebiste kosciotrupie:)

Gość gienowefa
a pod rugie wolalabym meic ogrom celulitu nizeli dwa patyki wystajace z dupy

Gość Caress306
tragedia...

Gość uwazam ze pani
ilysowmasiezrobilo ma bardzo sliczne nogi. Bardzo masz zgrabne moim zdaniem ;) z powodzeniem mozesz chodzic w spodniczkach czy krotkich spodenkach, chcialabym miec takie super nogi jak Ty ;)

Gość joziaaaaaaaaaaaaaaaaa
A chcecie zobaczyc moje nozki :P? Wg mnie za chude i za nic w swiecie nie chca przytyc :(

Gość janek z dupy jeza
mnie tam sie podobaja :)

Gość Herta von Braun
Bez obrazy, ale nogi zademonstrowane na pierwszym zdjeciu to wychudzone nogi anorektyczki, same kosci:(

Gość chłopak34
Jak dla mnie chude nogi nie są atrakcyjne. Dla mnie bardzo sexowne nogi ma np. Ewa Farna.

Gość KONESER PIĘKNĄ
Dnia 19.03.2009 o 14:45, Gość tereczkkaaaa napisał:

JAKO ZNAWCA I KONESER KOBIECYCH CIAŁ CAŁKOWICIE SIE ZGADZAM. WYŁĄCZNIE BARDZO, BARDZO SZCZUPŁE (ZAZDROSNE KOBIETY-KROWY) NAZYWAJĄ JE CHUDYMI. NIE MUSZE DODAWAĆ ZE MAJA BYĆ SUPER SZCZUPŁE W KOSTCE, MEGA DŁUGIE I KONIECZNIE OPALONE. STOPY TO OSOBY TEMAT-RZEKA.

BALERONY SA DOBRE, ALE W MIĘSNYM. JAK MYŚLICIE, DLACZEGO TŁUSTE BALERONY NIE CHODZĄ PO WYBIEGACH…? OBRZYDZENIE MNIE BIERZE JAK WIDZĘ TAKA KASZALOTNICE W MINI NAWET JAK RYJ JEST W MIARĘ TO NISKIE ZAWIESZENIE I KRÓTKIE NOGI SĄ NIE DO ZAAKCEPTOWANIA!

POZA TYM IM SZCZUPLEJSZE NOGI TYM CIAŚNIEJSZA CIPKA I O TYM MARZY KAŻDY FACET. BALERONY MAJA DUŻY KALIBER. NO I POWODZENIE TYLKO U GRUBASÓW...

TYLE W TEMACIE!

Gość KONESER PIĘKNA

JAKO ZNAWCA I KONESER KOBIECYCH CIAŁ CAŁKOWICIE SIE ZGADZAM. WYŁĄCZNIE BARDZO, BARDZO SZCZUPŁE (ZAZDROSNE KOBIETY-KROWY) NAZYWAJĄ JE CHUDYMI. NIE MUSZE DODAWAĆ ZE MAJA BYĆ SUPER SZCZUPŁE W KOSTCE, MEGA DŁUGIE I KONIECZNIE OPALONE. STOPY TO OSOBY TEMAT-RZEKA.

BALERONY SA DOBRE, ALE W MIĘSNYM. JAK MYŚLICIE, DLACZEGO TŁUSTE BALERONY NIE CHODZĄ PO WYBIEGACH…? OBRZYDZENIE MNIE BIERZE JAK WIDZĘ TAKA KASZALOTNICE W MINI NAWET JAK RYJ JEST W MIARĘ TO NISKIE ZAWIESZENIE I KRÓTKIE NOGI SĄ NIE DO ZAAKCEPTOWANIA!

POZA TYM IM SZCZUPLEJSZE NOGI TYM CIAŚNIEJSZA CIPKA I O TYM MARZY KAŻDY FACET. BALERONY MAJA DUŻY KALIBER. NO I POWODZENIE TYLKO U GRUBASÓW...

TYLE W TEMACIE!

Gość prawi 124

nogi musza miec kształt . to ze sa chude , to o wiele za malo zeby uznac je za sexy ..

htt  ps://www.youtube.com/watch?v=9UmkQ1Ib5qk&t=3s

do tego musi byc odpowiedni styl poruszania się, kręcenia tylkiem itd ..

To jest najbardziej kuszące.

Gość prawi 124

Poza tym najwazniejsze jest to ile odkrywasz . Jesli zalozysz ...enke 

nie podniecisz faceta .

Natomiast mając na sobie coś bardzo krótkiego co ledwo zakrywa pośladki mozesz sie  spodziewać , ze nie będzie mógł oderwac wzroku .

ht  tps://www.youtube.com/watch?v=nod5lKUNOL4

Gość prawi 124

Poza tym najwazniejsze jest to ile odkrywasz . Jesli zalozysz  ...enke , spódnicę nie podniecisz faceta.

Moim zdaniem za duzo rozmawia sie o nogach , a za mało o tym ze to nie nogi podniecają faceta , a sposób w jaki są eksponowane.

Gość prawi 124

htt  ps://www.youtube.com/watch?v=rWGIPnOzmAs

Gość prawi 124

Najlepsze nogi mają : Natalia Szroeder i  Margaret , 

ht  tps://www.youtube.com/watch?v=6gIUOwr9nR8