Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylkosiezastanawiam

czy 6 lat różnicy w związku to dużo???

Polecane posty

Gość U mnie jest 14 lat róznicy
razem jesteśmy dwa lata.I nikomu ,a przede wszystkim nam ta różnica nie przeszkadza! Na dodatek mój narzeczony wygląda tak młodo! Nie patrz na różnicę wieku!

eee tam wielka mi to roznica...u mnie jest 7 i jest dobrze.on ma 29 ja 22...on mial burzliwa mlodosc i juz teraz nie robi az takich glupot a co do mnie to wiadomo ze dziewczyny to z reguly szybciej dojrzewaja.hmmm choc ostatniotroszke za spokojny sie zrobil...no normalnie chop mi dziadzieje :P

Gość agata taka jedna
u mnie jest 8 lat ;] ja 27 on 35 :) nawet taki 21 latek z 15stka może mieć fajnie, wszystko zależy od charakteru :)

\"nawet taki 21 latek z 15stka może mieć fajnie, wszystko zależy od charakteru \" w sumie to prokurator mu juz nie grozi za obcowanie z dzieckiem wiec moze sobie używać :D :P

Gość agata taka jedna
mój brat tak ma ;] czasem mam wrażenie ze ta dziewczyna jest dojrzalsza od niego ;]

Gość agata taka jedna
tzn ona ma 16 a on 21 ;] ale to bardzo podobna różnica do tej w temacie

Gość młodsza_16
No to mnie trochę pocieszyliscie ;-) dzieki :P ale ja mam chyba taki fetysz że kręcą mnie starsi mężczyźni xP te niedojrzałe pryszczate w moim wieku to nawet się nie wypowiadam, ale tak po 20 to jest zupełnie inna sprawa, masz o czy pogadać, bez żednych głupich docinków, imponują ci i masz się dla kogo starać... ech... się rozmarzyłam :)

Gość Obywatelka08
Według mnie może i troche tych lat jest ale jak sie ludzie kochają, dobrze rozumieją, dogadują i w ogole to ma to sens nawet w przypadku 15 i 21... Moja przyjaciółka ma faceta 7 lat starszego i sąze sobą bardzo szczesliwi. Ja sama mam za sobą dwa takie związki jeden z facetem 11 lat starszym a drugi 6. mialam partnerów starszych 2, 3 lat ale na prawde najlepej dogadywalam sie z tym najstarszym ;) Moja babcia natomiast była młodsza 10 lat od dziadka i razem 50 rocznice ślubu mieli ;)

Gość tosssia
ja mam 19 lat a mój facet 28 :-)

mysle ze nie miedzy moimi rodzicami jest 9 lat roznicy tzn tata jest starszy a mama mlodsza :)

Gość Elmo.
ja mam 16 on 22 i nikomu to nie przeszkadza ;] znam takie pary i tej różnicy nie widac ;]