Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie no gdzie

Gdzie się znajduje fajnych facetów w okolicach trzydziestki?

Polecane posty

Z tymi butelkami to bywa różnie niestety w lasach, jedna sporadyczna to tylko znak że gajowy szedł do pracy (albo wracał), większa ilość może wskazywać na działalność harcerzy :)

Z tymi butelkami to bywa różnie niestety w lasach, jedna sporadyczna to tylko znak że gajowy szedł do pracy (albo wracał), większa ilość może wskazywać na działalność harcerzy :)

7:55 Z tymi butelkami to bywa różnie niestety w lasach, jedna sporadyczna to tylko znak że gajowy szedł do pracy (albo wracał), większa ilość może wskazywać na działalność harcerzy :)

Gość MiśkaMała
Ale sie rozkręciłeś :-D

"8 [zgłoś do usunięcia] abrakadabra783 dużo ludzi teraz na anginę choruje za dużo lodów lub zimnego piwa ;P" RaCZEJ OD ZATRUCIA:P:.JA LECZYŁEM SIĘ Z PRZEZIĘBIENIA GŁODÓWKĄ:classic_cool:.

sorry, nie chciało mi posta wysłać, a na forum nie było widać że cosik poszło :D kafe świrowała jak zwykle

" [zgłoś do usunięcia] abrakadabra783 skoro leczyłeś się głodówką to czy się zatrułeś? witam wszystkich w tym gorącym dniu " Głodówka jest do odtruwania więc najprawdopodobniej to przez zatrucie:P.

Gość domator0012
jest tu jeszcze ta pani szukająca?

wszystkie panie tu są szukające :P Klaunie ale nie możliwe żebyś się lodami albo piwem zatruł, chyba że w nadmiarze, to i ta głodówka w sumie brzmi prawdopodobnie szczególnie po piwie :P

Gość MiśkaMała
rowniez witam :-D co dzis bedziecie porabiac?

Plany mi się pozmieniały i nie wiem czy dziś będę robił cosik konkretnego poza szwędaniem się po domu i necie :)

dla mnie w niedzielę to blady świt :P mi nawet przywilej buszowania po necie zabrali :( jakaś awaria :( dobrze, że chociaż teraz mogę się poudzielać :)

No abra.. co ty byś bez tego netu zrobiła :P Możesz się udzielać i rodzielać na czynniki pierwsze - tymniejszym oddaję Ci głos z co do awarii - może w tym Twoim lesie jakieś wilki przekaźnik podgryzły, albo dziki wykopały z ziemi światłowody :D

raczej nie zamierzam zalać tego topiku falą powodziową :P u mnie w lesie wilków nie ma, a neta mam radiowego więc raczej jakieś ptaszki gniazda może sobie zrobiły ;)

cześć towarzysze:-) ...ostatnio mam dziwny stan....znudzenie kafeterią...czy ktoś z was coś takiego przechodził?

Hej Miki :D ludzie siedzą na dworze a nie przed kompami - swoją drogą miałem dziwny sen - śniło mi się że miki zniknęłą z netu Abra, wilków nie ma powiadasz - moze się potopiły w tym jeziorku ;P, mój net też niekablowy a więc nie mam ani kabli ani tym bardziej gniazdek :D

HEj, no wlaściwie po co ja ten top ciągnę? ... hmm.. może mam coś z syzyfa we krwi :D, zapraszam na słoneczne spotkania w realu - ludzie, szczegolnie kobiety, szcególnie z mojego miasta, ... :) Kwiatki - dziś niebieski 🌼, dla każdek kobietki jaka zajżyt na topik przed północą - mamy akcję promocyjną.