Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klubik zakładam

NIENAWIDZĘ BRATOWEJ MĘZA - klub dziewczyn

Polecane posty

Gość klubik zakładam

Zapraszam - może ktoś pogada

Gość ja też w 100
więc dołaczam!!!!!!!!!

Gość grull
a ja nie cierpie szwagierki.

Gość ja też w 100
heheh dobrt y temat!!!!!!u nie i żona brata meża kitowa i teściowa tyż pokazuje pazurki

Kochana witam Cie w klubie!! sama zalozylam tu nie dawno topik o podobnej nazwie ale chodzilo dokladnie o to samo... Tyle ze jeszcze nie mam meza tylko chlopaka... ale nie nawidze przyszlej bratowej mojego faceta... serdecznie!! napisz dlaczego tak nie lubisz swojej? Pozdrawiam Cie gorąco!

Więc witam Was dziewczyny! Fajnie ze jakies się znalazły:) Ja nie cierpię bo jest po prostu takim pustakiem ze az szokuje głupotą. w dodatku jestem zmuszana do kontaktów Z nia ehhh

a sytuacji za które bym ją zatłukła było wiele. W dodatku teściowa kocha ją jak córunie i nie zauważa ze za plecami obrabia jej dupę, z resztą tak jak każdemu. Cwaniara taka ze szok. kręci kazdym i kazdy chodzi na jej rozkaz (tylko ja sie sprzeciwiam i dostaje po łbie) ehh zatłukłabym dziołszysko.

Ja swojej też nie znosze za to że jest tempa, jest blondynką ale z charakteru;) co wiecej udaje słodką i dziecinna a ma 23 lata:| i generalnie udaje debila bo uważa że to urocze nie posiadać wiedzy na temat podstawowych spraw... :/ A i za wszelką cenę chce wyjść na tą ,,lepszą synową" przed nasyzmi przyszłymi teściami a mnie to wali czy będą mnie uważać za gorszą czy nie.... też tak macie? ;/

Gość tempa jest
??? a to ciekawe

Gość ja też w 100
u mnie teściowa gdyby mogła to chyba pomnik matki polki by dała chociażby za to że wnuczjkę im dała!a fakt jest taki ze panica leje dupe w domu palcem nie ruszy się do pracy a pretensje ma do całego świata tak to w polcse zle z pracą i ze nie może znaleść-nolae jak sie siedzi w domu to chyba nikt z zaproaszeniem nie przyjdzie prawda?!

kurde jakbym moją widziała. nie wiem czy ona udaje czy naprawde jest taka głupia ze podstawowych wiadomosci nie zna, generalnie to nie wiele mówi bo w sumie nigdy nie ma co ale jak juz przywali to boki zrywac ale wszyscy udają ze nie zauwazyli ehhh.

ja jestem nie wierząca i to jest chyba główny powód nieporozumien bo rodzina mojego Pana i Władcy jest świętojebliwa po za tym brzydzę się kłamstwem ..i zawsze mówię to co myślę ...i mam wrażenie , ze one to uwielbiają - prowokowac mnie , zebym wybuchła - a najlepiej przy rodzinie:) ale trzymam się:)

a ja nienawidze dziwnej i puszczalskiej siostry ciotecznej mojego faceta... a on jeszcze chce żebym poszła z nim na jej wesele... :D

skąd ja to znam? Przyszla bratowa mojego faceta też mnie prowokuje... wie ze jestem uczulona na takie słodkie puste lalki które w dodatku TYLKO UDAJĄ... i zawsze jak ja coś powiem to ona dopowie coś kompletnie negującego moją wypowiedź... non stop mi zarzecza, ale zauważyłam że im bardziej to ingoruje tym bardziej ona się wpienia;)) Ostatnio jak się (przypadkiem) spotkałysmy to caaaały czas ją olewałam i traktowałam jak powietrze... aż się zapieniła;)))

moja tesciowa -( dobry tytuł do jakiejś kosmicznej opowisci) no więc po rozmowie z nia - dam sobie rękę uciąć , ze stwierdziłybyście , ze przesadzam cud miód i orzeszki:)

Gość ja też w 100
u mnie to samo!no do ran y przyłóż ! a faktycznie to zuperłnie inaczej

moja teściowa zawsze przezywa jak wszyscy sie nie kochamy i nie miłujemy - wszystko ma byc cacy i kazdy ma udawac jak bardzo sie kochamy i lubimy mimo ze ja tej lalki nie znosze, ona hmmm chyba mnie tez, wszyscy cos do siebie maja ale nikt nie ma prawa sie odezwac bo w rodzinie ma byc miłosc hahaha

neapolitana dwulicowych ludzi jest od metra;) co gorsza takie france zawsze przytrafiają się jako teściowe czy bratowe... obyście miały mądrych facetów którzy to rozumieją:)

Gość ja też w 100
u nie mój mąż wie...wie jak reaguje na batowa i teściową........ale nic z tym nie robi..milczy...ale z drugiej strony-przecież od matki się nie odwróci.....ale nie zmusza mnie do częstych wizyt czyuy coś takiego na szczęście sam nie za czesto lubi tam jeżdzić a moje zdanie do wizyt u teściowejkj zna i akcetptuje, bratową on lubi-moje zdanie zna..nie zmusza bym do niej jeżdziła i to mi sie podoba!

moj nie rozumie, nie raz myslałam o rozstaniu bo juz mam dosc kiedy broni tego pustaka i zmusza mnie do polubienia jej bo to żona brata i mam ja lubic ehhh a jemu tez dupe obrabiała przy mnie

Gość ja też w 100
u mnie teściowa widzi ze nie lubie baratowej...ale nie zmusza mnie do niczego...nawet nie rozmawiamy na ten temat...wiemy swoje jak jest a pozory i tak pozsostaną ze jest oki choć obie wiemy ze tak nie jest

nie wiem co robic:( argumenty nie działaja - mama tak mu wpoiła ze ma kochac cala rodzine, nawet bratowa ze na oczy nie umie przejrzec

Gość ja też w 100
anty- nie przejmuj sie...ja z moim tez nieraz takie kłótnie am ze sok...ale z rodziną się nie wygra....najlepiej u siebie i nie rozmawiać o tym, jedżdzić raz na jakiś czas udawać ze wszystko gra i już!

Gość podatek podatek
Ja tez nie lubie przyszlej bratowej mojego meza...dziewczyna jest dziwna przed moimi tesciami udaje cicha spkojna a jak nie widza wychodzi z niej drugie oblicze.Ja ja ignoruje i poprostu nie rozmwiam.Dzieli nas duza roznica wieku bo az 8 lat ale od poczatku nie palalam do niej miloscia:)Ja w oczach moich tescow jestem pyskata i wredna baba ktora zabrala i odmienila ich synka...heh...w przyszla synowa sa wpatrzeniu jak w obrazek...Bo niby taka spokojna ....A to sie kiedys zdziwia;)))

ale on mnie coraz czesciej zmusza do jazdy tam i zeby kontakty rodzinne utrzymac i sie zaprzyjaźnic bo przeciez ona mi nic nie zrobiła itd mimo ze ( co prawda nie w jego obecnosci) obrazała mnie dosyc perfidnie to on w to nie wierzy i ją tłumaczy

Gość ja też w 100
podatek:)to podobnie ja u mnie:)moi wpatrzeni w tamtą bo to dziewucha z ich stron, dziecko już urodziła no wogóle medal...a ja...hm....dokładnie mówi co myśli, włosy maszynką goliła i głośno uszykui słuchała..dzięki bogu juz u siebie jestyeśśmy!!!!!!!

Gość ja też w 100
anty-uzbrójsię w cieprlpiwość!i wytłumacz że nic na siłę.....mój wie ze nie znosze bratowej i nie mam o czym nawet z nią gadać...nie zmusza mnie do ontaktów momio ze czasem mi cholernie przykro jak ta zołza jest przez teściów traktowana-no święte ciele dosłownie!!a ja ta gorsza......zawsze gorsza..