Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papadaman

powstrzymanie okresu

Polecane posty

Gość papadaman

mam pytanie, jeśli za ponad tydzień wyjeżdżam i chciałabym przesunąć okres bo akurat wypada mi w dzień wyjazdu(chce go przesunac o jakis tydzień), i zacznę brać teraz tabletki antykoncepcyjne np przez 2 tyg czy 3 (obojętnie), to czy przesunę ten okres?(wiem ze tabletki powinno się brać z pierwszym dniu okresu) proszę nie brać pod uwagę skuteczności antykoncepcyjnej, tylko czy przesunę okres i czy będą jakieś ujemne skutki. nie mam zamiaru robić tego często, tylko ten wyjątkowy raz

Gość ja czesto zatrzymywalam sobie
okres. Albo jak juz przyszedl to skracalam. Ale nie tabletkami anty tylko zwykllym Rutinoscorbinem ;) Ale teraz chcialabym zeby przyszedl, bo juz czas a ten jak na zlosc nie chce. One zawsze przychodza w dniu wyjazdu, a ja za tydzien wyjedzam 😭

Gość ja czesto zatrzymywalam sobie
No jak nadszedl juz to po trzech pierwszych najgorszych dniach - lykalam Rutinoscorbin w duzych ilosciach ;) Zeby miec z glowy. Bo zawsze mialam okres 7-8 dni. I zawsze dostawalam jak wyjezdzalam nad morze :O

Gość papadaman
podobno witamina c wpływa na okres skraca go lub zimniejsza obfitość, nie wiem dokładnie, ale tak słyszałam

Gość ja czesto zatrzymywalam so
tak, jak chcialam opoznic - to bralam juz nawet tydzien wczesniej po 3 czy iles tam tabletek... Ale to nie opozni za dlugo - pare dni tylko. A w ogole to chyba zalezy od organizmu - ile tego trzeba brac itp... Bys niestety musiala sprawdzic sama na sobie ;)

Gość dsvfdg
konczysz obecne opakowanie tabletek i zaczynasz odrazu nastepne i okresu nie bedzie, pojawi sie po skoczeniu 2 opakowaina, tak sie robi zeby przesunac okres

Gość papadaman
wiem, ale ja nie biorę tabletek, i mam tylko pytanie, jeśli zrobię tak jak napisałam to , okres pojawi się jak skończę brać?;>

Gość papadaman
up

Gość oooo9887
up

Gość opal29