Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BikiniKill

Głośny seks współlokatrów.

Polecane posty

Gość BikiniKill

Wraz z chłopakiem wynajmuję stancję. Mamy sąsiadów za ścianą. Pewnego dnia gdy byłam sama i próbowałam zasnąć usłyszałam odgłosy miłości współlokatorów. Myśleli że mnie nie ma i zostawiając otwarte drzwi od swojego zaczęli uprawiać głośny seks. Sobie myślę ok. Głupia sprawa gdy później zorientowali się że siedziałam cicho w pokoju. Dziś sytuacja się powtórzyła tym razem wiedzieli że jestem. Drzwi oczywiście otwarte... Denerwuje mnie to . Rozumiem ich doskonale , ale czy mogli by się zachowywać dyskretniej? Ja nie chcę wysłuchiwać jej uniesień i jak im to zasugerować?

Gość oooooo maaatko
nie sugerowac - otwarcie powiedziec:)

Gość BikiniKill
haha :D

Wejść do ich pokoju w trakcie i zapytać o coś. Zmieszają się, to potem będą zamykać drzwi (jak będą się pytać, to powiedz \"no przecież drzwi były otwarte\"). :)

Gość BikiniKill
hmmm, może to dziwne ale kompletnie mnie wtedy zniechęcają do seksu z moim ... ;/

Gość weź aparat i zrob parę fotek
a potem daj na kafe, bedzie fajnie :classic_cool:

Gość ciemnaaaaa
hmmm, może to dziwne ale kompletnie mnie wtedy zniechęcają do seksu z moim .. nie dziwne.... rozumiem cie.... z aparatem to dobry pomysl. pstryknij fotki i powiedz ze skoro chca sie tak pochwalic przed toba swoim seksem to niech zobaczy je szersze grono w internecie :classic_cool: hahaa

Gość moooonia
powiedzieć w prost?