Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmartaaa

ja juz nie moge mam dossc...

Polecane posty

Gość mmmartaaa

mam 19 lat i nie mam chlopaka na stale..mialam paru, ale to nie bylo to.czekalam na tego jedynego i dalej jestem dziewica..czekalam i czekam, ale mam juz dosc! Jak widze kogos fajnego na ulicy, to przeciez nie podejde..i jakos tak ogolnie nie ma w moim otoczeniu nikogo fajnego//A mam 19 lat i juz nie moge, naprawde...co mam zrobic;/

Gość PytajacaKarolina
Pomyśl co będzie za 7 lat jak nie będzie w okolicy nikogo fajnego:) Teraz to jest do wyboru cały wachlarz.

Gość mmmartaaa
nie wiem nie widze tego wachlarza:( ale rozumiem, ze jestes o 7 latek starsza i jestes w podobnej sytuacji..

Gość PytajacaKarolina
No pi razy oko. Ja w Twoim wieku poznałam mężczyznę mojego życia i on mi zabrał całą młodość. A teraz zostały przebierki:P Baw się dziewczyno, wykorzystuj to, że jesteś młoda i piękna. Faceci będą sami się Ciebie prosić o to abyś się nimi zainteresowala...

Gość mmmartaaa
kurcze jak pojde na impreze..to moge spotkac jakiegos babiarza ktory ma ciagle inne laski..kilka naraz itd

Droga Marto, babiarzy można spotkać wszędzie - nie tylko na imprezie. Nie bój się tego, że takich spotkać, tylko uwierz w siebie i że na pewno taką osobę rozpoznasz;) Najpierw uświadom sobie swoje wymagania, jaki to dla Ciebie \"fajny\" facet i potem zacznij się rozglądać. Uśmiech, kontakt wzrokowy to podstawa - nie bój się tego;)