Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marylka23

podjęcie trudnej decyzji

Polecane posty

Witam, Mam pewien poważny problem, mieszkam z chłopakiem, od ponad roku i moi rodzice tego nie akceptują i nie wiem, bo chcą żebym wróciła do domu , a ja po prostu nie wiem co mam zrobić . nie chcę skrzywdzić ani rodziców ani chłopaka. A rodzice nie zachęcają mnie do powrotu, nieraz mówili mi przykre rzeczy, Proszę piszcie. Jakbyście postapili.????????????

Gość ja pierdoleeeee co za laskaaaa
nie daj sie zapedzic w kozi rog rodzicom. dobrze ci z tym chlopakiem? z rodzicami zycia nie bedziesz sobie ukladac.

no jasne że dobrze czemu miało by być żle, ale rodzice wywieraja na mnie presje kumasz?? bardzo dużą presję,boje sie ze jak nie wroce to mogą mi w przyszłości nic nie dać, zostawić z niczym

no jasne że dobrze czemu miało by być żle, ale rodzice wywieraja na mnie presje kumasz?? bardzo dużą presję,boje sie ze jak nie wroce to mogą mi w przyszłości nic nie dać, zostawić z niczym

Gość ja pierdoleeeee co za laskaaaa
mogą mi w przyszłości nic nie dać, zostawić z niczym no to gratuluje mozgu, przeprowadzaj sie do rodzicow i nie truj dupy🖐️

Aaach, to trzeba było od razu pisać, ze nie chodzi Ci o rodziców, tylko o ich kasę... :O Żałosne. Z nicku wnioskuję, że masz 23 lata i jeszcze boisz się rodziców?