Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Agnieszka85

pomocy!!!czy ta suknia jest ładna?

Polecane posty

Gość _Agnieszka85

Poradzcie!W październiku mamy zaplanowany slub, ale hmm ze względu na finanse nie stac mnie na nową suknie..:( Więc szukam czegos w atrakcyjnej cenie..Poradzcie!!!!Podoba wam sie ta suknia..?Chce wyglądac mimo wszystko ładnie..A nie wiem co teraz jest tak naprawde modne:( http://www.allegro.pl/item588220153_okazja_suknia_slubna.html

Gość w sumie nic specjalnego
prosta suknia, w sumie niewiele widać. Ta pani wyglada w niej nienajlepiej bo nie ma talii. Poszukaj jeszcze na allegro, jest wiele ladniejszych a w tej samej cenie

hm gladka prosta suknia. nie widac za bardzo gory.. mysle, ze jest OK ale nie pasuje mi jakos to bolerko...imo jest tandetne troche ;) nie patrz co modne a co sama chcesz i co Ci sie podoba ;)

Też myślę że mogłabyś poszukać modelu bardziej podkreślającego talię, może po prostu z szerszym dołem?

Gość hehehe______
ale co ta kobieta miała podkreślać jeśli ona nie ma tali :P bez kitu

Można kupić zajebistą suknię już od złotówki czasami! Wiem, bo sama licytowałam taką, ale w sumie decydowałam się na coś innego, a tamta poszła za 120 zł. Zdjęcia nie były ze ślubu, tylko dziewczyna ubrała na siebie do zdjęć i było widać, że stan idealny. Musisz cierpliwie przegrzebać te niemal 100 stron:-)bo można perełkę znaleźć za bardzo niską cenę. Powodzenia! :-)

Gość _Agnieszka85
dzieki jeszcze czas...moze macie racje:*

Gość nieeee
PRZYKRO MI ALE TA SUKNIA NIE JEST ŁADNA...JEST PRZECIĘTNA...

Pewnie, ze czas, a okazji będzie jeszcze więcej, jak się sezon rozkręci. A jaki masz rozmiar? Wiesz mniej więcej co Ci się podoba? Pooglądałaś coś w necie? Wpadło Ci w oko?

Gość ta z allegro
jest duzo lepsza!!!!szukaj ładniejszej sukni bo ta, którą pokazałaś nie jest ładna.

Gość czarna koala
o ta ostatnia bardzo ładna!!

Gość narzeczona__
Gość kotka222
szczerze mowiac nie za ladna, na allegro jest masa ladnijszych sukienek poszukaj a znajdziesz