Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krzystos

Mam 17 lat i nigdy cipki nie widziałem na żywa, pół 7 miesięcy mam dziewczynęale

Polecane posty

Gość ja pierdykam
ktosa --> amen ;-)

Gość tak ale nie martw
A nie pomyślałeś głąbie że ona idzie do ginekologa, bo chce żeby ja zbadał zanim zacznie współżyć z Tobą?

W związku nie chodzi o akceptacje tylko a bycie szczęśliwym z drugą osobą a ona w ten sposob mnie unieszczęśliwi

Gość guma balonowa
to musi być prowokacja bo nie wierzę że tacy ludzie istnieją

Tak myśle ale może iść do kobiety całą przyjemność z bycia pierwszym mi popsuje

do innego?? Ja nie traktuję lekarzy jak ludzi. To czy zagląda do gardła czy gdzieś indziej nie ma chyba większego znaczenia, robi to samo kilkadziesiąt razy dziennie od pewnie kilku lub kil=kunastu lat, więc ciężko by było gdyby za każdym razem miał się podniecać, nawet jeśli Twoja dziewczyna jest łądna. No i jeśli taki ginekolog ma ok40-stki, to podniecanie się 17latką byłoby dla niego czymś śmiesznym (zakladając że nie ma ze sobą problemów)

Ale co to dla niej za różnica pójść do milem pani dr ginekologii do ktorej chodzi moja siostra czy pierwszego lepszego faceta ginekologa Tego też nierozumiem

Gość ja pierdykam
masz niezle nasrane w mozgu

Krzystos - rada na przyszłość chłopaku, może zaoszczędzę Ci wielu upokorzeń. Nie ciśnieniuj. Nie ma dla kobiety nic bardziej aseksualnego. Jak Ci nie pasi, odejdź. Jak zostajesz, nie skamlaj.

Chyba jesteś głupia myślisz że jak ma 40 to 40 latkami sie podnieca, wszystkich facetow najbardziej kręcą młode dzieczyny. Nic nie wiecie o męzczyznach.

według mnie to jej osobista sprawa, może jakaś koleżanka go jej doradziła. Dlaczego miałąby zaufać Tobie, który nie masz tych problemów co ona?

Ona sama za mną łazi i przychodzi 2 razy dziennie bo niby taka zakochana i rozumiem że nie jest jeszcze gotowa na sex

Gość portal Gitara peel
Cipki na żywo to jest to ;)

Gość tak ale nie martw
Chłopaku, poczekaj aż będzie cieplej a wtedy skocz do lasu w paprocie i pobaw się w udawanie kleszcza. Bo na oglądanie cipek to za młody i za głupi jesteś. PS: na wypadek upału weź sobie w termos octu po śledziach :classic_cool:

To również moja sprawa nie tylko jej, ja bym nie protestowal gdybym musial iść do urologa a ona nie chciala abym poszedl do kobiety

Krzystos - nie jestem głupia, go jestem gejem, więc coś o facetach wiem. Mniej o kobietach. A wogóle to tak czy ianczej nie będziesz pierwszym który widział ją nago, bo jest jeszcze ojciec;p Jakie to wogóle ma znaczenie?

Gość portal Gitara peel
Jak się udaje kleszcza ? bo z cipkami to mam kiepsko nie bardzo dają się oglądać.

pedale ok, tylko dlaczego stary?? mam 18 lat. Wiem jak dziewczyna podchodzi do takich spraw,a to że uznajesz ginekologa za konkurencję, hymm... ja bym się tym nie przejmował, ale kto będzie słuchał jaiegoś tam pedała....;)

Gość frufru
no nie mogę, znów ten idiotyczny temat. ten sam głąb się widzę nieustannie nudzi... Ty synku to do szkoły zapierdzielaj a nie o cipkach tutaj zapodajesz.

Gość portal Gitara peel
to może być trudne , ale przy odrobinie szczęścia można na tej stronie internetowej znaleźć taki przycisk szukaj , tam powyżej listy tematów , ja wiem to zaskakujące bo przycisk szukaj nie znajduje się na każdym forum . Jak odnajdziesz ten bardzo ukryty przycisk to zgłoś się po dalsze instrukcje.

Gość a ja autora rozumiem
i jestem dziewczyną 25lat :P Przyznaję mu rację, ze dziewczyna mogłaby iść do kobiety (wcale nie są gorsze od mężczyzn, bo ja wolę chodzić do kobiety). Nie byłoby to dla niej wielkie poświęcenie, a mogłaby zostawić pierwszy raz autorowi :P Uważam, ze każdy facet ginekolog pozostanie facetem i mimo tego, że ogląda 30 cipek dziennie to jak przyjdzie młodziutka, ładna dziewczyna to sobie swoje pomyśli.

Gość portal Gitara peel
moust nie rób takich zaawansowanych ruchów jak umieszczanie linka w poście bo autor się wystraszy , przed chwilą odkrył przecież przycisk szukaj ! :classic_cool:

Gość portal Gitara peel
Mężczyzna ginekolog to zaczyna dzień od obejrzenia upławu i grzyba na cipie , więc ma zjebany dzień aż do wieczora nie wypisujcie tu Bajek.

Gość młoda cipka to naprawdę mila
odmiana

Skąd się biorą tacy durni ludzie, którzy zakłądają takie denne tematy? Jeśli to nie jest prowokacja to przestaję wierzyć w resztki inteligencji na Ziemii. Krzystos -> jestes przykry jeśli nie dajesz sobie wytłumaczyć fundamentalnych zasad bycia z kimś w związku jakimi są: dbanie o dobro drugiej osoby i zaufanie.