Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shrek dablju

niski facet = mało męski ?

Polecane posty

hyhy mam teorie => jak pudelka. A i pod krynoliną się zmieści :P

Gość hyhy mam teorie
zaczynam wiec nosic spodniczki z krenoliny. yhmmmmm moze ktos sie wslizgnie.

Gość hyhy mam teorie
Footbal- ale ten koles jesz brzydki, bleee. Moze byc niski ale przystojny ma byc.

Gość Football Man
Hehe to zobacz jaką On ma dziewczynę. Taka modelka, że mhmhm :) A jak gra w piłkę. To jest poezja.

Football Man => nie ma takiej rzeczy, której nie kupisz za pieniądze.

Gość hyhy mam teorie
i jeszcze podszkolic sie mozna na tym portalu ;) hyyyyyyyyy

Gość Football Man
Ale to jest skromny człowiek jak Xavi :) Każdy z Nas ma jakiś talent. On ma do piłki inni mają do czegoś innego. Na pewno każdy kogoś czymś przyciągnie :)

Gość hyhy mam teorie
ja mam talent przyciagania niskich i szczuplych chlopcow, chyba przypominam im mamusie z prawdziwego zdarzenia. aaa i uwielbiaja jak czochra sie ich po wlosach, dlaczego?

Gość 23latek
A ja uwielbiam niskie dziewczyny :]

Gość ja jestem zdania 1234
Bardzo nieatrakcyjni sa dla mnie panowie powyżej 1.90, wyglądają dla mnie gdy są młodzi jak patyczaki, a potem jak bryły. lubię facetów ok 175cm i bywają szaleńczo przystojni..... Co do kobiet to też uwazam , że ok 165 cm jest ok. Przerazają mnie pary z dużą różnica wzrostu, nie wiem dlaczego, są dla mnie niesmaczne.

Gość Hejaaaaaaahoooooo
Jak dla mnie niski facet to nastepny stereotyp.... internetowej społeczności płci pięknej. A raczej bardzo młodej społeczności, gdzie jeszcze nastolatki myślą, że znajdą księcia z bajki. Latka polecą to i preferencje się zmienią bo życie to nie bajka. A co to za różnica czy Facet ma 160 czy 185? :] Jedynie wysokości dwóch głów. Facet wysoki powie, że chce być niski a niski, że wysoki. Nikomu się nie dogodzi.

Gość Padłem
Temat z dupy wzięty. Sam mam 170 cm i czje sie z tym rewelacyjnie. W sumie niższy się zawsze wszędzie wciśnie i jest szybki i sprytny. I to jest wielki plus. Nie chciałbym być wyższy. Ba chyba kocham swój wzrost jak i siebie ;) Najlepsze, że Eminem tez ma 170 cm. jak juz podajecie jakieś przykłady. A dziewczyny za Nim piszczą. I aha http://www.kafeteria.pl/przykawie/obiekt.php?id_t=450

Gość hahahhahahhahahahahhahah
kurduplu te twoje 170 jest żałosne. nikt tu nie mowi ze chcialby miec 220cm bo to wiadomo ze kalectwo ale te 185 to ideał

Gość Padłem
Dziecko (nie)drogie weź swoim komentarzem się schowaj :)

Gość Alexisssss
Mi się faceci niscy podobaja. ---------------------------------------- Polecam sklep http://www.pizamy24.pl

Gość Kormoran
Do hahahaha: Najwidoczniej jeszcze masz 12 lat stąd taki wpis. Wydoroślejesz to zobaczysz, że świat jest inny. Tyle w tym żałosnym temacie

Gość mir
hahahhahahhahahahahhahah ale z ciebie zalosny czlowiek. Pewnie nic oprocz tego twojego wzrostu nie jestes w stanie zaproponowac.

pewnie jestes takim samym karakanem:D wzrost 170 jest zalosny i kazdy o tym wie i kazda laska jakby miala wybor to by wolala wyzszego a co moze nie?:D

Gość mir
Ciebie nie wybierze chocbys mial te 185 cm. Wiec daj sobie siana :D

mnie nikt nie musi wybierac bo to ja wybieram haha

Gość Padłem
Oj "hahahahaha" już myslałem, że nie ma takiej osoby, która by była pewniejsza siebie niż ja. No ale widzę, że Twoja pewność siebie spowodowała jakieś problemy z psychiką. Może jesteś duży wzrostem ale najwidoczniej małym człowieczkiem mentalnie

Gość mir
Wiesz hahaha czy jak tam sie nazwales. Znajdz sobie forum ludzi o twoim poziomie intelektualnym, bo tutaj mozesz byc jedynie wysmiany.

Gość przystojni panowie
Jest ich mnostwo, dla mnie 170 cm, ujmujące spojrzenie, postawny lecz nie gruby to ideał. Z mojego doświadczenia wiem, że bywają bardziej czuli, nie ciosane pokraczki jakimi bywają panowie pow. 180cm. Nie garbią sie są suuuuuppppppeeeeerrrrr

wysmiany? przez kogo?:D

Gość mir
Radze darowac sobie dalsza dyskusje z tym przyglupem.

Gość k.1986
Często widuję na ulicy super atrakcyjnych facetów, którzy mają poniżej 175 (tyle mam ja) i nie uważam, ze są mniej seksowni. Dla mnie na atrakcyjność składa się tyle cech, ze jak facet ma kilka z nich, a akurat jest niski to mi to zupełnie nie przeszkadza.

mir spieprzaj dziadu jestes dla mnie nikim:D

Gość ile kaczynski ma wzrostu...
ja tak nie uważam mój facet ma 170 cm wzrsotu i jest ode mnie wyższy o cm uważam że jest bardzo męski :) nie jest jakims wypacykowanym lalusiem ble