Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shrek dablju

niski facet = mało męski ?

Polecane posty

Jankesa- to tak jak zapytali górala czy woil brzydką ale wierną czy piekną ale latawicę ? A cobyście woleli panocku ? Zjeść gówno w samotności czy torcik pospołu?

Gość shrek dablju
nie chodzi o kompleks tylko pare razy zasłyszałem i mnie to zaczęło zastanawiać czy dla swojej partnerki [wyższej ode mnie] jestem wystarczająco męski, czy czuje się przy mnie bezpiecznie etc. odpowie,że tak, ale jak jest naprawde

Ale teoria! ale później ich zdradzają i dają się zapłodnić żigolakom. Wiesz, że kobietę w dni płodne bardziej pociągają wysocy a w dni niepłodnie niscy? Biorąc pod uwagę cały cykl kobiety , odejmując okres to i tak ten niski wychodzi korzystniej.

"do panów , a czy zdajecie sobie sprawę z tego ,że kobiety na partnerów zyciowych wybieraja przewaznie ,mniej atrakcyjnych partnerów ,żeby czuc sie bezpieczniej . na co nam żigolaki z którymi bawiłyśmy się jakis czas . na życie bezpieczniej jest mieć takiego stałego . i to nie są decyzje swiadome , tylko jakoś tak wychodzi ." I dlatego właśnie tylu facetów wychowuje bękarty. :classic_cool:🖐️ I nie zaprzeczaj, że Ty nie chciałabyś mieć dziecka z przystojniakiem hulajduszą, które będzie wychowywał mąż frajer. :classic_cool:🖐️

zgadza sie .:) nie ten co kręci ładnym tyłkiem , ale ten ,który ma cos do powiedzenia . wy nie macie miesiecznego cyklu , wami tak nie graja hormony jak nami , i uwierzcie mi macie o 1/2 życie łatwiejsze :P :D

moje zgadza sie , nie było do 3 wpisów powyżej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale 15% dzieci w małżeństwach ma innych ojców a tylko to sięliczy... przekazanie genów No tak ale odlicz sytuacje gdy mąż leży najebany w rowie, a żona szuka pomocy u sąsiada, albo żona puści bokiem wysokiego dla innego wysokiego, albo niskiego ale fajnego, i tak Twoja teroria lega w gruzach.

BNB......> masz racje . ale oglądałes jak mniemam "seksmisję " :) i tak was to czeka :P . dobra_ żart. ja osobiscie nie wyobrażam sobie świata bez mężczyzn . jakby nie było jest z kim pogadać i sie wypłakać w ramię , jeden drugiemu. jestesnmy sobie potrzebni w codziennej koegzystencji. i nie chodzi nawet o seks . jest tyle substytutów , . ale zawsze bliskie ,ciepłe ciało partnera jest zaspokojeniem nie tylko uczuć fizycznych , ale i psychicznych, daje wyciszenie .

oczywiście, że jesteśmy sobie potrzebni! Seks nie jest wszystkim. Ja tam lubię się poprzytulać nawet bez seksu.Strasznie to miłe, takie poczucie bliskości.

A ! coś jeszcze dodam co Jankesa zaczęła... Seks można sobie nawet dość tanio kupić, a to oczym ona pisze....no niech ktoś spróbuje kupić zrozumenie, ciepło, przyjaźń.

Gość CIEKAWA ZJAWA
tak dla mnie jest troche niewiesci moja przyjaciolka ma narzeczonego wzrostowo 170 cm:) i sa szczesliwi

Brzydki Niski Beznadziejny --->>> Niski faceet też może spłodzić wysokie dziecko :P Ja np. jestem wyższa od mamy i taty :P

Gość 23latek
Musze odkopać ten temat :) Trójka najlepszych piłkarzy FC Barcelony i ich wzrost: Lionel Messi - 169 cm Xavi - 170 cm Iniesta - 170 cm I wczoraj płaczek Krystyna Ronaldo mógł tylko patrzeć jak grają fantastycznie. Im mniejszy tym sprytniejszy :) A wczorajsza główka Lionela Messiego to cód miód. Wyskoczył, że nie jeden wielkolud mógł by zazdrościć. Ja Wam mówie po wczorajszym trumfie mojej kochanej Barcy nie jeden facet teraz będzie miał kompleksy, że jest za... duży :) Ja mam taki sam wzrost jak Messi czyli 169 cm a powodzenie mam, że ho ho :) No i kocham piłkę nożną rzecz jasna :)

Gość 23latek
DIego Armando Maradona ma 165 cm. wzrostu to pkkazuje, że im niższy tym lepszy :) W piłce liczy się spryt i szybkość oraz technika. Taki wzrost na to pozwala. ALe w koszykówce nie tylko grają wielkoludy! Mistrz wsadów w NBA Robinson ma.... 170 cm wzrostu!

Gość Barca Campeone
Robinson chyba ma 175 cm. Ale chyba.

Nie ma to jak sobie tłumaczyć. :D Jeśli idzie o robienie vs. wychowywanie. W tym konkretnym wypadku wolę siać, niż zbierać i przechowywać :P

Gość Barca Campeone
Eeeee tam niski to też facet. A czy Krysia Ronaldo to facet? ;)

Gość gitarra
eee tam, jak niski facet stanie na portfelu to zawsze będzie wyższy i bardziej męski :P

Gość niższy ok
moze byc niewysoki,ale nie zwrócę za nic uwagi na faceta z długim kruczym nosem.

Gość hyhy mam teorie
nie lubie wysokich facetow. seks z nimi jest pokraczny. maly facet jest zwinniejszy. sprawdzilam na wlasnej skorze.

niższy ok => znaczy czarnym nosem? :P Nos może bycz orli, ew. krogulczy :o A długi i zakrzywiony => szemicki :P

Gość 23latek
Ja tam jakoś nie narzekam na powodzenie przy moich 169 cm :)

Gość 23latek
Ja mam orli ;)

Gość hyhy mam teorie
niskiego faceta mozna fajnie do cycka przytulic. ;) mhmmmm