Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryczę ze śmiechujajo zniosę

ku przestrodze, dla wszystkich głupio pytających

Polecane posty

Gość ryczę ze śmiechujajo zniosę
przeczytajcie całość, zajebiste teksty ;)

Gość podnoszęęęęęę
kurde no, lepsze teksty niż na kafeterii :p

dawno się tak nie uśmiałam.......mąż film oglada i mnie wygonił bo podobno zagłuszałam🌼 Dobre,naprawdę dobre:)

Gość a mi się nie otwiera
:(

Gość buhahahhaahhhaaa
Dzięki za poprawienie humoru

Gość fankametalu
łoj o tych majtach razem pranych to z kafeterii :) A tekst że przecież jest dziewicą i to ją zabezpiecza jest the best. Na drugim miejscu - objawem ciąży jest jedzenie czekolady :) Uuuu od dawna musze byc w ciaży - tak z 10 lat :P

Gość fankametalu
Ja pierdolę - zajście w drugą ciążę podczas seksu w ciąży. Gdzie to się ulęgło? Pod szafą chowane? Ten link powinien być kilkakrotnie dawany w ciągu dnia na tym forum - niech sobie niedouki czytają i przestaną zadawać absurdalne pytania.

Gość dddddderr
"mam pytanie. proszę o pomoc. lezalam z moim chlopakiem na lozku i uprawialismy petting. lezelismy w odleglosci od siebie. mial wytrysk ale nie sadze, zeby z takiej odleglosci na mnie poleciala kropelka. z reszta mial palec wlozony do mojej pochwy wiec chyba zabezpieczyl wejscie tam. zabezpieczył? pozniej poszedl umyc rece dokladnie mydlem i znowu wkladal mi tam palca. czy moge byc w ciazy? strasznie sie boje" zdechłam ze smiechu:D

Gość jaaaaazdaaaaaaaaaa
dobre:D...czy to 21 wiek? czy mi się tylko zdaje?:D...ręcznik wujka wygrał:D...

Gość nowa religia
"plemnik nieoczekiwanie przeniosłby się na majteczki kobiece i po wysuszeniu ożył wędrując potem do jej wnętrza. Co o tym sądzicie? Wg mnie ryzyko jest" hmm, zmartwychwstały plemnik, wow ... :):):)

Gość salamandra plamista
Ło jej jakie tępole!czekolada pistacjowa i prane razem majtki niezłe:Dale po wiem wam ze wszystko mnie tam rozjebalo co za ciemnogrod!

Gość KOlANO BYLO THE BEST

Leżę ze śmiechu...:D Czy to aby nie prowokacje ?Bo nie mogę sobie wyobrazić takiej tępoty i nie świadomości.

Gość hahahahahahahahha
a wiecie co? tam jest mój jeden post, który na kafe napisałam :):):):)

Gość hahahahahahahahha
"Czy bezpieczne jest pranie razem męskiej i damskiej bielizny? Otóż mam problem. Moim problemem jest obawa przed łącznym praniem (np. w jednej misce, czy tez pralce) bielizny męskiej i damskiej. Boję się, że obecne na męskich slipkach plemniki mogłyby się połączyć w trakcie prania z jajeczkami obecnymi na majteczkach kobiety, która powiedzmy przechodzi owulację. Mógłby się wówczas zupełnie nieoczekiwanie wytworzyć zarodek, który przykleiłby się na majteczki kobiety i ona by je włożyła , po czym zarodek wchłonąłby się do jej wnętrza. Lub inna wersja wydarzeń: plemnik nieoczekiwanie przeniosłby się na majteczki kobiece i po wysuszeniu ożył wędrując potem do jej wnętrza. Co o tym sądzicie? Wg mnie ryzyko jest." to jest moje :D:D:D:D:D:D

Gość chinka z porcelany
Hahahahahahahaha - ja bym tak na Twoim miejscu się nie śmiała, skoro Twoje :P

Gość dojrzała panna
hehehehehehehehehe oj normalnie ryczę ze śmiechu ten zmartwychwstały plemnik mnie rozwalił do końca .....płacze ze śmiechu

Gość hahahahahahahahha
jackpot - świetne labradorki a ich mama cudowna , to są pieski czy suczki (te małe)?

Gość PO PROSTU UMARLAM ZE SMIECHU
Czy bezpieczne jest pranie razem męskiej i damskiej bielizny? Otóż mam problem. Moim problemem jest obawa przed łącznym praniem (np. w jednej misce, czy tez pralce) bielizny męskiej i damskiej. Boję się, że obecne na męskich slipkach plemniki mogłyby się połączyć w trakcie prania z jajeczkami obecnymi na majteczkach kobiety, która powiedzmy przechodzi owulację. Mógłby się wówczas zupełnie nieoczekiwanie wytworzyć zarodek, który przykleiłby się na majteczki kobiety i ona by je włożyła , po czym zarodek wchłonąłby się do jej wnętrza. Lub inna wersja wydarzeń: plemnik nieoczekiwanie przeniosłby się na majteczki kobiece i po wysuszeniu ożył wędrując potem do jej wnętrza. Co o tym sądzicie? Wg mnie ryzyko jest. :D:D:D:D:D:D:D:D:D