Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma lekko

Dlaczego mężczyźni zdradzają???

Polecane posty

Gość nie ma lekko

czekam na wypowiedzi, szczególnie od facetów:-)

Gość nie ma lekko
dodam jeszcze,że jestem w "zaawansowanym związku ukrytym" z żonatym mężczyzną i bardzo chcę poznać męski punkt widzenia tej "sprawy".dlaczego zdradzacie żony???

Gość e85
niestety faceci nie angazuja sie tak uczuciowo jak kobieta dla nich sex to sex - nic wiecej...

Gość Z nudy i checi zmiany

mozna zapytać z drugiej strony - dlaczego ty pozwalasz zeby on zdradzał żonę?! tylko nie pisz mi, że on jej nie kocha a ona go nie rozumie i wszystko dawno umarło .... ble ble ble dlaczego ty godzisz się na bycie kochanką?

Gość przecież znasz
odpowiedź na swoje pytanie : bo znajdują takie jak ty,które się na taki układ godzą ? Wiesz już dlaczego ?

Gość malowana__lala__
ja tez jestem w ukladzie, bo zwiazkiem tego nie mozna nazwac z żonatym mezczyzna i tez sie tak zastanawiam dlaczego on zdradza swoja zone

Gość Adriana Pupa
dlatego, bo poniewaz ile jeszcze takich tematow :o

Gość Ebenezer
Różne są powody: ciekawość jak to jest z inną, nuda we własnym związku, znudzenie dotychczasową partnerką, NIECHĘĆ PARTNERKI DO SEKSU, "palma odbija" i szukają wrażeń itd.itd

Gość nie kocha Cię daj sobie spokój

Gość malowana__lala__
zdrady zawsze beda:) wole byc kochanka niz zdradzana zona:)

Gość malowana__lala__
patrza jak sie zachowują meżczyzni i biorą z nich przykład a tak na poważnie to moim zdaniem dlatego, że brakuje im czegoś e zwiazku

ja bym zadał troszke inne pytanie ? Dlaczego kobiety czasami sie zachowuja tak ze facet zmuszony jest je zdaradzac ? i tutaj tkwi problem :P sama zdrada nie bierze sie z powodu wiosny :P

Gość faceci potrzebują dreszczyka
a taki "zwiazek" w ukryciu to cosco ich kręci.

\"Dlaczego kobiety czasami sie zachowuja tak ze facet zmuszony jest je zdaradzac ? i tutaj tkwi problem \" trafna uwaga...zgadzam się z nią całkowicie bo uważam że żony niejako porednio odpowiadają za taki stan rzeczy...niestety

Gość do kosmicznie
jakie konkretnie zachowanie masz na myśli?

Gość malowana__lala__
kosmicznie nio i musze Ci przyznac racje, ale moim zdaniem ten problem wystepuje i u kobiet i u mezczyzn, bez wzgledu na plec czasamu nasze zachowania same pschaj druga osobe do zdrady ..., no ale cóż takie zycie, jestem kochanka i dobrze mi z tym:)

taki "zwiazek" w ukryciu to cosco ich kręci. a ja myślę że ta nowa osobą bardziej (bo ma to coś)...jej innośc zwłaszcza ze ktos jest w wieloletnim, rutynowym związku z osobą którą zna na wylot...

Gość malowana__lala__
faceci mający kochanki, powiedzcie jak to jest z waszego punktu widzenia, co myslicie o swojej kochance? czy w podswiadomosci jej nie oceniacie negatywnie, ze zgodzila sie na takiego rodzaju uklad?

Dlatego że np : 1. żony traktują mężów tylko jako dostarczycieli kasy 2. żony traktują mężów tylko jak rozpłodowców 3. żony obrażają i lekceważą mężów 4. żony doopy dają w nagrodę za dobre sprawowanie 5. żony uważają męża za rzecz,o którą nie trzeba dbać i można z nia zrobić co się chce wszak to własność jest 6. żony uważają ,że tylko one pracują 7. żony uważają,że mężowie nie mają uczuć i tylko by dupczyć chcieli 8. żony uważają,że tylko ich zdanie i ich zachcianki się liczą 9. żony uważają,że tylko one mają prawo się źle czuć 10.żony uważają,że w ogóle wszystko się im należy bo przecież są kobietami więcej mi się pisać nie chce:P

jakie konkretnie zachowanie masz na myśli? kobiety wymyslaja czasami rozne kary facetom :) a taka najtrafniejsza to brak sexu przez jakis okres bo cos tam ,cos tam sie stało i sa ciche dni :( a najlepszym powodem ukrania faceta jest odsuniecie go na jakis czas od spraw łozkowych Niestety ale tak czesto jest Tylko pozniej kobiety sie skarża z zalem w głosie \"ze ten skurwysyn mnie zdardza\" ciekawe czemu ?

Gość malowana__lala__
do xyzed zajebiste :) wiec teraz tym bardziej sie ciesze ze jestem kochanką:)

obyś nie nabyła tylko cech żony,które wymieniłem :D:D:D

Aha zapomniałem o jeszcze jednym bardzo ważnym powodzie,a mianowicie o tym,że dla żony szacunek dla męża jest pojęciem obcym :D:D:D:D

Gość malowana__lala__
staram sie by nasze kazde spotkanie bylo wyjatkowe i niepowtarzalne, nie zawsze takie piekne ale zawsze by mialo taki dreszczyk emocji i niepewnosci co sie dalej sanie i nie chodzi mi tu tylko i wylacznie o seks :) a moze dasz mi jeszcze jakies rady, abym myla jeszcze lepsza kochanka?

mozna jeszcze dodac, ze jesli facet jest z kobieta, ktora spelnia dowolny punkt z listy i sobie na to pozwala to warto zapytac gdzie ma jaja :-)