Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salutkaaaaaaaa

czy wynajmujecie gina do porodu

Polecane posty

Gość salutkaaaaaaaa

czy wasz gin był z wami czy warto ile za taką usługe

Gość tez nie wiem ile
ale raczej sporo

nie wiem ile kosztuje wynajęcie ginekologa ale u mnie położna bierze 700 zł za poród więc lekarz pewnie 2 albo 3 razy więcej

Gość salutkaaaaaaaa
kurcze chyba mnie nie stać ale chiałabym zeby był przy moim porodze zna mnie ufam mu a tak to człowiek nie wie na kogo trafi a jak by była cc to już wogóle nie wyobrażam sobie zeby kto inny mnie rozcinał :(

Gość czerwony kapturekkkk
moj lekarz na kazdej wizycie powtarzał mi ze jak zaczne rodzic to mam do niego zadzwonic jezeli bym chciała zeby był przy porodzie jezeli w tym dniu nie bedzie miał dyzuru to przyjedzie ale pech chciał ze był wqtedy na jakimś szkoleniu i nie mogł przyjechac ale nie chciał za to ode mnie kasy moiwł ze wliczone w koszty wizyty a kazda wizyta 70 zł :)

Gość salutkaaaaaaaa
a chodze na NFZ ale daju mu co 3 tygodnie w łape 100 zł co wizyta i czasem za usg też cos mu daje ale nie mówił nic o porodzie 24 tc

Gość takatakapaka
hahahha...no i po co dajesz?wszyscy obiecuja ,ze w razie czego przyjadą a potem maja co innego niestety.. jeśli Twoj gin jest w osrodku i ma prywatny gabinet to nie jest w szpitalu a za te 100 zl na 3 tyg to juz widze jakjest z Toba,zapytaj go wprost ,nie lapowka wyjdzie Cie co najmniej 1500 zl kazda z nas "zna nasz lekarz" i kazda ma do swojego zaufanie

Gość ddddddddddd....
wolałabym dobrą połóożną bo przynajmniej pomoże ci urodzic,poradzi,powie co i jak.A lekarz w czym ci pomoże?zaszyje cie na koniec za tą kasę.Nie widzę sensu płacenia lekarzowi

Gość takatakapaka
tym bardziej ,ze jesli nie ma komplikacji lekarz jest bardzo krotko,wazniejsza polozna

Gość salutkaaaaaaaa
położna to wiem ją napewno wynajme moj gin pracuje w szpitalu i właśnie w tym szpitalu che rodzić a co do zaufania mam do niego duże było juz pare sytacji w kórych się sprawdził

Gość takatakapaka
ale to logiczne ,ze nie mamy wieksze zaufanie do swojego gina niz tego ktorego widzimy pierwszy czy drugi raz w zyciu... mysle ,ze taniej wyjdzie Cie porod prywatny bo ok 3000 tys a z wynajeciem poloznej i gina moze byc drozej