Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość era2premiumm

Moj chlopak zroil mi straszna przykrosc

Polecane posty

Gość ffdfdffds
Dziewczyno, masz prawo do swoich emocji! Jesteś na niego zła, tak? Nawet jesli to faktycznie miał być zart, to on pewnie już wie, że temat braku pracy jest dla ciebie szczególnie przykry i nie powinien robić żartów na ten temat, zwłaszcza takich, gdzie robi z ciebie darmozjada. Jak jestes zła - badź zła. Nie spotykaj siez nim przez tydzien i zdystansuj się do tej sprawy. Niech ci samo przejdzie, a nie dlatego, zę on chce

Gość Donau
dopoki Cie nie przeprosi(ale tak konkretnie, nie na odwal) to w ogole nie powinnas z nim gadać.

Gość era2premiumm
wiec skoro zartowal to co? powinnam uciac temati rozmawiac jakby sienic nie stalo?? mimo ze mnie to boli... chyba jest dorosly i wie co mozna co wypada powiedziec a conie...........nigdy bym tak komus nie powiedziala wiedzac ze szuka pracy!! ze ma dola przez to ze nie moze znalezc!!

Gość era2premiumm
najlepsze jest to ze uwaza ze nic zlego nie zrobil!! ze wcale nie czuje sie winny...ze tak powiedzia..siedzi w pracy i nie mysli o tym ...uwaza ze to ja jestem ta zla co sie czepia znowu!wirci dziure i szuka problemu w calym i ciganie to teraz w nieskonczonosc;(

Gość dsdsdsdsdsd
ja bym sie do niego nie odzywala przez jakis czas dopoki mi nie przejdzie

Gość wiedziałam że tak będzie
ja też bym się nie odzywała. Tyle, że autorka za bardzo boi się, żeby przypadkiem on jej nie zostawił, dlatego przypuszczam, że będzie się odzywać. mało tego - jeszcze będzie się czuła winna, że się czepiała bez powodu :O

Gość frufru
niech Cię przeprosi. jeśli to zrobi to daj mu już spokój. jak mu bedziesz teraz przez miesiac napierdalać sowimi zranionymi uczuciami i wypominać na każdym spotkaniu ze Cię zranił to zareczam że nikomu nie pomożesz, ani sobie ani jemu. jak Cię nie przeprosi za głupie żarty to znaczy że cham i już. i rób z tym co chcesz.

Gość ffdfdffds
wiedziałam że tak bedzie -> masz rację Kobieto, wiecej wiary w siebie! Nie trzymaj sie tego faceta tak kurczowo, on wie, zę mozę powiedzieć co tylko chce, a ty mu i tak odpuścisz, bo sieboisz, ze go stracisz. Takie rzeczy siebardzo łatwo widzi, nawet jesli nie swiadomie, to podświadomie. Uwierz w siebie, w to, że możesz mieć prace i ze możesz mieć takiego faceta, jaki ci siezamarzy, a nie pierwszego lepszego

Gość ładnie brzydka
szanuj siebie i nie pozwol sie ponizac i dolowac jestes wartosciowym czlowiekiem, a to, z kim jestes swiadczy o Tobie i zalezy od Ciebie partnerowi sie pomaga w znalezieniu pracy i wspiera, a nie wypomina prymitywny cham, jakich wielu ja bym nawet nie pisala tyle ze "zbyt wyniosla" jestem jak twierdzi moj eks, wiec rada moze byc nieobiektywna jak bym pozwolila zycu sie toczyc bez niego