Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość era2premiumm

Moj chlopak zroil mi straszna przykrosc

Polecane posty

Gość era2premiumm

Wczoraj rozmawialismy przez tel .ja nie mam pracy siedze w domu, moj facet dobrze wie ze chcialabym pracowac..ale tu gdzie mieszkam ciezko jest ja znalezc..a on wie ze chetnie bym poszla do pracy..no i opowiadal mi wczoraj ze byl u kolegi..ze ten kolega dostal 3m poduszke od swojej dziewczyny ze kosztowala podobno 400zl i powiedzial do mnie...ze ty to bys mi nawet takiej nie kupila ze by ci bylo szkoda.............nie powiedzial tego w zlosci itp. powiedzial to z takim zalem pretensja jakby ze ja bym mu nigdy pewnie takiej nie dala.........:(pozniej powiedzial do mnie cos co jeszcze bardziej mnie zabolalo..powiedzial ze dziewczyna tego kolegi jest w moim wieku i ma swoja firme.. a ty darmozjadzie w chalupie siedzisz.....................rozlaczylam sie...jak mogl mi tak powiedziec:( zamiast mnie wspierac..dobrze wie ze nie mam pracy ze chcialabym jamiec..i ze ciezko mi znalezc..co d tej poduszki..zawsze robie mu fajne prezenty chodze szukam.nigdy nie kupuje byle czego..na odwal sie..kupuje mu takie na jakie mnie stac....po tym jak sie rozl. dzwonil do mnie ja go odrzucilam..napisalam pozniej smsa..ze jak mogl mi taka przykrosc zrobic tak powiedziec i cisza..nie odezwal sie jeszcze:(((

Gość era2premiumm
:(

Gość BCSZTK
ech.. no to faktycznie zrobil Ci przykrosc.. ja na Twoim miejscu bardziej bym sie wkurzyla.. widac ze chlopak na Cb nie zasluguje jak starasz sie a on Cie nie wspiera.. bez sensu.. moze chociaz jakies przepraszam by napisal albo cos.. ;/ jak ja nie lubie takich typow ;/

Gość era2premiumm
zablolalo mnie to.. bo ja sie licze ze slowami wiem ze gdyby bylo odwrotnie to nigdy bym mu nie powiedziala...ze chlopak kolezanki to swoja firme ma a ty darmozjadzie w chalupie siedzisz...............:( po tym jak odrzucilam pol.od niego wczoraj juz nie zadzwonol drugi raz:( ja po 10 min napisalam smsa..ze jakmogl..i cisza..teraz jest w pracy...moze wczoraj juz zasnal..a mi smutno ze nic sobie z tego nie zrobil i ze wdl niego wszystko ok ze nic takie pewnie nie powiedzial przez to sama zaczynam myslec czy moze ja zrobilam z igly widly juz nic nie wiem:(( boje sie ze sie do mnie nie odezwie:(

Jak się nie odezwie to znaczy, ze miałas faceta prostaka, który nie wie jak warzyć słowa:O Masakra, jak sie nie odeziwe to dziękowałabym takiemu afcetowi, ze się nie odezwał.

Zachował się karygodnie .... A Ty ? Nie możesz się przenieść gdzieś, gdzie jest praca ? Swoja droga poduszka za 400 zl ... fajny kolega i kolezanka,ktrzy mowia za ile sobie prezenty kupuja

Gość era2premiumm
pozatym nie raz ja za niego placilam.. bo on zawsze nie ma kasy ..nie raz placilam gdzies za cos bo jemu oczywiscie nic nie zostalo...chcialam mu zrobic niespodzianke i zamowilam dla niego taki duzy plakat ze swoim zdjeciem..a teraz nawet przeszla mi ochota zeby mu go dac:(

Gość miskaaaaaaaa
boje sie ze sie do mnie nie odezwei :o zal.pl po co tkwic w takim zwiazku gdzie partner nie ma do nas szacunku?? pewnie zaraz mu jeszcze napiszesz przepraszam najdrozszy jestem darmozjadem jestem nikim masz racje slonko tylko mnie nie zostawiaj :o jestes zalosna... zero szacunku do samej siebie

Gość era2premiumm
inny jeszcze jakis ich wspolny kolega powiedzial mojemu chlopakowi ile ta poduszka podobno kosztowala... on powiedzial do mnie ze ja bym mu takiej nie dala ze by mi szkoda bylo.. a on? czy on by mu kupil za 400zl? napewno nie............kiedys dostal odemnie pozatym poduszke z naszym zdjeciem....bez okazji...nie kosztowala 400zl nie miala 3 m..ale dostal:(boje sie ze sie do mnie nie odezwie juz:(

Gość era2premiumm
on jest mnie pewien!! latwo pisac komus ze nie mam szacunku do samej siebie i ze zalosna jestem..trudno.. ma nademna przewage a ja jestem ta slabsza a on to widzi jest mnie pewien i nie liczy sie z niczym..:(

Dziewczyno z igły widły? Nie ma to jak szukać winy sobie. Mieszkasz z nim? Jesteś na jego utrzymaniu? Z resztą jakby to nie było to nie ma prawa tak do Ciebie mówić? Chyba Twój byt nie opiera się na zasadzie "Jestem od tego by leżeć i pachnieć" tylko coś robisz w tej sprawie? Owszem nie znam Waszego związku ale pozwolę sobie stwierdzić że to nic dobrego na przyszłość nie wróży, ja już coś takiego przerobiłam i właśnie od kilku dni jestem wolna, a na początku było tak słodko, skończyło się tym że miałam wypominaną każdą kromkę chleba... :O Tak w ogóle to na kafe jest ciekawy artykuł o przemocy ekonomicznej, zachęcam do lektury

Gość era2premiumm
nie mieszkamy razem.. to zwiazek na odleglosc...:(

Gość miskaaaaaaaa
nie znosze takich kobiet... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kobieto przeczytaj to co napisalas jeszcze raz, i drugi i trzeci... wez sie w garsc - ja bym wolala zeby sie nie odezwal bo i po co??? nie wiem czemu kobiety tak strasznie boja sie zakonczyc swoj zwiazek?? lepiej byc z draniem niz samej?? :o

Dziewczyno oprzytomniej !!!! Co Ty wypisujesz?! Boisz się że on się nie odezwie?!! Ile Ty masz lat? Mnie to mierzi jak czytam takie coś 😠 Masz faceta materialistę i egoistę, rozumiesz?! Ale Tobie to chyba odpowiada, więc pytanie po co ten topic? I nie piszę tego żeby sobie postukać w klawiaturę ot tak, ja swoje przeszłam, wiem jak to jest

Gość era2premiumm
milosc jest slepa i nic nie poradze na to co czuje..wiem jaki jest nie raz zranil...a mimo wszystko sama jeszcze sie boje ze mnie zostawi...juz raz bylam porzucona leczylam baaardzo dlugo nie chce tego na nowo przechodzic:(nie chce z nim zrywac..chce zebymnie przeprosil zeby wiedzial co mi powiedzial zeby zdal sobie z tego sprawe:(

uzalasz sie nad soba w tym momencie. dziweczyno spojrzyj w lustro. nie masz pracy ? zamiast siedzien na kafee rusz za przeproszeniem swoje szanowne cztery litery i lataj w jej poszukiwaniu. Nie dostaneisz nic za darmo. Chesz byc ponizana? twoj problem, ale szukaj roboty zamiast siedziec tutaj... i przewartosciuj swoje idealy blagam, bo sa chyba w kiepskiej jakosci w tym momencie

Gość era2premiumm
to nie jest teram o pracy! myslisz ze nie szukam?!!latwokomus pisacjak gowno wie!!wkurza mnie takie podejscie

Gość era2premiumm
nadal milczy:(:(:(:(

Gość frufru
grunt to być z toksycznym facetem i jeszcze się bac że Cię zostawi... jak chcesz z nim byc to widać lubisz jak on Cię rani i poniża. w takim razie nie rozumiem Twoich skarg. a jesli tego nie lubisz to po cholere z nim jestes?...

Gość całkowicie czarny kot
najlepszym prezentem jaki Ci mógł dać Twój facet - to cisza wiesz co ona oznacza? powiem Ci: facet Cię obraził i wcale nie ma zamiaru przeprzaszać, co więcej strzelił focha i milcząc, świadomie karze Cię swoim milczeniem Twój facet to niedojrzały i niekulturalny doopek - wybacz dla Ciebie jest to nauka na przyszłość - trzeba być zawsze niezależną, pod każdym względem przestań patrzeć w komórkę - wyłącz ją na cały dzień i zajmij się sobą napisz jeszcze raz cv i jakiś list motywacyjny - poszukaj raz jeszcze jakichs ofert powodzenia :-)

Gość a więc siedź na tyłku
płacz, rozpaczaj, jak to ty bardzo kochasz i jak bardzo byś chciała aby cię przeprosił. Wiesz co? przeprosi cię ale jak sam będzie chciał.A ty nadal siedź, użalaj się nad sobą , praca sama cię znajdzie i olej do głowy tez sam się naleje. O rany gdzie się takie egzemplarze rodzą?

era - i dobrze, niech milczy! A Ty zacznij sie leczyc po tym zwiazku w ktory za duzo zainwestowalas, pomysl o sobie wreszcie i o tym dlaczego w zwiazkach nie wychodzi, dlaczego wybierasz takich, za przeproszeniem - pajacow na partnerow! Bo ze on jest pajac to widac golym okiem! Masz od niego wsparcie, zrozumienie? A czy wiesz ze wlasnie tak - ze wsparcie, zrozumieniem i troska - powinien wygladac kochajacy zwiazek? A nie ze ktos kogos wykorzystuje i ma wymagania. A propos - po cholere komu poduszka na 3 metry? Powiem Ci ze panna ktora to kupila to bardzo niegospodarna jest i na byle bzdury wywala kase, teraz ma a co bedzie jak jej zabraknie bo przefujarzy na takie chocby poduszki? Z drugiej strony - jeden ma sile przebicia, mozliwosci - a drugi nie. I to nie znaczy ze ktos jest lepszy czy gorszy - bo ta kolezanka ma firme. A niech ma na zdrowie! Twoj partner powinien Cie podtrzymac na duchu, pomoc - moze nawet popytac gdzies swoich znajomych za zatrudnieniem - ale Ty czulabys te troske, nie o Twoje zarobki ale o Ciebie. Bo na pewno bez pracy czujesz sie fatalnie, sama bylam bezrobotna i wiem jak to jest. Moja rada - kopnij goscia tam gdzie plecy zmieniaja swoja szlachetna nazwe, przecierp koniec zwiazku i nie boj sie ze bedziesz sama - lepiej samej niz z kims kto grama empatii nie posiada tylko wymagania! Pokochaj siebie a nigdy sama nie bedziesz i spotkasz kogos naprawde wartosciowego, kto nie bedzie patrzym co Ty dla niego zrobisz tylko razem bedziecie pracowac nad Waszym zwiazkiem. Dziwia sie kobiety dlaczego tylu mezczyzn szmaciarzy na swiecie, narzekaja, placza - a tu wystarczy odpowiednio zareagowac a nie jeczec ze nie zadzwonil, obrazil sie (ksiezniczki zasrane!) - kop w tylek i wypad czlowiecze z mojego zycia nie chce fochmana ani wykorzystywacza ani innego toksyka. Moze wtedy cos do nich dotrze - ze taka postawa daleko nie zajada. Same sobie jestesmy winne ze faceci sa tacy bo pozwalamy sie tak traktowac!

Gość Donau
facet zachował się jak dupek, to nie ulega wątpliwosci. Jezeli sie nie odezwie( nie badz glupia, nie rob tego pierwsza), to mala strata, sorry. Jezeli sie pogodzicie, przyrownaj go czasu do nadzianego znajomego kolesia- niech poczuje ten bol. Z drugiej strony te Twoje prezenty- plakat z Toba, poduszka z Tobą- moze daj sobie na luz z tym lansem i kup cos bez swojej buzi, cos co naprawde mu sie przyda. pozdrawiam.

dla mnie to wy macie po jakies 18-19 lat nie wiecej i pusto w glowie. Zadna szanujaca sie kobieta nie bylaby z facetem ktory tak by ja traktowal...

Gość era2premiumm
wiem ze powinnam olackopnac go i co tylko! ale czemu jestem taka slaba? co jest ze mna nie tak? ja nawet nie umiem sie przestac odywac,wcz sie rozl odrzucilam pol od niego a teraz drze ze czy on sie odezwie czy nie bedzie milczal...dlaczego tak mam?:(

Gość era2premiumm
Donau on nie ma mojego zdjecia nawet wramce dlatego mu to chcialam dac! apoduszka jest z nami! i to nie zaden lans..zrteszta co to ma do tego...?