Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trąbka

Szukam wozka co sie sklada jak parasolka

Polecane posty

Ogladalam w sklepie wozek peg perego pliko 3 i on bardzo fajnie skladal sie w parasolke i mozna bylo na nim zamocowac gondole. Czy sa inne wozki z ktorymi mozna zrobic to samo? Chodzi mi o wielofunkcyjne a nie o same spacerowki

Gość Ada 2
Nie przepłacaj, równie fajny i tańszy jest wózek BeeBee - niemal tak samo wykonany, też jest porządnie wykonany i z dobrych materiałów. Model Cameleon jest prawie identyczny jak Peg Perego Pliko 3, może detalami nieco się różni. Ma wszystkie potrzebne akcesoria: torbę, folię i osłonkę na nóżki. Waży też niewiele. Zajrzyj do tego sklepu: http://www.e-maluchy.pl/wozki-spacerowe-c-72_75.html?osCsid=20d334ecceb4bc31f147bac4af79aa95

Gość ten wozek
jest beznadziejny za ta cene mozna kupic lepszy

no wlasnie chodzi zeby nie przeplacac, dlatego pytam. Bo bylam w klepie gdzie ceny wozkow byly od 1700 zl ;)

ale ten cameleon jest chyba nawet lepszy bo tam gondolke zaklada sie na spacerowke a tu zdejmuje spacerowe i wpina gondolke. Ale czy taki wozek wytrzyma do konca? Czyli na okres 3 lat?

Gość Ada 2
No to zobacz, identyczny niemal jak Peg Perego, a w komplecie z gondolą tylko 749 zł. Ja jestem super zadowolona z jakości wyrobów tej firmy, mam łóżeczko turystyczne, zabawki. Teraz mam zamiar kupić wózek sportivo. No i za zakupy powyżej 200 zł przesyłkę kurierem masz za darmo, taniej nigdzie nie znajdziesz. http://www.e-maluchy.pl/wozek-beebee-cameleon-kolor-blue-p-2665.html

Gość Ada 2
Nie mam pojęcia, czy wózek na małych kółkach wytrzyma ci aż tak długo. Zależy jakie masz chodniki u siebie i jak dużo będziesz go używać. Może lepiej wybierz model Sportivo? Ma większe koła - przednie są skrętne z możliwością blokady, mają amortyzację, na pewno będzie ci się wygodniej go prowadziło. Ma duży kosz na zakupy, wszystko jest czego potrzebuję. A do jakości jestem przekonana, bo z dobrych materiałów robią swoje produkty. Ja właśnie ten model Sportivo chcę kupić, bo dużo łażę po lesie z synkiem. Waga też jest ok, bo 11 kg.

poczytalam opinie w necie i nie znalazlam ani jednej pozytywnej o tych wozkach...

Gość Ada 2
No coś ty? Kurczę, muszę też poczytać, bo teraz zgłupiałam. Byłam przekonana, że jak robią dobre inne rzeczy, to wózki również.

Najnowszy model chicco sklada sie w parasolke sle to koszt okolo 2300 zł

Gość Ada 2
Poczytałam trochę tych opinii, faktycznie niepokoi ta jakość części plastikowych. Jeśli chcesz wygodny wózek, to może lepiej wybierz coś na pompowanych kołach? Albo na piankowych, albo znanej firmy? Teraz na allegro mają niedrogo Graco Quattro model z ubiegłego roku (z nosidłem dla dzidziusia - w sam raz, jak się rodzi wiosna, wczesne lato) : http://www.allegro.pl/item578710944_wozek_quattro_tour_deluxe_graco_2_lata_gwarancji.html Wózek leciutki nie jest, ale chyba porządny, bo wiele matek widzę na spacerach właśnie z tym wózkiem. A Graco Quattro Sport model z tego roku najtaniej jest tu (normlanie krzyczą za niego ponad 1000 zł): http://www.allegro.pl item563353610_wozek_graco_quattro_tour_sport_2008_folia_nosidlo.html lub http://www.allegro.pl/item587139404_a_wozek_graco_quattro_sport_wys_w_24_h.html

graco odpada, ja chce normalna gondole i spacerowke a nie nosidla. Zastanawiam sie nad jedo vedi, on sie nie sklada jak parasolka ale fajnie sie go prowadzi, ma duza gondole, ktora bardzo szybko sie wypina i w ogole fajny jest

ten graco jest najlepszym wózkiem na rynku (moim zdaniem) po prostu bomba, a z doswiadczenia wiem ze dziecko z gondoli wyrasta w tak szybkim tempe ze zaraz nei bedziesz miala co z tą gondola zronic, Graco jest strasznie funkcjonalny, sklada sie jedna reką, baaardzo wtrzymaly, skretne koła, wielki kosz na zakupy, wygodny dla dziecka, tak zachwalam ale wiem co pisze, mamy taki wózek juz drugie dziecko z niego korzysta

Tylkoja potrzebuje wozka co moge wypiac gondole i zabrac ja ze soba, a to nosidelko to moim zdaniem jest bardzo niestabilne

to nosidelko jest bardzo stabilne, gondolke masz wkladana do srodka, sluzy co prawda krótko, ale tak samo jak i zwykla gondola, a po co zabierac gdzies ze soba wielka gondole?