Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mi to lotto

sa tu jakies osoby ktore wygraly wieksza sume w lotto a teraz maja wielkie g..no

Polecane posty

Gość mi to lotto

spotaklem sie z paroma akrykulami o osobach kotre wygraly pare baniek a teraz sa zdesperowanymi bankrutami. do pieniedzy trzeba miec odpowiednie podejscie - bogaci o tym wiedza ale gdy przecietniak wygra nie wie jak dbac o swoja kase, niby ma te 3 mln lecz ciagle pozostaje biedny.

ja znam taką rodzinkę,fakt,że kasę wygrali dawno,bo ze 20 lat temu,niby postawili chałupę,ale tak poza tym to nic. Dziś dom jest niezbyt ładny,brak w nim elewacji itd.,to jeszcze ci ludzie mają marną pracę,tyrają u prywaciarzy za grosze,choć mając taką kasę,mogli otworzyć coś własnego,a na dodatek teraz,żeby dorobić,parter domu przerobili na trzy małe mieszkanka,i wynajmują studentom,a sami z czwórką dzieci zajmują górę. Jak dla mnie-przegrali życie...

Raczej nie przegrali życie tylko źle wykorzystali to co wygrali. I o to chodzi aby wygraną odpowiednio wykorzystać a nie wydać bez sensu

Gość tez nienawidze mierzyć
nie znam osobiście , ale facet z mojego miasta wygrał 6 w totka i wszystko przebalował w kilka lat.koledzy, samochody, kochanki go oskubały . obudził się mieszkając z rodzina w garażu , bo ten garaz to jedyne co mu zostało z wygranej

Dla mnie przegrali,patrząc na nich jak teraz wyglądają,a jak mogliby wyglądać,to aż się serce kraje! Ale w sumie przegrali życie,bo żle rozporządzili tymi pieniędzmi