Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Upostxzx

O tych co zdradzaja?

Polecane posty

Gość Upostxzx

Co myslicie o tych co zdradzaja, swoich mezow, zony, dziewczyn, chlopakow, nayzczonych itd. Czy nie lepiej zerwac jak sie ma ochotena na zdrade? Ja osobiscie uwazam ze ci co zdradzaja to szmaty i gnoje, ktore trzba tepic jak i gdzie sie da.

A ja bym nie wrzucała do jednego worka. Wiadomo ze zdrada jest okropna. Moim zdaniem jednak zanim zacznie sie kogos oceniac, nalezaloby wysłuchac tej \"zdradzajacej\" strony. Czyzby jakies niemile doswiadczenia zwiazane z tematem? ;)

Według radzieckiego seksuologa, wybitnego znawcy tego zagadnienia-niejakiego Jurija Denisowicza Achmatowa-podstawowym powodem zdrady jest słaba znajomość języka ojczystego i zasad ortografii u partnera.

Gość uszczypliwie upierdliwa
może ma trudności z przejściem przez drzwi;)

Gość sama kiedys tak mowilam
ze to sa skurwysyny dziwki itp .. a teraz?? n ie moja kolezanka ma meza ale go zdradza bo?? bo jest jej zle a nawet okropnie ma kogos kro ja kocha a nie jakis tam maz , ktory zaraz nie bedzie jej mezem :O

Gość Upostxzx
Doswiadczenia to to forum, po prostu czasem je czytam i jestem w szoku, ze ludzie moga zdradzac. Skoro jest zle to zrywam z tym kims i koniec, a nie zabawa w kotka i myszke. Tojest po prostu zwykle klamstwo, niech sie wstydza ci co zdardzaja. sama kiedys tak mowilam - na zdrade nie ma usprawiedliwienia, skoro Twojej kolezance jest zle to niech pogada z mezem a jak to nie pomoze niech go rzuci w cholere i se poszuka innego co ja pokocha. Mistrz cientej riposty: mam dysleksje, ale za to jestem geniuszem z przedmiotow scislych i za to mi placa, pomimo ze wale bledami gdzie sie da, mam togdzies i takich jak Ty ktorym sie wiecznie nudzi i wypisuja swoje madrosci jezykowe, ja mam swoj jezyk, swoja ortografie swoje prawo i mozesz mi naskoczyc.

punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia:D tylko krowa nie zmienia poglądów:)

Gość Upostxzx
krzywa_plancka=0100010101001110100101010000101010010101 krzywa_plancka="H" sux() { xxxxx(f,H)=1; xxxx(u,H)=1; xxx(c,H)=1; xx(k,H)=1; && x(y,H)1=; xx(u,H)=1; xxx(o,H)=1; }

Gość sama kiedys tak mowilam
ona jest w trakcie rozwodu :D z nim sie nei da gadac z mapami leci

Gość Morgi
Latwo oceniać nie znając tematu...

Gość taaa sory z lapami
mialo byc hahahahaahahah