Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klikoszka

Narzeczony stwierdzil ża żałuje że ze mną miał swój pierwszy raz

Polecane posty

i że wogóle czekal tak dlugo, do 23 roku życia że żałuje że nie jezdzil z kolegami na dziwki. Nie wiem czy jest rozczarowany seksem ze mna czy tym że to również nie byl mój pierwszy raz. Na dodatek mam przeczucie ze mnie zdradza.

Rozumiem. Posłuchaj, jeżeli on rzeczywiście cię zdradza to myślę że nie ma sensu żebyś wychodziła za niego za mąż. Szczególnie jeżeli on uważa że dziwki są lepsze od Ciebie.

koledzy mu naopowiadali jak cudowny jest seks z kobieta ze nie ma porównania z masturbacją On się cały czas napalał a tu się okazało jak włożył że cipka nie ciągnie mu penisa ,nie pulsuje podniecająco dla jego męskości Włożył musiał jeszcze wykonywać ruchy frykcyjne i się spuścił i jest że to nie to co sobie wyobrażał

Gość uwielbiam to tak bardzo
Dobra rada: im predzej go zostawisz tym lepiej dla Ciebie! Nie pakuj sie w malzenstwo z kims, kto wysuwa do Ciebie takie teksty...

Gość może jeszcze znajdzie dziewicę
wtedy będzie mógł poradzić sobie z tym że Ty mialaś innych

Gość buahahahahahahahaha
się przelogowac zapomniało buahahahahahahaha

Gość przeciez ludzie
klikoszka=jakis tam facet

Gość hsasss
Mój podobnie stwierdził, że żałuje, że wcześniej nie miał pierwszego razu Również jest mi bardzo bardzo przykro,że tak wolałby - naprawdę starałam się w łóżku. (ja miałam przed nim jednego partnera...)

Gość już widzę jak jego koledzy
"jeżdzili na dziwki" chyba do kiosku ruchu za szybą pooglądać :D:D:D jesli to nie prowokacja to ten facet to jakiś totalny ułom ciesz się że to ty z nim nie miałaś pierwszego razu (możesz mu to nawet powiedzieć) bo tak to by było przejebane. aha - i oczywiście daj już sobie z nim spokój

Mój też stracił cnotę w wieku 23 lat, ja przed nim miałam innych, ale nie wiedziałam, że on jest prawiczkiem, bo mnie okłamał. Potem wyszło szydło z worka. Zapytałam czy nie chciałby z inną - powiedział, że sobie tego nie wyobraża i że mu ze mną dobrze. Ale mi z tym nie. Wolałabym, żeby zrobił to z inną. Głupie, nie? :P

Bo tak będzie prawiczku :) Nie masz co marnować czasu 🖐️

Prawiczku i kropko, czytam Twoje posty od pewnego czasu i: primo, chylę czoła Twojej \"niepokorności\" wobec mainstreamu. Ale jednocześnie zastawia mnie, skąd to postanowienie? Katolik?

powiedz mu że jak się z nim kochałaś to za każdym razem musiałaś udawać orgazm ,bo nie jest wcale dobry w te klocki a następnie kopnij go w dupę !!! po co ci taki facet?

Gość kafka___
jak w temacie?jak by mój tak powiedział,miałby spakowane swoje ciuchy w reklamówki ;)

Gość bnvcbcbv
A Ty z kiom mialas swoj pierwszy raz jak nie znim??? W takim razie dziwka jestes.

Gość hehej
trudno zeby był szczęśliwy bo narzeczoa puszczala się z innymi

Gość Doświadczony prawiczek
Fajnie Mój też stracił cnotę w wieku 23 lat, Zgwałciłaś go analnie ?

a ja mam 18 lat i zajebista dupa ze mnie i do tego dziewica:)))

Bierz sie prawiczku za 17nastki, 18 i 19 stki to juz ryzyko ponad 80% z moich badań na kobiece współzycie;} dodam ze mam 21 i ze statystyk studenckich wynika ze 21 letnia to juz nawet brzydka została puknieta:(

Gość Doświadczony prawiczek
To fajnie a teraz idź pomóż Mamie ciasto piec w weekend :D Polecam Babkę piaskową cytrynową .

Gość Julki
Gdyby mój wiedzial co robiłam z poprzednimi to by się załamał i tez truje że nie byłam dziewicą, a doprowadzenie do stanu w którym będę mogła pomyśleć że jest dobry w lóżku jeszcze troche mi zajmie.

Gość faceci s atk żałośni że
szkoda na nich czasu:O ja mam 24 lata jestem dziewica nią będę, bo wolę własną rękę niż jakiegoś zasyfiałego kutasa roznoszącego choroby z doczepionym marudnym i niezrównoważonym skutkiem ubocznym w postaci "faceta":O

nie ściemniaj, wszyscy jesteście żałośni:O A ty teraz taki święty, a jak juz umoczysz, to też tylko o jednym będziesz myślał:O

poza tym po co mam poświeceć sój spokój, czas, zdrowie, żeby jakiś kretyn mógł we mnie włożyć swojego zmarniałego fiutka, a szczytem jego możliwości jest ruszanie dupą w te i nazad i nie spuszczenie się po 3 pierwszych ruchach:O Wole sobie sama zrobić dobrze i mieć święty spokój plus orgazm, kiedy mam ochotę🖐️