Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość midtds

kolacje trzeba wymyslec, dla mnie i dla mojego chlopaka...help

Polecane posty

Gość midtds

chlopak przychodzi do mnie a ja kompletnie nie wiem co zrobic do jedzenia... byly juz kurczaki, pasta z jajka do buek, spaghetti, mieso z warzywam, co teraz? on lub cos konkretnego,a ze mnie marna kucharka, tzn z przepism cos tam upichce... moglabym kupic cos na miescie, ale...nie mam w czym odgrzac, macie jakies pomysly, c mozna zrobic do jedzenia?

Gość a możeeee
zrób zapiekanki ?

Wczoraj zrobiłam sobie z chłopakiem romantyczną kolację :) Łatwa, lekkostrawna i pyszna :) Ser mozarella z pomidorami - Kup dwie duże (!) kule sera, dwa pomidory. Pokrój w plasterki wszystko i przełóż naprzemian pomidor i ser - ułóż w ładne koło na talerzu. Przed tym każdy plaster posyp czarnym pieprzem i odrobiną soli. Dodaj estragon Pasuje do tego białe wino, może być wermuth (martini?)

Gość a możeeee
byc tez odsmażana kaszanka, mój lubi 🖐️

schabowy z ziemniakami i surówką - najbardziej konkretna potrawa dla faceta jaką znam;)

Gość Dzisiaj piątek także
post więc zrób: Usmaż pangę,kilka ładnych filetów na patelni... Do tego kapustka kiszona,fajnie doprawiona pieprzem... Ułóż na tależyku ładnie rybkę obok ładnie kapustkę i do tego plasterek cytryny;) Podczas konsumowania sokiem z plasterka oblewasz rybkę! Super potrawa naprawdę! Extra smakuje i wygląda! Do tego białe winko mniam;) Mój Ukochany zrobił mi taką kolacyjkę przy świecach w Walentynki;) Uwielbiam pangę!:) To tylko moja mała propozycja!:) Tanio,szybko,zdrowo!