Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgggstre

ZAROSNIETE UJSCIE POCHWY U DZIEWCZYNKI

Polecane posty

Gość fgggstre

ktos spotkal sie z takim przypadkiem, moja corka ma 1, 5 roku i dopiero gdy pojechalam z dziekciem do poznania ( 200km) ode mnie , lekarz wykryl ta wade, przez 1, 5 roku nikt nie zauweazyl tej wady, a byla abadania przez 2 nefrologow, 2 urologow i chirurgow dzieciecych, 2 razy byla w szpitali nikt ni zauwazyl! wizyte mam dopero na poczatku kwietnia ...wiem ze bedzie tam nacinana

Znajomej corka miala taki zabieg , musiala gruba warstwe kremu jej tam smarowac aby znowu sie nie zroslo i szybko nauczyc na nocnik,bo dochodzilo do zapalen.

Gość tatusiek36
nie koniecznie musi być nacinana, moja córka w tym wieku miała podobnie i doktorka smarowała ją maścią, która spowodowała że wszystko wróciło do normy, były też specjalne masaże

Gość fgggstre
ale ona nie ma sklejonych warg sromowych, tylko zarosniete ujscie pochwy, poprostu nie ma tam 2 dziurki, na pewno bedzie nacinana, i wlasnie ciagle ma zle wyniki moczu i mzoe to wlasnie jest od tego....chcialabym bardzo...! bo wtedy by oznaczalo ze ma zdrowe nerki!

Gość fgggstre
staram sie wlasnie ciagle sadzac na nocnik zeby jak najszybciej nauczyla sie sikac!

Gość tatusiek36
najlepiej idź do jakiejś ginekolog i spytaj bo z tego co wiem używają specjalnej maści na sterydach, sam jeździłem z córką około 10razy ale odkąd wszystko się rozeszło to skończyły się problemy z zapaleniami

Gość fgggstre
problem ze w odrebie 100 km nie ma zadngo ginekologa dziecego:(

Gość fgggstre
up

Gość fgggstre
?