Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniol ciemnosci...

Nasza-Klasa i głupie zazdrosnice...

Polecane posty

Coraz czesciej spotykam sie tu z negatywnymi opiniami na temat N-K. dziewczyny wsciekaja sie ze inne wklejaja zdjecia z wakacji za granica, zdjecia przy swoich samochodach wysokiej klasy, zdjecia szczesliwej rodzinki ze slicznym dzieckiem, zdjecia z chlopakiem na ktorych wygladaja szczesliwie... Ludzie...jak jest sie czym pochwalic to czemu nie. To moj apel do tych, ktorych wkurzaja na NK zdjecia szczesliwych ludzi.... Jak wam nie pasuje nie musicie sie tam rejestrowac...To nie jest obowiazkowe.... zazdroscicie i uwazacie kolezanke Anke za glupia bo wkleja zdjecia z wakacji z Tunezji...Kurde, przeciez to musialy byc zajebiste wakacje...jakbyscie wy tam byly tez byscie wklejaly zdjecia ze slonecznej plazy popijajac drinka pod palmami. inne z koleji denerwuje to ze kumpela ma zdjecie przy jakims supersamochodzie i sie chwali...Co z tego? jakbym ja sie dorobila jakiegos supersamochodu tez bym wkleila zdjecia... Kilka zdan do ZAZDROSNIC. te normalne nie bierzcie tego do siebie... Zazdrosnice...jestescie zwyklymi, wrednymi, zacofanymi i zazdrosnymi zmijami...Przez ta wasza zazdrosc zycze wam zebyscie nigdy nie mialy nic fajnego do wklejenia na NK... zadnych zdjec z wakacji, zdjec z ukochanym partnerem z ktorym jestescie szczesliwe...Za ta swoja beznadziejna zazdrosc nie powinnyscie tego miec...takie jest moje zdanie... i wiecie co...jestescie smieszne... Jak ktos ma sie czym chwalic niech sobie wkleja zdjecia na NK i guzik wam do tego...

Gość Renia Usis
Skoro wklejasz na nk zdjecia po to zeby sie pochwalic to cos z toba jest nie tak. Albo masz kompleksy, niskie poczucie wartosci, albo mialas nieszczesliwe dziecinstwo- ojciec pijak, moze matka w psychiatryku byla, nie wiem..

Gość Masz rację popieram
🖐️ ja nie mam konta i bardzo sie z tego ciesze , bo po co mi , mam swoje fikcyjne zeby podgladać te idiotki a tak w ogle nie chce miec tam konta :)

ja nie ma na nk konta i mam go w du**** a poza tym ile masz lat ze takimi rzeczami sie przejmujesz??? to troche dziecinne to co piszesz

Gość ulżyło Ci
? :) Rozładowałaś napięcie? :) To teraz jeszcze wdech, wydech, wdech, wydech.... ;)

Jeżdże po świecie, mam wiele zdjęć, fantastycznego faceta..i ogólnie jestem szczęśliwa, ale nie mam konta na NK. Nie dlatego, że jestem zazdrosna:) Mam to gdzieś co kto dodaje (chociaż jak wchodzę na profil jakiejś kumpeli, i chcę zobaczyć ją, a najpierw widzę 50 zdjęć niemowlęcia to mnie jednak trafia), jednakże wstawianie tam zdjęć udowadniających całemu światu jak nam się dobrze powodzi, takich "do pochwalenia się" jest dowodem na zakomplexienie i niska samoocene. Zostało to udowodnione naukowo, nie mi to oceniać, ale tak zbadali mądrzy ludzie;)

tak sie sklada ze ja akurat nie mam konta na NK. Tylko tak siedze i czytam co tu niektore wypisuja, to az mnie glowa boli.... Temat typu " Nasza-Klasa złapalam dola" i dziewczyna wypisuje ze wkurzja ja takie co na NK wklejaja zdjecia z wakacjii, studniowki na ktorej maja cudowna suknie warta pare tysiaków... Kurde ludzie...W Polsce juz minely czasy kiedy na pytanie "Co słychac? " odpowiadalo sie "wszystko po staremu" jak moze byc wszystko po staremu? Masz fajna prace, ktora Cie satysfakcjonuje, studiujesz fajny kierunek... jest tyle powodow ktore sa super... czemu je ukrywac... Tak sobie mysle-gdybym miala zalozyc konto na NK to jakie zdjecia bym wkleila? Takie ktore zrobil mi chlopak 5 minut po tym jak sie obudzilam? albo jak pstryknal mi telefonem zdjecie jak wyladowalam w kaluzy z blota i sniegu? kazdy wybiera swoje najfajniejsze dzjecia z ktorych jest zadowolony i takie wkleja... A jak ktos ma kompleksy ze kolezanka ma fajne zdjecia na NK np. z Grecji i sie wkurza to niech nie oglada albo wezmie sie w garsc i tez pozwoli sobie na takie wakacje...Dlaw lasnej satysfakcji

a co ty zazdrościsz ze ktos sie chwali. nie patrz jak nie mozesz przetrawić a nie mów ze coś z nim nie tak, sama oglądam zdjęcia ludzi z moich byłych klas i wiem ze zycie sie zmienia i ze niektóre osoby które tak dobrze sie zapowiadały nie są kimś wybitnym a z wielu szaraków wyrośli ludzie. I to ze oglądam to zwykła ludzka ciekawość ( nie myl ze wścipstwem) a internet przybliza nam ludzi z którymi nie mielibysmy kontaktu. Ja wklejam rodzinę , psa i kota a moi znajomi tunezję i samochody . Iwcale nie zazdroszczę tylko wiem jak żyją, a le niektórzy to tylko po to oglądaja profile zeby tych bogatszych obgadać. nie podoba sie komuś to niech nie patrzą.

Gość perdzilenie o szoponie
zalozcie sobie facebook ;)

Aniol ciemności..generalnie mnie to nie interesuje co kto wstawia, i życzę wszystkim jak najlepiej. Ale życie niejednokrotnie pokazało, że to nie osoby, które nie mają konta i śmieję się z innych, że wstawiają foty z samochodem itp mają komplexy. Tak naprawdę komplexy mają osoby, które takie fotki wstawiają:) Czyli przeciwnie do tego, co piszesz. Poza tym można wstawić ładne zdjęcie, a nie tworzyć całego życiorysu przez ten portal dając po 200 zdjęć. Ładna fotka, na której widać OSOBĘ, to nie to samo co lansik:) Ja ten lansik mam gdzieś, niech się lansują, ale troszkę generalizujesz:) pozdrawiam

Gość bogata i zdrowa
znam jedna taka, dziadowala, jest podrzutkiem, matka obecnie w psychiatryku a ona mieszka sobie w londynie jako osobista nałożica pewnego Jamesa. Wsiura jedna. Zdjecia powklejala jaka to ona obierzyświat. Prostytutka bez wspolczucia. Stara matkę zostawila samotną w kraju w szpitalu psychiatrycznym. A ta jezdzi po swiecie. Maciora jedna.

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3977811 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3886634 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3846295 Ktos pisze ze go mdli od czytania slodkich komentarzy... To wez czlowieku napisz kolezance komentarz typu" Aska, ales ty przytyla...i pryszcze masz tak jak mialas za czasów szkoly...A i męża masz okropnego..." kazdy pisze mile komentarze bo tak wypada, a jak nie ma sie dobrego zdania to lepiej nic nie pisac... A jak kogos mdli od milych komentarzy to niech sie wyrzyga i ochłonie I to tych co potepiaja moje zdanie... KAFETERIA to forum dla kobiet.Takie jest moje zdanie....I bede go wyrazala kiedy chce i zadna zmijowata zadrosnica nie bedzie i pisala co mam robic...

Gość ggubk
eeejj nie to jakas paranoja, dajcie spobie spokoj z tym portalem wciaz zakladacie o tym topiki i wciaz piszecie to samo . Ile mozna, nich kazdy robi z tym co chce, co powinismy meic gleboko w pupsztalu, a jak nie to sie chwalta i ogladajta az wam sie wymiotowac zachce .

Anioł ciemności - jesteś strasznie zatwardziała w swoim zdaniu, nie dopuszczasz innego. ech...

Ja akurat nie mam NK nie z mojej winy.Kiedys mialam, ale z powodu pewnego cichego wielbicila, z choroba psychiczna administratorzy musieli na wniosek policji zablokowac moje konto poniewaz wciaz dostawalam wiadomosci z pogrozkami. i skzoda

Gość ta która przezyje
nk byloby całkiem fajnym portalem jakby sie go uzywało nalezycie a nie do lansowania dupy i cycków przez cała mase ladacznic, sama widziałam i to sporo tych scierek kóre za frajera maja nadzieje ze ktos je w koncu zauwazy 🖐️