Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzia1006

TAKIE ŻYCIU NIE MA JUŻ SENSU...ZABIC SIE?

Polecane posty

witam, mam problem z niespelniona miloscia i trawa on juz ok 15 lat dodam ze ja mam 27 on byl kolega mojego brata i mieszkal 24 km od nas ale zawsze przyjedzal a my mielismy sie ku sobie, wiedzielismy tez ze brat by nie pozwolil na nasz zwiazek i tak on mial zone kochanki ...i mnie ja rowniez w tym czasie mialam facetow ale pojawil sie on i zawsze sie spotkalismy nie na sex! pare lat temu wyjechal do Angli tam ma dziewczyne ja faceta od 4 lat ale niedawno znow przyecjal i sie spotkalismy poszlam z nim do hotelu...i to byla niejpiekniejsza chwila w miom zyciu...on na drugi dzien musial jechac ale 1 raz w zyciu wyznalismy sobie milosc Ja jestem gotowa byc z nim bo od dawna to wiem ale wiem ze on sie boi od 3 dni piszemy do siebie nie spimy nie jemy a w dodatku jego laska sie domyslila i mu wybaczyla on mi dzis zadal pytanie: co bedzie jak po paru miesiacach on mi sie znudzi? przeciez on jest tym jedynym dla mnie i dobrze o tym wie bo przez te lata cierpie i on chyba tez w koncu sie przyznal bo obydwoje przez lata zgrywalismy twardzieli boze jak ja mam zyc bez niego

Gość krem do skorek
stuknij sie w leb:O

Gość hejooo
a ile masz lat?

Gość hejooo
spróbujcie być razem chociaż na próbe... moze sie uda :)

GDYBY TO ODE MMIE ZALEZALO TO JUZ BYM SIE PAKOWALA ALE ON POTRZEBUJE CZASU BO JEST ZARECZONY I MAJA RAZEM KREDYT

Gość /........
gupi jak to JEST milosc to ja rzuci bez wahania czy ty go rzucisz po dniu miesiacu roku czy wcale to jest milsoc

Dziewczyno jesli cokolwiek ma byc pomiedzy Wami- nie spiesz sie. Dajcie sobie czas i stwierdzicie czy rzeczywiscie chcecie byc razem. Jedna noc przeciez nie oznacza ze odrazu zmienicie swoje zycie o 360 stopni. Moze dla niego to była tylko jednodnocna ze sie tak wyraze przygoda ? Oby nie... zycze Ci jak najlepiej pozdrawiam Julia

MIALAM Z NIM JUZ JEDNONOCNE PRZYGODY I NAM TO PASOWALO ALE WLASNIE TYM RAZEM BYLO INACZEJ SPOTKALISMY SIE PO LATACH DOJRZALSI I DLATEGO ZACZELSIMY MOWIC O "NAS" I ON PIERWSZY RAZ UZYL WOBEC MNIE TAK WSPANIALYCH SLOW WIEM BO ZNAM GO WIELE LAT I WIEM ZE TYM RAZEM BYLO TO INNE NIZ ZAWSZE ALE JAK SIE SKONCZY?

WCZORAJ NAPISAL ZE DZIEWCZYNA KAZE MU NAPISAC WSPOLNIE DO MNIE NA NK I NAPISAL ZEBYM ZAPOMNIALA O NIM ALE DZIS MI NAPISAL ZE TO ONA I ON TAK NIE MYSLI ALE MUSZE DAC MU CZAS ZOSATWIA TEL Z PL NR W PRACY NA WEEKEND BY PRZEMYSLEC BOJE SIE ZE NIE WYGRAM:(

Jestes lekko niezrownowazona psychicznie albo po prostu totalnie niedojrzala :O

widocznie to ty jestes niedojrzala poniewaz spotykamy sie od 15 lat jak tylko mamy ku temu okazje i nie zeby uprawiac sek ale zeby pogadac, powspomniac, przytulic sie i poczuc w srodku to cos gdy jestesmy blisko, to nie jest dziecinada tylko niespelniona milosc ktora boli zawsze. Napisalm dzs do niego ze juz wiem ze przegralam bo ona jest obok a ja juz nic nie moge zrobc jak tylko napisac ze zawsze zostanie w miom sercu Wycierpialam sie przez niego setki razy , widzialam jak zdradzal zone, kochanki ale tez zawsze mi sie zwierzal i byl obok kiedy chcialam rzucal wszystkie o tamtych zapomnial dawno ...teraz we dwojke sie meczymy KTOS POWIEDZIAL ZE TYLKO WSPOMNIEN NIE MOZNA ODEBRAC A JA MARZE BY ZAPOMNIEC!!!

Gość Ups...........................
Nie zabijaj się bo nigdy nie dowiesz się czy to ta druga połówka.

wiem ze dla kogos beztronego to moga byc bzdury jak mozna przez tyle lat tak sie spotykac itd sama sie nad tym zastanawialm dlazcego nigdy sie nie odwazylismy byc razem? w rozmowie z nim doszlismy ze nie bylismy dojrzali...traktowalismy to jako zabawe...i wlasnie dlatego ten ostatni raz byl inny...poczulismy ze musimy wreszcie sobie cos wyjasnic

napiłam sie wczoraj ale nie pomoglo ciagle mysle nawet nie moge do niego napisac ...jakie to okropne

minął kolejny dzień bez wiadomości od niego bo tak się umówiliśmy przez weekend ma przemyślec ale ja już wiem że nie mnie wybierze a jednak to tak bardzo boli jestem w związku i mój facet widzi że coś się dzeieje wiem, że to okropne ale miłośc do tamtego jest sliniejsza i zawsze taka była jak ma walczyc o niego skoro on jest tak daleko

najlepiej wrócić do realu i nie przeżywać tak głęboko harlekinów i innych romasideł.

napisałam tę wiadomośc tylko dla Ciebie, dziś jest niedziele od piątku nie pisaliśmy do siebie, starałam się jak zwykle zapomniec i nie myslec ile razy już to przerabiałam, chodzę i ryczę po kontach, On ciągle coś widzi więc wmawiam mu że mam depresje, a wie że u mnie to możliwe bo jak kiedys powiedziałam "za dużo widzę zbyt mocno czuje" wiem, że kolejny raz przegrałam szczęście, chciałam walczyc ale nawet nie mam jak bo jesteś za daleko i wiem że moje szczęście odeszło bezpowrotnie...życie jest czekaniem na coś, co się nigdy nie wydarzy i tak jest z nami...a może za pare lat znów się spotkamy? chyba, że ty nię bedziesz chciał ale wiem, że unikanie nic nie zmieni, serce jest tylko sercem:) tamta nic zmieniła moje życie i uczyniła je szczęśliwie nieszcześliwa( taki paradoks) najgorsze jest to uczucie przegranej jak zawsze przelałąm przez Ciebie litry łez i to się zmiei zawsze będe chciała tylko Ciebie...