Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waże 85 kilo

Od jutra DIETA KOPENHASKA czy ktoś ze mną? 20 marzec...

Polecane posty

Gość papryczka 12
ja jestem 3 dzien na kopenhaskiej:) jestem glodna caly czas. nie jem szpianku, zamiast tego zjadlam troche papryki - niby wykroczenie ale i tak mam to gdzies bo po kopenh przechodze na 1200kcal:D

Gość waże 76 kg
ja tez szpinaku nie jem :P pierwszy dzień na kopenhaskiej , głodna jestem

Gość waże 76 kg
co do restauracji , to nie ma problemu , jak zażyczysz sobie sałate z olejem, to podadzą. no chyba że na stanie nie mają sałaty (raczej niemozliwe)

Gość waże 85 kilo
ale wiesz jak cie facet zabiera na kolacje do eksluzywnej restouracji, już wystarczy że sie stara a ty tu prosisz o sałate z olejem i cytryną... troche tak głupio.. szykuje sie do wyjscia :D moze cos z nas bedzie :) pozdrawiam, napisze wieczorkiem od jutra kopenhaska :) pzdr

Do papryczka ... numeru nie pamiętam. Własnie trzeci dzień jest najgorszy, ledwo z pracy wróciłam miałam wrażenie że za chwilę się przwrócę. A wczoraj nawet dałam radę pójść na solarium bo mnie baardzo relaksuje. Ciesze się ze jestście bo na innym formu moje wspacrcie coś się wykrusza. A ja właśnie pałaszuję stek z sałata i brokułami. Ale rybę bez dodatków w południe ledwo zjadłam.

Cześć Wam !! Mogę Się do was przyłączyć ??? muszę zrzucić 15 kg wagi bo mam taką nadwagę ... ;(

Gość ważę 76 kg
jasne dołączaj:) curoe - tak to jest z topikami o odchudzaniu, zapał gaśnie równie szybko jak się pojawił niestety:P i masa dziewczyn w trakcie się wykrusza , a niektóre nawet nie podejmuja próby :P mam pytanie , jak przyrządzacie i jaką kupujecie rybę?

Gość ważę 76 kg
ile ważysz Kinga?

Dzięki że mogę do was dołączyć !!! :) Waże 60 kg i mam 149 cm wzrostu :(

Gość waże 85 kilo
strasznie sie ciesze że ten topik się rozkręcił dziewczyny! teraz bardzo bym prosila bo chce mieć poprostu czarno na białym kto co i od kiedy:) ja:) od jutra (niedziela) waga: 85 kilo :)

Ja kupiłam mrożone filety z dorsza, następnym razem wyprónuję solę (jak uda mi się kupić) Rybę po opłukaniu w zimnej wodzie posoliłam z obu stron 9ma być niewiele), skropiłam sokiem z cytryny i owinęłam folią i upiekłam w piekarniku. OCHYDA ale dal polepszenia smaku posypałam jeszcze rozkruszoną kostką bazyliową. i tak nie była lepsza. Świeża upieczona ryba może byc dobra ale nie wiem czy w mojej mieścinie udaloby mi się ja kupic nawet w rybnym. A ja chciałabym się dowiedzieć jak robicie kompot ( dzień 4)?

Ja też zaczynam od jutra !!! Startuje z wagi : 60 kg na 40-45 kg :)

Gość waże 85 kilo
No kobietki!! powitajmy nowy dzień!! :) Moja kawa już została wypita ;] jak u was?

cześć ja jestem już po śniadanku ... Zjadła m płatki fittnnesss a u ciebie ? co porabiasz?

Gość waże 85 kilko
właśnie kupe byłam, a ty?

Gość waże 85 kilo
bardzo dużo kalorii pale, a ty?

Gość waże 85 kilo
i tak często że aż mi to zaczyna przeszkadzać, no ale zniose to żeby tylko schudnać

niestety nie wiem bo jeszcze na efekt u mnie za wcześnie !! :( Jestem od dziś na diecie ... Dobrze się teraz czuje jak mam czyste sumienie bo nie zjadłam nic słodkiego !! !:) Mam pytanie ... Dajcie mi rady jak się powstrzymać gdy np mama kupuje tacie prince polo i ja mam taką ochotę że grzeszę /.. jak takich sytuacji uniknąć?

Gość ja masz wielka ochote
to pokroj sobie prince polo czy tam inny wafelek/ batonik na małe kawałeczki ja kroje na 6 częsci i zjedz tylko jedna na dzień

A jak odmawiać słodyczy ? Bo ja nie chce ich wogóle jeść !!! A z reszztą ... dam radę :):):) Narazie staram się wogóle nie jeść słodyczy !!! :) waże jak narazie :: 58 kilo ale mi ta waga raz pokazuje 55 kilo a raz 60 tak mi się wacha ... A ja chcę schudnąć do 40 - 45 kilo

jak nie chcesz w ogóle jeść, to NIE JESZ. innej recepty nie ma:P

pewnie wgae masz zepsuta, albo na nierównym podłozu czy dywanie ją stawiasz, bo niemozliwe jest to co piszesz

Dziewczyny a wy na jakiej diecie jesteącie??????

pilnować sie, zmienic nwyki zywieniowe na stałe, a nie tylko na czas diety, ruszać sie jak najwięcej

na zmodyfikowanej przez siebie kopenhaskiej:P

Gość waże 85 kilo
a też tak często puszczacie kalorie?

''puszczcie '' w jakim sensie ? Ja się diety raczej pilnuję :):):) Mam nadzieję że teraz wytrwam bo muszę zrzucić 15 kg do końca czerwca:)