Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ashki

Co zrobić gdy kobieta nie jest Pewna

Polecane posty

Gość Ashki

Mam taki maly problem zakochalem sie w jednej kobiecie a ale ona nie jest pewna czy chce rozpoczynać nowy związek niedawno stracila swojego chlopaka oraz dziecko niby jej zalezy ale boi sie bo takze w pewien sposób wmieszala sie w moj zwiazek i go rozbila i teraz ma wuzytu do siebie. Rozbila go tak że zamieszała mi strasznie w glowie i strasznie mi na niej zalezy gdy postanowilem ze chce z nia jednak być ona się wycofuje mówiac ze jest niepewna :/ Co robić?? :/

Gość Ashki
Podbijam pomoże ktoś?? ;/

aha - ona nie rozbiła twojego związku tylko przez to , że jest fajną laską i się tobie spodobała(wnioskuję z tego co piszesz , że nic więcej w tym kierunku nie robiła)-to ty go rozbiłeś

Gość Ashki
To są dwie najlepsze przyjaciółki i hmm sama z początku pisała że bardzo jej zależy itp a gdy ja podjołem taką decyzje zaczela się wycofywać i mówieć ze nie jest pewna

Gość Ashki
Nagle tak się wycofała?? troche bez sens no tak najlepiej mnie zjebać prawda?? a Dlaczego z tamta byłem dla sexu w tej się zakochałe jak nigdy ot cała prawda

Gość bezsennosc_o_poranku
a nie pomyslales ze moze z jej strony to nie jest prawdziwe uczucie? cos mi sie wydaje ze po prostu sie toba zabawila..szukala pocieszenia po starcie dziecka i chlopaka a ty chyba byles pod reka...ale wpadles zakochales sie i teraz lipa...zraniles tylko uczucia swojej bylej dziewczyny..

Gość Ashki
Wrócić już nie wróce czekać też już nie umiem :/ A zakochałem się strasznie mocno w niej :((

Gość Ashki
Boi się ponownie zaczać po stracie ja ja jestem pewny że to ta jedyna ale boje się strasznie odżucenia bo po tym się poporstu nie podniose nigdy

Gość a ile masz lat mam
takie pytanie bo tez nam jakos wpływa na to czy dajemy sobie jakas nadzieje na przyszłosc czy tez nie

Gość Ashki
Ja 21 ona 23

Gość wiesz co chłopie
nie chce generalizowac ale w tym wieku mozna sie zakochac jeszcze nieraz a pisze własnie po rozstaniu wiec wiem co mówie chłopie głowa do góry ułozy sian jakoś ,w miłosci na siłe nic nie zdziałasz i tyle

Gość Ashki
Nie wiem ja nawet niechce dla mnie to za dużo znaczyło i znaczy nadal nie będe umiał przechodzić ulica i patrzeć tak ze straconymi nadziejami poprostu nie potrafie :(

boisz się odrzucenia kiedy to Ty odrzucileś inną?-to ciekawe :)...no ale skoro ona boi się straty to w niczym jej nie pomożesz,sama musi pokonać ten strach..a Ty..hmmm...mógłbyś po prostu być..-piszę teoretycznie bardzo bo mam wrażenie że ta kobieta po prostu na razie nie chce i tyle

Gość wiesz co chłpoie
ja ostatnie mieiace umierałam z bólu kazdego dniasie ludziłam ze bedzie lepiej i wiesz boli cały czas boli kazdego dnia troszke mniej i trzeba sie nauczuyc z tym zyc

Gość Ashki
Ja nie będe umiał w niej się poprostu zakochałem a z tamtą byłem tylko dla sexu wiec jakie to odżucenie to uczucie z każda chwilą jest coraz mocniejsze ale z każdą chwila jej niepewności czuje się gorzej i coraz bardziej tego odżucenia się boje

Gość wiesz co chłpoie
tobie tez przejdzie z czasem a moze sytuacja sie rozwinie wkierunju którego oczekujesz

Gość Ashki
Tylko tym żyje i na to licze bo cięzko strasznie mi będzie się pozbierać jak tak się nie stanie za wiele to znaczy ;(

może zapytaj co mógłbyś zrobić aby rozwiać niepewność?..może coś mógłbyś zrobić choć temat strachu przed odrzuceniem wydaje mi się dosyć ciężki i głęboki, a pewne jest że jeśli nie zaryzykuje to nadal będzie się bać-na zapas

Gość Ashki
Tłumaczy że potrzebuje czasu i wogole takie tam tylko zawsze te gadki prowadza się ku jednemu odmownej odpowiedzi a tego nie przezyje :(

Gość askhi czy jakos
:) ja mam metode głupia ale skuteczną klin klinem tak naprawde zakochanie jest stanem pewnego zdebilnienia gdzie pewne uczucia kierujemy na obiek pozadania:) ja po rozstaniu fundowałam sobie chodzby banalny flirt na urlopie i fantastycznie pomaga to wyjsc z doła i deprechy

Gość Ashki
To co jeśli odżuci mam flirtować z kim hmm popadnie?? :) Np z tobą?? :P