Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamannaa

Prosze bo już nie wiem co robić

Polecane posty

Gość załamannaa

Z jakiś czas temu zaczą mnie strasznie kłuć brzuch. Najbardziej w podbrzuszu i po bokach. Myslałam, że to jajeczkowanie , wiec obliczylam sobie dni płodne i dni nie płodne. I okazało sie, że to nie jajeczkowanie.Napisałam tu na kafe i dziewczyny zaczeły pisać żebym poszła do lekarza bo to moze byc cos powaznego i tak zrobiłąm poszłam do lekarza. Lekarz powiedział, ze to pewnei zmiany jajeczkoawania i żebym brała nospe i powiedział, że przejdzie. Nie przeszło.Myśalałam, że jak dostane okres to skonczy sie to kłucie. Okres mi sie spóźnia już pare dni, nadal mnie kłuje. Zrobilam test i wyszedł negatywny. Już sama nie wiem co robić:( Może ktoś tak miał?

Wiesz co kiedyś też tak miałam. Raz w nocy chłopak zawiózł mnie do szpitala bo aż mnie skręcało. Nim dojechaliśmy przeszło. Badanie ogólne nic nie wykazało - zalecenie: no-spa. Później miałam różne badania od krwi po usg.. i nic... do dziś nie wiem co to było. Ale miałam problemy z miesiączkowaniem w tedy. Później 3 msc nie miałam okresu. Po jakimś czasie zaszłam w ciąże. Od ciąży i porodu nic mnie nie bolało jeszcze. Idź do lekarza, weź na wszystko skierowania i porób szereg badań, powodzenia

Gość załamannaa
Chyba tak będe musiała zrobić. Lekarz wtedy tylko mnie tak ogólnie zbadał i stwierdził, że on nic nie widzi i powiedział, że pomoże no-spa.Myślałam, że pomoże, a tu nic. Jeszcze teraz dodatkowo martwię sie tym okresem:(

Nie martw się, czasem tak jest, że bardzo boleśnie się jajeczkuje i na to tylko no-spa poradzi i ciepłe okłady.

Gość agatkamatka
moze to torbiel

No widzisz ja też różnie miesiączkowałam a później 3 miechy nic.. nawet nie wiedziałam kiedy zaciążyłam:P A z badań nic nie wyszło. Zrób wszystko co się da

Gość załamannaa
No chyba tak będe musiała zrobić. Poczekam do poniedziałku i w poniedziałek poprosze o wszystkie badania. Powiem też o tym, że okresu nie mam a test wyszedł negatywny.