Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 majeure

Tajniki urody

Polecane posty

Go艣膰 majeure

Hej (; Chcia艂abym pozna膰 Wasze sposoby na bycie pi臋kn膮 :) Dla przyk艂adu podaj臋 swoje (oczywi艣cie sprawdzone) :) 1. Olejek rycynowy - na w艂osy, brwi i rz臋sy - 艣wietny! 2. Skrzypovita - g艂贸wnie zauwa偶y艂am znaczn膮 popraw臋 stanu moich paznokci. 3. Rutinoscorbin na p臋kaj膮ce naczynka - a mam z nimi problem, zatrzymuje powstawaniu kolejnych ;) Poda艂am raczej rzadko spotykane sposoby, ale takie zwyk艂e, np. o sposobie nak艂adania pudru, te偶 na pewno si臋 przydadz膮 ;D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 foremka to ja
ja tez stosuje olejek ale nie tylko na brwi i rzesy ale takze na wlosy :) do tego polecam: - nafte kosmetyczna na wlosy :) doskonale nawilza - na pojedyncze wypryski mascc tribiotic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja pierdziele nafta nie
nawil偶a a wysusza w艂osy :o dlatego nie wolno jej trzyma膰 d艂u偶ej ni偶 15 minut!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 foremka to ja
na moje wlosy dziala super :) a wczesniej byly bardzo suche :) zaley pewnie jakie kto ma wlosy ale wrato sprobowac. Jak trzymalas ja na glowie 15 minut to sie nie dziwie, ze wysusza :/ nie wolno tyle!!!!! wystarczy kilka minut

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mon kasa
Nafta kosmetyczna na w艂osy Masa偶 kostkami lodu na opuchni臋te od zm臋czenia oczy M贸d na pop臋kane usta Carmex r贸wnie偶 na popekane usta Pelling z kawy na cellulit

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 majeure
Ja na w艂osy stosuj臋 maseczk臋 偶贸艂tko, sok z po艂owy cytryny i olejek... Z naft膮 jeszcze nie pr贸bowa艂am, troch臋 si臋 boj臋, bo podobno trudno jest zmy膰 i nadaje sie tylko do w艂os贸w suchych, a ja mam przet艂uszczaj膮ce si臋.. ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 plus_minus
Olejek rycynowy wcieram w paznokcie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 majeure
Mon kasa, jak z tym peelingiem? Po prostu kawa? Wymieszana z czym艣, czy jak? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 foremka to ja
a na wlosy przetluszczajace podobno dobre jest mydlo siarkowe :) ja uzywam tego mydla do mycia twarzy, bo nie wyskakuje nic :) badz co badz bardzo wysusza skore ale do tego wystarczy dobry krem i jest ok :) takze polecam mydlo siarkowe na problemy skorne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja pierdziele nafta nie
15 minut napisane jest na opakowaniu, ja zwykle trzymam kr贸cej ale po d艂u偶szym stosowaniu nafta wysusza, ona nie ma nawil偶a膰 ale wzmacnia膰 w艂osy i fakt, wzmacnia. Nie radz臋 jej stosowa膰 przed prostowaniem czy suszeniem bo po d艂u偶szym czasie b臋dziecie mia艂y popalone w艂osy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 foremka to ja
no to chyba masz jakas inna nafte, na mojej jest napisane do suchych wlosow i ze nawilza (i rzeczywiscie tak jest) i ze trzyma sie ja ok 3 minut

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mon kasa
Zaparzasz 4 艂y偶eczki kawy, fusy z niej mieszasz z 偶elem pod prysznic lub oliwk膮 i jedziesz pod prysznicem ;) Masujesz ca艂e cia艂o i sp艂ukujesz ;) Sk贸ra jest g艂adziutka! 呕aden sklepowy pielling nie dzia艂a tak jak ten z kawy. Je艣li zmieszasz fusy z oliwk膮 nie musisz ju偶 nak艂ada膰 balsamu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 foremka to ja
a naprawde dziala ten peeling z kawy?? i po jakim czasie widac efekty?? ja stosuje taki balsam wyszczuplajacy i przeciw cellulitowi z avon i rzeczywiscie efekt jest natychmiastowy, skora wygladzona... ale nie na dlugo :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mon kasa
Ja opr贸cz tego 膰wicz臋 na rowerku i po pellingu z kawy+ serum antycellulitowym z Eveline efekt jest super! Cellulitu ju偶 si臋 pozby艂am, teraz stosuj臋 zapobiegawczo :) Pelling robi艂am raz w tygodniu a codziennie masowa艂am uda i posladki szczotk膮 do w艂os贸w :D Efekty wida膰 po 2 tygodniach :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 foremka to ja
wow !!!!!!! no to zaczynam od jutra :) :) musze sie wziasc za siebie bo juz niedlugo ubranka beda skromniejsze i odslaniajace wiecej ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 foremka to ja
ja jeszcze o siebie polecam : -plyn afronis do przemywania twarzy :) super oczyszcza i nie ma po nim zadnych przykrych niespodzianek :) -oliwke polecam do zmywania makijazu -podobno mozna latwo osiagnac efekt bielutkich zebow przez jedzenie cebuli codziennie ( cebula dziala takze na wlosy) a i mam pytanie: czy wiecie moze jak optycznie przy pomocy podkladu pudru czy rozu zaokraglic twarz?? szukalam tego na necie ale niestety nie moglam znalezc :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inkafinka
mydlo protex na cere przetluszczajaca sie i z krostami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Green Tea.
Foremka, do zaokraglania twarzy potrzebujesz rozu do policzkow i rozswietlacza. Na nalozony podklad czy tam krem tonujacy (cokolwiek uzywasz) nakladasz roz na najbardziej wystajacy punkt policzkow (widac go gry sie usmiechniesz), nakladasz bardziej ruchami poziomymi niz na skos. Rozswietlasz nakladasz przez caly srodek twarzy (czyli srodek czola, nos broda) szybkimi ruchami, zeby nie robic plackow. Polecam rozswietlacze bez brokatu, bardzo drobno zmielone zeby nie bylo efektu 'choinki', szczegolnie w makijazu dziennym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 foremka to ja
oj dziekuje Ci bardzo :) na pewno jutro sprobuje :) a co do rozswietlacza to uzywam rozswietlajacych perelek z avonu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moj tajnik to
maseczka odzywcza do w艂os贸w - henna wax :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 majeure
A ja polecam peeling z cukru, cytryny i oliwy - 艣wietny! :) I jeszcze sok z cytryny jako p艂ukanka na w艂osy - nadaje im blask :) To samo mo偶na uzyska膰 te偶 ch艂odn膮 wod膮, ale wiadomo - cytryna lepsza ;P

Udost臋pnij ten post