Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .alllka.

Nie dość, że niska to jeszcze gruszka. Niech mi ktoś poradzi..

Polecane posty

Gość .alllka.

co ja powinnam ubierać a czego unikać, marzą mi sie wygodne buty bez obcasów ale jakie będą pasowały do trencza na jesien?? Wszędzie te saszki ale one ładnie wyglądaja do rurek a ja i rurki = tragedia

Gość jakakkakak
mam tak samo a ty na jesien czekasz? :D

Gość angelika1717
kochana, teraz to na wiosne sie szykuj.. a jako niska gruszka jednak powinnas nosic obcasy + dłuższe bluzki bo te krótsze kończące się przed biodrami tylko uwypuklą twoje wady. Obcas się wydłuży i wysmukli ;)

Gość .alllka.
o kurcze no fakt, przecież chodzi o wiosne o czym ja myślałam :/ .. O jakich bluzkach piszesz, luźnych czy dopasowanych? całą zimę biegałam w obcasach chce odpocząć czasami, nie chce mi sie na każde wyjście ubierać w szpilki :( co polecacie?

Gość absolutnie nie dłuzsze bluzki
a juz na pewno nie takie za tyłek . Maja byc lekko dopasowane i sięgac tak z 10-15 cm za pas. Zależy jeszcze czy masz nadwage czy nie , ale figura gruszki nie jest taka zła, ja swoja polubiłam :)

Gość .alllka.
BMI mam w górnej granicy "normy" ale źle sie czuje ze sobą, musze zgubić 5-7kg po ciąży po której niestety pozostał mi brzuch choć minoł rok :( Raz mierzyłam rurki i fakt - nogi jak balerony :(