Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopczyk dziewczynka

ZESTAWY UBRAŃ DLA CHŁOPCA I DZIEWCZYNKI

Polecane posty

Może jakiejś Mamusi przypadną do gustu:) Ciuszki w znakomitej większości w idealnym i bardzo dobrym stanie, część nowych. Także buciki przeróżne. Mam tego całą masę po moich Blźniakach..........również jeżeli ktoś by chciał mam wór (wielki) ciuszków bieliźnianych typu body, śpioszki, pajacyki. Póki co wystawiłam 4 aukcje - zachęcam do obejrzenia: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=687542

witaj,ciuszki poprostu przesliczne-jestem zainteresowana ich kupnem.prosze czy moze wyslac mi info rmacje o cenie na moje gg 291963.?? odpisze dop wieczorem ,jak wroce z pracy.dziekuje i pozdrawiam:)

Dziękuję za komplementy:), napisałam na gg. Pozdrawiam:)

Gość góra
hop

:):);)

Gość bo nie nie wiem
cięzko się te aukcje ogląda te foty jakies takie ogromne w połowie przestałam a ubranka takie se

To Twoja opinia maszdoniej prawo...........nie będę komentować, nalegać też nie nalegam -po prostu może komuś przypadną do gustu i tyle........... . Aukcje wystawiłam bo muszę zebrać gotówkę na zmianę garderoby dla moich Bliźniaków, za ile się sprzedadzą za tyle się sprzedadzą, dobre i co. Poza tym nie jestem handlarą kupującą wory używanych rzeczy w hurtowniach i nie jest to moje źródło dochodu. Ciuszki są jakie są możenie najpiękniejsze, ale takie tylko mam. To wszystko.

Gość hopsaaaaaaaaaaa