Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddddfdffffffffffff

Czu herbata jest zdrowa?

Polecane posty

Gość dddddddfdffffffffffff

Czy szkodzi?:P

Gość zdrowa jest bardzo

Gość i można jej dużo pić
w odróźnieniu od kawy która ani zdrowa a w nadmiarze szkodzi :)

Gość
czarna jest bardzo nie zdrowa reszta ok.

Zreszta ... teraz wszytsko to chemia a jak sie chce zjesc cos bez chemii to nalezy samemu zrobic czy to o wędliny chodzi czy o owoce i warzywa :P Złoty a Ciebie podobno zbanowali , no chybaze ze podszyw był :P

Gość
Zreszta ... teraz wszytsko to chemia a jak sie chce zjesc cos bez chemii to nalezy samemu zrobic czy to o wędliny chodzi czy o owoce i warzywa mądra dziewczynka 🌻 dobrze się odżywia 👄 :D Kochanie jestem 👄

Wlasnie widzę że jesteś :P W sobotę powinno sie dlugo spać , odpoczywać po cięzkim tygodniu pracy a nie szlajać sie po kafe :P

Zreszta ... teraz wszytsko to chemia a jak sie chce zjesc cos bez chemii } :o I tu wychodzi ignorancja i głupota.. chemia to wszystko co nas otacza tak jak i fizyka... ale co ja sie będę wysilał ignorant nie zrozumie.. zresztą sam jestem ignorantem w wielu dziedzinach choðzby w chemii. :P

Gość
nie jest najlepije ale bedzie tragedia jak rynek zasypie żywność GMO :o :o zagląda ludzkości ( nowe choroby )

Gość gmo już żresz we wszystkim
Donald dał zielone światło producentom GMO i stalismy się jedym z 5 krajów UE o najwiekszych uprawach modyfikowanej genetycznie zywności Nie lubiłem Kaczek ale trzeba im przyznać że blokowali GMO w Polsce, kmioty z PO nie maja żadnych zasad i wartości poza pieniadzem Z GMO to jest tez taki numer że z tego sie robi pasze dla zwierząt, a więc nie tylko masz to w jogurtach ale i jak jesz kotleta to ...

Fakt , wszystko to chemia i wes tu czlowieku jedz skoro wiadomo ze nafaszerowane jest chooj wie czym :O Niedługo będe jechala tylko na wodzie 😭 ;)

Bylam w Uka tam to wszytsko chemia , chleb przez miesiac jest świeży wiec mozna wyobrazic sobie ile tam chemii jest :O Praktiko jechalam na platkach , jogurtach , owocach i warzywach i co? przytylam 5 kg 😠 😭 nic dziwnego ze co 2 osoba mieszkajaca w Uk ma nadwage , jakbym jeszcze troche tam pobyla to chyba w drzwi bym sie nie zmieniscila :O

Gość
ItsOnlyMexx_20 kocahnie tez byłem w uk. i jedzenie GMO to syf bez smaku bleeeeeeeeee znajoma byał w USA tam robią takie sosy (dresingi) zeby to miało jakiś smak dało się zjeść... Ogólnie w tych krajach co jest GMO ludzie narzekają są protesty naturalnie jedzie nie ma smak a smak oddziałowuje na organizm np słodki na wątrobę, gorzki na serce, słony na nerki a GMO jest bez smaku wszytko smakuje jak papier toaletowy i to jest bardzo nie bezpieczne dla organizmu .... Austrii buło GMO ale od jakiś dwu lat zakazano całkowicie genetyką chodzi jedynie o kasę bo to bardzo wielkie pieniądze zastanawia mnie jedno czemu ludzie bogaci nie jedzą GMO tylko żywność bio...?

Gość
*naturalnie jedzie ma smak

Nie wiem...chyba w przyszlosci bede miala swoj ogrodek i jadla tylko to co sama zrobie ,bo az zle sie robi jak pomysle ile chemii jest w Naszym jedzeniu , bo nie oszukujmy sie u Nas tez jesttego duzo jak nie wszytsko :O Chyba popadam w jakos paranoje :O

dodam ze przez te pieprzone żarcie w Uk tak mi cera sie pogorszyla ze szok , teraz jest nawet ok ale tez nie tak jak kiedys 😠 ok ale lecę juz bo przez kafe znowu trace czas 🖐️

Gość
ItsOnlyMexx owsze4m chemia jest nie zdrowa nawet do soli stołowej ożywają najgorsze jest GMO usa maj ta żywność od poczatku i społeczeństwo amerykańskie jest najbardziej schorowane otyłe tak młodzież ma depresje to jest powszechne, alergie to norma... Znajoma był poł roku w stanach jadał GMO i wróciła z owłosieniem dna dupie :D :D usuwała laserowo :D :D

Gość
kafe to strata czasu :o

W USA wprowadzono standardy -kongres uchwalil ustawe nakazujaca kontrole warzyw wprowadzanych na ten teren w celu wykluczenia importu warzyw genetycznie modyfikowanych . Tak szczerze to nie wiem na jakiego groma to zrobili skoro sami laduja w swoje żarcie tyle chemii :O no ale chyba jest roznica miedzy tym ze Oni sami sie truja a tym ze ktos mialby ich truć hehe ;) I co ?znowu na kafe 😠 siedze , pisze prace a i tak nie moge sie powstrzymac aby nie luknąć co sie tutaj dzieje Chyba zablokuje sobie tą stronke , moze ktos wie jak? :O

Gość grtr
jak to to w polsce juz produkuja, uprawiaja gmo?

Gość
ja tez pisze..... a kukam tu... :o :o

Gość GMO znaczy GUWNO
ItsOnlyMexx_20 co ty za brednie piszesz :P jka GMO powstało w USA i jest tam sypane dosłownie do wszytskiego, żadnych regulacji za to DOPŁATY dla farmerów którzy to stosują W Polce też jest od niedawna :)

"jak to to w polsce juz produkuja, uprawiaja gmo?" nie wiem nawet ale i tak w zywnosci sa konserwanty , sztuczne barwniki a owoce i warzywa pedzone sa na nawozach sztucznych :O

Gość czytajta ludziska
10-03-2009, 13:32 - Nie ma naukowego uzasadnienia dla specjalnego etykietowania genetycznie modyfikowanej żywności - mówi serwisowi Portalspozywczy.pl Eric Wenberg, Radca ds. Rolnych w Biurze Rolnym Ambasady Amerykańskiej w Warszawie. - W Stanach Zjednoczonych dominuje opinia, że system obowiązkowego etykietowania produktów modyfikowanych genetycznie myliłby konsumentów. Tego typu oznaczenie sugerowałoby, że produkty te są gorsze od naturalnych odmian lub, że są mniej bezpieczne w porównaniu z tradycyjną żywnością - dodaje. W Stanach Zjednoczonych produkty GMO podlegają tym samym przepisom etykietowania, co inne środki spożywcze. - Żywność powinna być oznaczana w zależności od jej właściwości, a nie metod produkcji. Dlatego w USA nie wymaga się specjalnego oznakowywania produktów modyfikowanych genetycznie ani wyrobów ze zwierząt karmionych paszami na bazie GMO - podkreśla Radca. http://www.portalspozywczy.pl/zboza-oleiste/artykuly/radca-ambasady-usa-nie-ma-uzasadnienia-dla-specjalnego-etykietowania-gmo,13222.html

Gość zjerbowany
Jest zdrowa, ale tylko Yerba Mate i Rooibos. :classic_cool:

a co wy sie uczepiliscie USA? ja mam w dupie co oni tam wpierdzielaja , mi chodzi o Polske , bo tutaj zyje i tytaj kupuje artykuły spozywcze :P