Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość testowana

jak to było u was z testem ciążowym

Polecane posty

Gość testowana

okres przypadał mi na środe. Nie dostałam go więc w czwartek zrobiłam test i negatywny. Do dziś nie mam okresu chociaż brzuch kłuże mnie jak na @. I sie zastanawiam czy np: powtórzyć test lub czy czekać na okres skoro tamten wyszedł negatywny. Prosze poradzcie:(

Gość mamis
witam ja mialam podobnie okres mial byc wew wtorek w srode zrobilam test wyszedl negatywny a w czwartek niestety dostalam @, mówie niestety bo akurat chcialam nie dostac a ty chcesz czy nie zeby przyszedl?moze nerwy po prostu go opóźniaja

Gość do goryyyyyyyyyyyy
powtorz test

Gość testowana
tzn powiem Ci szczerze, że dobrze by było jakbym dostała. Też się zastanawiam czy to nie nerwy ale tak naprawde to ja sie jakoś bardzo nie stresuje. Zastanawiam sie czy testu jeszcze raz nie zrobić w poniedziałek.

Gość mamis
moze sie nie denerwujesz ale podswiadomie na pewno o tym troche myslisz a moze rzeczywiscie nie wykazal nic bo za wczesnie czytalam ze niektorym kobietom dopiero 2- 3 dni po terminie @ cos wykazuje moze zaczekaj do pon i zrob jeszcze raz jak nie dostaniesz

Gość A ja napisze tak
zastanawiaj sie, zastanawiaj.. jak ci okres nie przyjdzie to i tak albo test zrobisz w koncu, albo w inny sposob dowiesz sie, ze jestes w ciazy.... ja zrobilam w 2 ciazy test i wyszedl negatywny, wprawdzie po 14 dniach od stosunku, ale niekoniecznie od zaplodnienia. Byla jedna krecha. ALe tempa sie utrzymywala wysoka, zaobserwowalam zmiany w brodawkach, zylki a piersiach i juz wiedzialam, ze jestem w ciazy. Testu nie powtarzalam, stwierdzilam, ze szkoda kasy, poszlam do gina i potwierdzil ciaze :-)

Gość jak jest szansa ze mozesz byc
w ciazy?

Gość mamis
do a ja napisze tak a jakie zmiany zaobserwowalas w brodawkach i kiedy?

ja robiłam test 5 dni po spodziewanej miesiączce..:D..tylko u nas byla wielka radość ze jestem w ciąży i nie chcieliśmy aby przyszedł ten okres:)..

Gość testowana
ja najbardziej martwie sie tym kłuciem i dziwnym bólem. Wczoraj to przez jakieś 15 minut jak leżałąm kuło mnie w dole brzucha.Czasem mam tak, ze już myśla, że dostałąam @ bo mnie tak brzuch bolał jak na @, biegłam do kibelka i tu nic:(:( A może ten brak @ jest spowodowany tym, ze mnie tak kłuje ten brzuch. Może to poczatki jakiejs choroby:(:( strasznie sie martwie:(:(

Gość testowana
upupu

Gość ja zaszlam w ciaze w 6tym dniu
zrob test teraz-to tylko 11-12 zł

Gość mamis
testowana rzeczywiscie skoro juz po terminie 2 czy 3 dni to zrob teraz nie musi byc z porannego moczu i daj znac koniecznie oby bylo po twojej mysli

Gość testowana
zrobie test w poniedzialek , a jak ie wytrzymam to jutro rano i wszystko bedzie juz jasne

Gość testowana
aniutka szczerze mówiąc to zazdroszcze bo też bym już chciałą wiedzieć. A tu zrobiłam dzien po spodziewanej i nic a okresu nadal brak:(:(i ten dziwny bol

Gość lilife
ja zrobilam test i wyszedl ze jestem w 3 tyg. ciazy...tez byla radosci:)

Gość testowana
lilife gratuluje:)a robilas przed spodziewanym terminem @ czy już po ?

Gość
TESTOWANA- napisz cos. dostałas w koncu @? czy moze zrobiłas test????

lilife a jaki test pokazuje, w którym tygodniu jesteś??? Dziewczyny piszcie z sensem, bo się tylko przyczyniacie do powstawania głupich tematów. Jakaś nieogarnięta 16-latka to przeczyta i będzie zadawała w kółko pytanie, jaki test pokazuje, kiedy było zapłodnienie, bo ona nie wie, z kim jest w ciąży.

Gość ale jest taki test
test z krwi na beta hcg pozwala określić w którym tygodniu ciąży jesteś