Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajemniczyzdw

Jak pieścić pochwe swojej dziewczynie która pozwala tylko na wsadzenie tam ręki

Polecane posty

Gość tajemniczyzdw

Mam takie pytanie jak pieścić pochwe swojej dziewczynie która pozwala tylko na wsadzenie tam ręki pod majtki, nie zdejmujac spodni ani majtek,.... mozecie mi powiedziec co mozge robic zeby ja doprowadzic do orgazmu . i jak rozpoznac kiedy ona ma orgazm. Moze powiecie tez czy oprócz wkładania palców coś jeszcze mozna zrobic.,.. i Dziekuje za odpowiedzi:)

Gość szparek
Cóż, ta sztuka wymaga dojścia do wprawy z racji małej przestrzeni. Palec serdeczny wkładasz do pochwy, wkładasz go i wyjmujesz małymi ruchami, pocierając górną ściankę, a kciukiem masujesz łechtaczkę.

Gość eh te dzieciaki
przyjemność dla niej bedzie raczej żadna, a ciebie tylko reka bedzie boleć. Odpuść sobie - jak nie chce zdjąć majtek to jej problem. Swoje starania skup na tym żeby ona zdjeła majtki, a nie żeby doszła do orgazmu z majtkami (jest możliwe ale duuużo praktyki potrzebne). Jak się wstydzi to najpierw rozbierz ją pod kołdrą/kocem, potem rób jej palcówkę. Wsadzanie dziewczynie ręki w majtki to tylko gra wstępna (albo wręcz przedwstępna) żeby podgrzać atmosfere jeszcze przed rozebraniem się ;)

Gość przecież jak włożysz rękę w
majtki to możesz zacząć masować jej cipkę z wierzchu (to powinno być dla niej dość podniecające. Potem możesz palcem poszukać jej łechtaczki i to ją zacząć masować. Spytaj jej czy da sobie rozpiąć spodnie bez ich zdejmowania, to będzie Ci łatwiej operować ręką. W międzyczasie całuj ją w usta, po szyi. Spróbuj wydostać jej biust na światło dzienne i też go całuj i delikatnie się nim baw (muskanie sutków palcem drugiej ręki może przynieść nadspodziewane dobre rezultaty). Ogólnie nie skupiaj się na doprowadzeniu jej do orgazmu, tylko na tym żeby jej było przyjemnie. Słuchaj jej oddechu, obserwuj mimikę twarzy i niech Twoje palce będą delikatne i stanowcze. Nie gwarantuję że będzie miała orgazm za pierwszym razem takich pieszczot, ale jak jej będzie dobrze to jest szansa że po chwili takich pieszczot spodnie wylądują na podłodze obok łóżka, a po jakimś czasie dołączą do nich majtki.

Gość Sławojkowa
Chłopcze, jeśli twoja dziewczyna nie pozwala zdjąć sobie spodni ani bielizny, to nie jest jeszcze gotowa na wkładanie czegokolwiek do pochwy.

Gość elonygaostryga
"Właśnie dlatego "mężczyzn" omijam z daleka Roznoszą choroby, mają chore wymagania, sa uparci i nas ograniczają, a nie potrafią dać NIC w zamian." Święte słowa :D:D

Gość tajemniczyzdw
dzięki za rady :) 👄

Gość tajemniczyzdw
to napisz na ten e-mail

Gość grygory
moja dziewczyna nigdy nie dochodzi

Gość o jacie pierdziele
nie piesc jej wogóle to sama zciagnie gacie wkoncu,

Gość Klałłdina. ;D
kurcze, mój chłopak też mnie pieści, ale ja się nie umiem przełamać. Nie dam rady. Jestem z nim już sporo czasu, ale coś mnie powstrzymuje.. Sama jestem zła na siebie, bo nie umiem zaspokoić jego potrzeb.. Nie zrobię mu ''loda''. Do tego się nigdy nie przełamię. Uważam, że to jest wręcz żałosne. Przecież nie chodzi tylko o to w związku.. A na sex jest za wcześnie. Nie spieszy mi się zostać matką w młodym wieku. A tak wql co do Twojego pytania (tajemniczyzdw) może zacznij ją całować od szyi w dół ? głaszcz ją. itp. ; D.

Gość Jarko2485
Takie sa najgorsze, udaje święta a nie zdążysz sie obejrzeć a już sie bedzie puszczać.

Gość Cod
Dostajesz tyle, ile jesteś w stanie dać, ponieważ tylko tyle będziesz potrafiła przyjąć. "Roznoszą choroby, mają chore wymagania, sa uparci i nas ograniczają, a nie potrafią dać NIC w zamian." zastanów się co te słowa mówią o Tobie.. A do autora pyt. - wygooglaj sobie artykuły o strefach erogennych kobiet, poczytaj, potem zapewnij partnerce miłą, spokojną atmosferę, rozpal pieszczotami i dopiero pchaj rękę w majtki (po zapoznaniu się z tematem "łechtaczka a delikatność"). Możliwe że jak podejdziesz do sprawy odpowiednio, to "problemu" majtek/spodni nie będzie :)

Gość Rahab
Stary wątek, ale może komuś się przyda odpowiedź - ręką w majtkach jest dość ciężko zrobić kobiecie dobrze, a na pewno jest to bardzo męczące (tym bardziej, jeżeli nie rozchyli kolan). Najpierw wkładasz palec wskazujący, bardzo płyciutko i wykonujesz powolne okrężne ruchy. Następnie zagłębiasz się coraz dalej, starając się dotknąć każdego możliwego miejsca ;). Kiedy uznasz, że Twoja partnerka jest gotowa, wkładasz drugi palec. Robi się to mniej więcej w ten sposób: wycofujesz palec wskazujący, lekko zginasz i jak gdyby wkładasz tuż za nim środkowy. Robisz to samo co wcześniej. Jeżeli Twoja partnerka zacznie współpracować (frykcyjne ruchy biodrami), możesz być w stanie dotknąć czubkiem palca wskazującego tzw. głębokiego punktu (taki guziczek na tylnej ścianie pochwy). Jeżeli masz długie palce, możesz być w stanie to zrobić nawet bez jej współpracy (mnie niestety się to nie udaje :/). Zazwyczaj dotykanie tego punktu może szybko doprowadzić kobietę do orgazmu. Teraz czas na hardkor. Jeżeli widzisz, że partnerka ma ochotę na więcej, wyjmij palec wskazujący, a zamiast niego włóż 4. palec (nie pamiętam jak on się nazywa). Robienie tego z założonymi majtkami może być wielce problemowe. Ważne jest, aby ułożyć się tak, aby było wygodnie, przede wszystkim Tobie, bo to czym zaraz się zajmiesz będzie bardzo męczące. Ok. Kiedy już włożysz oba palce, ułóż dłoń tak, aby swoim położeniem przypominała gest "szatana" (dwa palce do góry, oparte o pośladki, dwa w pochwie, kciuk gdzieśtam sobie wędruje). Wewnętrzną część dłoni oprzyj na łechtaczce, aby podczas ruchów i ją stymulować. Palce w pochwie zewrzyj ze sobą i zacznij robić ręką ruchy góra-dół, początkowo wolno, ale szybko podkręcaj tempo. Co tu dużo mówić, największą rozkosz sprawisz kobiecie napierdzielając ręką ile wlezie. Nie martw się, nie zrobisz jej krzywdy. Gwarantuję efekty ;). Jeżeli ktoś chce to zobaczyć na filmiku, niech poszuka na redtube filmu "how to make woman a squirting orgasm" czy jakoś tak. Nie muszę chyba mówić, że najłatwiejszym i najszybszym doprowadzeniem kobiety na szczyt jest dobra minetka? :)

Gość zdesperowany16
Ta.... Mozecie sobie mowic co chcecie;p Ja to jestem hardcorem:) Moja dziewczyna nawet nie pozwala mi reki tam wlozyc......;/ :DD Ale ja potrafie uszanowac jej decyzje i sie nie spiesze:) Mysle ze kiedys mi pozwoli....:DD czekam....;p

Gość Bino
Zboki

Gość koki12
mnie pieścił chłopak jakoś tydzień temu i też się troch wstydziłam ale po kilku razach sama chciałam zdjąc ale to zależy od dziewczyny

Gość maya25e
ale mi niektorych zal... wiekszosc dziewczyn praktycznie wszystkie jakie znam nie lubia mocnego ruchu w pochwie czy to reka czy penisem. jesli wygada jakby jej sie podobalo w wiekszosci udaje. znam z wlasnego doswiadczenia i opowiadan kolezanek. badz bardzo ale to bardzo delikatny... po paru, parunastu minutach jak bedzie mega napalona sama ci powie ze chce mocniej.. jesli facet od razu robi to mocno albo po paru min to nie ma w ogole w tym pryjemnosci

Gość teranova
Sorry "zdesperowny 16 " ale ty to jestes frajerem ... Jak mozna czekac i ile mozna wytrzymac predzej ci powiem ze jak cie nie chce tam dopuscic to albo cie zdradza albo czeka az przestaniesz byc d*pkiem i sie nia konkretnie zajmiesz!!!.... |W innym wypadku bym dal sobie spokoj z taka dziewczyna , bo ani ci nie da , ani ty nie mozesz , chyba ze lubisz cnotki nie wydymki to see poczekasz jeszcze 10 lat jak lubisz tracic czas to powodzenia , lepiej znajdz sobie jakas zdrowa kobiete a nie swiruske i zdrowa jak cie kocha to zawsze ci da a nawet pomoze , jesli sie wstydzicie to mozna probowac na wiele sposobow ale grunt probowac a nie ograniczac sie , ograniczac sie to blad to jest cofanie sie w rozwoju !!! ...

Gość gość
Bardzo stary wątek, ale powiem dla tych co czytają że to zalezy od kobiety z tym czy uda jej się osiagnać orgazm przy takich pieszczotach, bo moja dochodzi nawet przez dżinsowe spodnie, po kilku minutkach takiego masowania. oczywiście trzeba ją do tego wczesniej przygotować :)