Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowany jestem

Gdybyście mogli wybrać prezent urodzinowy do 500zł to co byście wybrali?

Polecane posty

Gość niezdecydowany jestem

Bo ja nie mam pojęcia. Mam już komputer i właściwie to mi wystarczy. Co Wy byście wybrali, bo ja nie mam pojęcia.

Gość kamyk niebieski
jakąś fajną wieżę?

Gość mmmmmaaaagggie
szczoteczke elektryczna z irygatorem

Gość 1980090989029834
a ile masz lat?

Dysk zewnętrzny z jakąś dużą pojemnością, bo jeden mam już zapchany prawie w całości. Drukarka jakaś nowoczesna by mi się też przydała, ale znając siebie, chciałabym od razu taką z kserem, skanerem i drukowaniem zdjęć, więc z zamknięciem się w 5 stówach mogłoby być ciężko... W sumie dobry zestaw głośników też. :O Chociaż ostatnio i tak choruję na kilka ślicznych małych netbooków, więc jeśli byłby to prezent np. od mamy to bym powiedziała, że dołożę drugie tyle po prostu.

Gość Stallowa Magnolia
nowe jeansy i perfumy, albo firany i perfumy, no chyba ze nowy telefon jakis komórkowy, ale te co mi sie podobaja kosztuja wiecej niz 500zł, marzy mi sie tez ekspres cisnieniowy do kawy, ale te które są najlepsze kosztuja tez ponad 500zł, albo jeszcze jeden pomysł- nowa torebka na ramie ze skóry naturalnej- duża, tak żeby wszedł do niej zeszyt A4 lub teczka- moje marzenie- i tak żeby miala duzo kieszonek i schowków w srodku

Gość Stallowa Magnolia
teraz zauwazyłam że to facet pyta, szczerze to bedac facetem nie wiem co bym chciała

Gość ZŁOTA RYBKA spełniam marzenie
Jakieś fajne radyjko do auta bo mnie się popsuło i jakoś nie mogę sobie kupić. A w prezencie same duperele dostaje i jak to zliczyć to wyszłoby o wiele więcej niż 500